POWER-KRIS Opublikowano 24 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 Tydzień temu zezlomowalem Tico. Brak podłogi to i krzywo koła stoją. [emoji12] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
secio84 Opublikowano 25 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 Bry :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 25 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 25 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 Kurfa jaka sytuacja :polew: Miałem zły numer w podpisie i dopiero mi to jeden kolega uświadomił. I mówi żę dzwonił na ten zły i odebrała jakaś kobieta i mówi że co chwila o jakieś klocki i tarcze do niej dzwonią :polew: Poadłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biggman Opublikowano 25 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 Narobiłeś stresów kobicie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 25 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk10015 Opublikowano 25 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RicS3 Opublikowano 25 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 hej ma ktoś z Was może egr-a do silnika 1.9 tdi avf na handel? mój się wysrał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Christiano Opublikowano 25 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cineksik Opublikowano 25 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 hej ma ktoś z Was może egr-a do silnika 1.9 tdi avf na handel? mój się wysrał Dzik ma nowe w dobrej cenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RicS3 Opublikowano 25 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 hej ma ktoś z Was może egr-a do silnika 1.9 tdi avf na handel? mój się wysrał Dzik ma nowe w dobrej cenie Nowych nie chce bo to niepotrzebny wydatek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 25 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 używanego dobrego nie kupisz, przerabiałem to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matibati2 Opublikowano 25 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 Koledzy, da rade zdemontowac plastik/oslone z hamulca recznego czy trzeba wymieniac cala dzwignie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RicS3 Opublikowano 25 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 używanego dobrego nie kupisz, przerabiałem to I co, nówkę kupiłeś czy wyrąbałeś w pi***? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
feniks Opublikowano 25 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 używanego dobrego nie kupisz, przerabiałem to I co, nówkę kupiłeś czy wyrąbałeś w pi***? wyłącz/zaślep a klapę gaszącą zostaw, oczywiście przy okazji program zrób Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 25 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 Koledzy, da rade zdemontowac plastik/oslone z hamulca recznego czy trzeba wymieniac cala dzwignie? Da radę to wymienić a co masz porysowaną mocno ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 25 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 Znajomy szuka A4 za około 13 koła ktoś coś może polecić...oglądałem dział sprzedam ale może ktoś może polecić pewniaka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matibati2 Opublikowano 25 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 Koledzy, da rade zdemontowac plastik/oslone z hamulca recznego czy trzeba wymieniac cala dzwignie? Da radę to wymienić a co masz porysowaną mocno ? Taa, kupilem ladna uzywke, a nie chce mi sie calego mechanizmu wymieniac. Trzeba tam cos powazyc, odkrecic? Zdjalem raczke, ale oslona ani rusz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 25 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 o chłopie, cały tunel wywalić, odkręcić ręczny i wyciągnąć ten plastik, inaczej chyba nie zejdzie, może jak już wywalisz tunel to nie będziesz musiał odkręcać ręcznego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matibati2 Opublikowano 25 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 To sie zgadza. Chcialbym jednak sie dowiedziec jak zdjac sama oslone z wymontowanej juz dzwigni recxnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi