Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ten plastyk do szyby nie wystepuje osobno tylko z lustrem więc ciężko sam dostać...

memory five wladi i wszystko jasne :-)

• Odpowiedzi 86 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jozek726

5807

• Wandej

4734

• wladi

3818

• kaju

3324

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

No ja kupiłem lutro od Marcina, ale chyba wersja kabrio, bo te plastiki są krótsze. Dobrze mówię?

Opublikowano

Hehe, nieźle. Że jeszcze zdjęcia z fotoradaru nie dostałeś :decayed:

Ogólnie jest przepis mówiący, że samochód należy przerejestrować w ciągu 30 dni. Ale gdy się tego nie zrobi nie ma kary.

Można go normalnie ubezpieczać na siebie, przeglądy przechodzi, kontrole policyjne. Tylko jak fotoradar zrobi zdjęcie to "obrywa" osoba wpisana w dowodzie rejestracyjnym.

Czasem jest aż żal przerejestrować.Np. moja B6 miała fajne blachy śląskie (Gliwice), u nas na wschodzie niespotykane :wink: Ale przerejestrować było trzeba.

No właśnie też wiem o tym MARTWYM przepisie , bede musial sie jakoś przypomniec nowemu włascicielowi ps. ciekawe jak wygląda sprawa zaginiecia auta ;) zawsze moge zapomnieć ze sprzedałem czy raczej nie jak myslicie hmmmm .... ;) ;)

A nie sprzedałeś auta komuś od siebie z miasta? Jeśli ten sam powiat to zmienia się tylko dowód i naklejkę na tablicy...

Własnie ze sprzedałem typowi z Ełku a ja z Warszawy :) :) wiec coś tu jest niechalo ;)

Opublikowano

No ja kupiłem lutro od Marcina, ale chyba wersja kabrio, bo te plastiki są krótsze. Dobrze mówię?

a3 też jest krótsze. mam u siebie.
Opublikowano

To ładnie mnie w konia zrobił :D

Opublikowano

lustro fizycznie to samo, osłona jedynie krótsza.

Wszyscy już mają ambiente z tyłu? Mam jeszcze kilka sztuk, dla leniwych będzie opcja za kilka dni za 8 dyszek lampkę z wywierconym już i podłączonym ambiente, jakby ktoś był chętny - zapraszam na PW :hi:

Opublikowano

Ogólnie jest przepis mówiący, że samochód należy przerejestrować w ciągu 30 dni. Ale gdy się tego nie zrobi nie ma kary.

Można go normalnie ubezpieczać na siebie, przeglądy przechodzi, kontrole policyjne. Tylko jak fotoradar zrobi zdjęcie to "obrywa" osoba wpisana w dowodzie rejestracyjnym.

Czasem jest aż żal przerejestrować.Np. moja B6 miała fajne blachy śląskie (Gliwice), u nas na wschodzie niespotykane :wink: Ale przerejestrować było trzeba.

No właśnie też wiem o tym MARTWYM przepisie , bede musial sie jakoś przypomniec nowemu włascicielowi ps. ciekawe jak wygląda sprawa zaginiecia auta ;) zawsze moge zapomnieć ze sprzedałem czy raczej nie jak myslicie hmmmm .... ;) ;)

A nie sprzedałeś auta komuś od siebie z miasta? Jeśli ten sam powiat to zmienia się tylko dowód i naklejkę na tablicy...

Własnie ze sprzedałem typowi z Ełku a ja z Warszawy :) :) wiec coś tu jest niechalo ;)
Jak juz wiem, że to żaden z naszym forumowych klubowiczow to go upierdole ;) sprzedam dla kolegow z drogówki, że hujek jezdzi od roku bez przerejestrowywania tej audicy. Byl jakies 2tygodnie temu na komendzie w Elku z wezwaniem w rączce, ciekawe w jakim celu...
Opublikowano

Od dziś tył w prądzie :banan: ..oczywiscie nie obyło sie bez niespodziewanek :facepalm:

znowu kluczyk zatrzasnąłeś w bagaju? :polew:

No chwal sie co żeś tam sknocił :P u mnie ten mod przebiegl bez niespodzianek ;)

A no kupiłem MK i niestety nie bangla na razie lata na zastępczym wszystko....

Kaju teraz łapke wożę pod siedzeniem wiec z zamkiem nie będzie problemu :D ps, jak by się komuś zdazyło zatrzasnąć klucze w aucie to mój braciak powiedział ze szybko podwiezie drugi komplet :D

Opublikowano

Jak juz wiem, że to żaden z naszym forumowych klubowiczow to go upierdole ;) sprzedam dla kolegow z drogówki, że hujek jezdzi od roku bez przerejestrowywania tej audicy. Byl jakies 2tygodnie temu na komendzie w Elku z wezwaniem w rączce, ciekawe w jakim celu...

było by ciekawie :) i skrzyna wódy dla Kolegi co ma Kolegów ;;;; ;) ;) ;):ph34r:

nie powiem ze delikatnie sie podkurwiłem tym niuwsem ... chyba nawet jeszcze mam gdzieś tel. do delikwenta ....

Opublikowano

Znajdz umowe i na pw podaj mi date oraz dane gnoja, ulatwi sprawe ;) nie lubie ujkow co kupuja auta a potem wożą d*py bez przerejestrowania i pakuja poprzednich wlascicieli na problemy. Inna sprawa ze spezedajacy bi sprzedaniu auta powinien poleciec od razu do wydzialu komunikacji i okazac umowe spezedazy oni zrobia xero podbija pieczatkami z data i ma sie podkladke

Opublikowano

Znajdz umowe i na pw podaj mi date oraz dane gnoja, ulatwi sprawe ;) nie lubie ujkow co kupuja auta a potem wożą d*py bez przerejestrowania i pakuja poprzednich wlascicieli na problemy. Inna sprawa ze spezedajacy bi sprzedaniu auta powinien poleciec od razu do wydzialu komunikacji i okazac umowe spezedazy oni zrobia xero podbija pieczatkami z data i ma sie podkladke

Będę miał w piątek wszystkie dane z umowy jak wrócą domownicy z wakacji :-) , pierwsze co po sprzedaży auta pojechałem zarejestrować umowę do urzędu ...

Cały czas jestem w szoku jaki ten świat mały i jacy szpiecy są tu na forum :-) ...

Opublikowano

Ktoś wie jak wyjąć soczewkę z lampy B8? Muszę rozklejać?

Opublikowano

Ktoś wie jak wyjąć soczewkę z lampy B8? Muszę rozklejać?

Nie musisz rozklejać wystarczy zdjąć tylną pokrywkę i soczewkę wyciągniesz :wink:

Opublikowano

Z b6 nie było problemu ale te z b8 nie chcą wyleźć :D

Opublikowano

W sumie w B8 pewnie mniejszy jest dekielek...napisz w Troop 8 chłopaki powiedzą :wink:

Opublikowano

W sumie w B8 pewnie mniejszy jest dekielek...napisz w Troop 8 chłopaki powiedzą :wink:

tylko nie próbuj na siłe wyciągać bo później będzię :

OOOOOOOOOOŁŁŁA OOOOOOOOŁŁA :grin: :grin: :grin: :grin: