Wandej Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Witam panowie Jakie polecacie amorki coś w stylu 1BV bo moje chyba już się skończyły,czy lepiej ori? Po powrocie z PL d*pa jak siedziała tak siedzi siwy hamują trochę te klocki?Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2
siwy2326 Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Witam panowie Jakie polecacie amorki coś w stylu 1BV bo moje chyba już się skończyły,czy lepiej ori? Po powrocie z PL d*pa jak siedziała tak siedzi siwy hamują trochę te klocki?Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2 Jeszcze nie wiem czekają na transport z PL do NO.
H4mm3R Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Witam panowie Jakie polecacie amorki coś w stylu 1BV bo moje chyba już się skończyły,czy lepiej ori? Po powrocie z PL d*pa jak siedziała tak siedzi siwy hamują trochę te klocki? Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2 Co Ty się ta wszystkich o klocki pytasz, czyżby to jakiś chinol był
serfin Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Opublikowano 20 Sierpnia 2014 sieeeemaa Krzychu troche Cie nie bylo na forum MK ogarnelismy przy pomocy twojego magci VCDS ale juz kluczyków nie przyuczylismy hehe jezdzilem ze 2 tygodnie otwierajac i zamykajac autko manualnie z kluczyka, w koncu zmobilizowalem sie wyczarowalem sobie pelna wersje VAGcom 3.11n2 i ogarnalem temat. BOSE czesze czerep, sasiedzi skarzyli sie, jak wjezdzam na posesje i modze przy aucie w okolicy 22:00
tomcrack27 Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Opublikowano 20 Sierpnia 2014 wandej ale te wycieraczki Denso to gowniane jedna zostawia struge wody po srodku shit
siwy2326 Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Opublikowano 20 Sierpnia 2014 sieeeemaa Krzychu troche Cie nie bylo na forum MK ogarnelismy przy pomocy twojego magci VCDS ale juz kluczyków nie przyuczylismy hehe jezdzilem ze 2 tygodnie otwierajac i zamykajac autko manualnie z kluczyka, w koncu zmobilizowalem sie wyczarowalem sobie pelna wersje VAGcom 3.11n2 i ogarnalem temat. BOSE czesze czerep, sasiedzi skarzyli sie, jak wjezdzam na posesje i modze przy aucie w okolicy 22:00 Brak czasu Bose fajna sprawa(nie dla sąsiadów ) muszę jeszcze tylko suba w zapas załatwić i będzie komplet.
jozek726 Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Opublikowano 20 Sierpnia 2014 (edytowane) kupiłem zimówki BRIDGESTONE BLIZZAK LM25 Edytowane 20 Sierpnia 2014 przez jozek726
Wandej Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Opublikowano 20 Sierpnia 2014 wandej ale te wycieraczki Denso to gowniane jedna zostawia struge wody po srodku shit Poyebalo? Sciemniasz bydlaku. Denso są fpytke sam mam:kox:Hammer cicho:przebiegly: Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2
jozek726 Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Opublikowano 20 Sierpnia 2014 jesteśmy z Ciebie dumni! ale kurcze jaki rozmiar tych zimówek
kaju Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Opublikowano 20 Sierpnia 2014 225/40/18? Panie i Panowie, pozwoliłem sobie w pierwszym poście podwiesić pomocne linki - tak, jak w Battalionie Próbuję jeszcze wywalczyć, żeby było to podwieszone cały czas u góry strony, ale nie widzę takich opcji
jozek726 Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Opublikowano 20 Sierpnia 2014 a jak a coś Ty tu moderacje dostał ? Też chce
tomcrack27 Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Opublikowano 20 Sierpnia 2014 no tosz mowie ze sa do d*py.przeciez bym se jaj nie robil.zostawiaja wode
kaju Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Opublikowano 20 Sierpnia 2014 a jak a coś Ty tu moderacje dostał ? Też chce grzeczny bądź, bo Cię będę edytował
jozek726 Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Opublikowano 20 Sierpnia 2014 by się przydało tu porządek zrobić w pierwszym poście itd
kaju Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Pracuję nad tym, od tego jestem, chcę go podwiesić na każdą stronę przede wszystkim, tak, jak jest w battalionie, ale chyba za krótki do tego jestem, zobaczymy później, poprosiłem Dominika o interwencję w wolnej chwili. Ale zmiany mogę przeprowadzić, co tam porobić?
Rekomendowane odpowiedzi