Wandej Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Panowie migał mi dziś 25razy check i strasznie przerywało wogule nie dało się jechać:/ problem był na gazie po przełączeniu na Pb problemu nima... miał ktoś coś takiego?Cewki pewnie umierają Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2 A można jakoś to zdiagnozować? Powiem tylko jeszcze że jak depne do końca gaz to przestaje szarpać... Ale jak jest w przedziale 1500-2500 obr to szarpie jak cholera :-/Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka Zapodaj vag`a. Jak byś brał graty u mnie to się podepnie vcds
serfin Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Jestem wlasnie w Bialymstoku, podjechalem z siory B7 Tdi 170km na akcje pompowtryskow, przy okazji dowiedzialem sie, ze w swojej srebnej B6 1.8T AVJ tez mam akcje serwis na wymiane cewek pod warunkiem, ze sa wadliwe? Czy wadliwa seria byla? Kolo nie powiedzial mi nic wiecej procz tego ze auto bylo na lawecie kilka razy, mozliwe ze Niemiec na wlasny koszt cewki wymienil chyba nie?
Wandej Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Opublikowano 27 Sierpnia 2014 WLadi a Ty za co już żeś nałapał punktów karnych?
dariuszqw Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Panowie migał mi dziś 25razy check i strasznie przerywało wogule nie dało się jechać:/ problem był na gazie po przełączeniu na Pb problemu nima... miał ktoś coś takiego?Cewki pewnie umierają Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2 A można jakoś to zdiagnozować? Powiem tylko jeszcze że jak depne do końca gaz to przestaje szarpać... Ale jak jest w przedziale 1500-2500 obr to szarpie jak cholera :-/Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka Zapodaj vag`a. Jak byś brał graty u mnie to się podepnie vcds Właśnie nie wiem czy będę brał te graty bo jak cewki padły to najpierw je będę musiał kupić... :-/ ale na kompa mogę podjechać Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka
jozek726 Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Kurde Wandej zapomniałem wczoraj wysłać kasę zaraz to zrobię
serfin Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Porazka jeszcze wczoraj przez tel zapewniali mnie z salonu Audi w Bialym, ze maja wszystkie niezbedne elementy do przeprowadzenia akcji serwisowej zmiany pompowtryskow, dzis wyszedlem z salonu i po godzinie juz dzwonia, ze uszczelka jest w zlej kondycji i trzeba ja zmienic ale jej nie maja i dopiero na jutro...whaaa da fuuuck? Wzialem wolny dzien i 100km w jedna strone a tu takie coos, beda szukac zamiennika po hurtowniach w miscie, zalamka co za profesjonalizm
Wandej Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Kurde Wandej zapomniałem wczoraj wysłać kasę zaraz to zrobię Nie szkodzi ja zapomniałem Ci zamówić filtrów
turzol Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Ma ktoś na sell sprawdzone wtryski do AVF?
Gość harry19-19 Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Witam Dzisiaj jadąc postrzegłem na takie coś , powiem że szczery kierowca , napis nie wyraźny , (Jadę wolno bo mam 20pkt.)
kaju Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Witam Dzisiaj jadąc postrzegłem na takie coś , powiem że szczery kierowca , napis nie wyraźny , (Jadę wolno bo mam 20pkt.) piwo za materiał własny.
jozek726 Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Kurde Wandej zapomniałem wczoraj wysłać kasę zaraz to zrobię Nie szkodzi ja zapomniałem Ci zamówić filtrów to widzisz jak wyszło
Wandej Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Opublikowano 27 Sierpnia 2014 dobrali się dwa oszukisty kle kle kle kle kle...bang...grrr...
kaju Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Opublikowano 27 Sierpnia 2014 jak już to we we we we we we we we we
Wandej Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Opublikowano 27 Sierpnia 2014 jak już to we we we we we we we we we Chyba nie o tym samym silniku myślimy
Rekomendowane odpowiedzi