jozek726 Opublikowano 8 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Artur coś Ty kupił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER-KRIS Opublikowano 8 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Fakt ma swój nadgryziony świat. http://imagazine.pl/2013/05/04/dodawanie-muzyki-do-iphonea-bez-pelnej-synchronizacji-z-itunes/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 8 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 dobrze że mam szajsunga bo bym nie ogarnął Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 8 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Artur coś Ty kupił właśnie... Jak mogłeś kupić iphona:decayed: Ja zamowilem u Pabla lg g3 także możecie klekac ze swoimi zabawkami:decayed:A na poważnie co kto lubi:wink:A z tym odpalaniem to pewnie czujnik. Chociaż u mnie się znowu zj***l i jak odpalam auto to jest już 90 stopni:decayed: Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 8 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Artur coś Ty kupił 5s 16gb a ten czujnik to od cego jest konkretnie bo juz zglupilem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER-KRIS Opublikowano 8 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 To jest 2w1 temperatury. Jeden podaje na blat żebyś widział ile masz, a drugi do kompa. I często na blacie 90 a w kompie 120 lub - 5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 8 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 To jest 2w1 temperatury. Jeden podaje na blat żebyś widział ile masz, a drugi do kompa. I często na blacie 90 a w kompie 120 lub - 5. no to go mozna sprawdzic bez odlaczania przz kompa tak ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER-KRIS Opublikowano 8 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Vagiem trzeba sprawdzić ile widzi komp a ile decha, jak to samo to dobry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 8 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 na ktorym kanale to zrobic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER-KRIS Opublikowano 8 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Na bo szybciej niż pisać. [emoji12] http://sprawdz.auto.pl/sprawdzenie-termostatu-oraz-czujnika-temperatury-g62/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cwiara Opublikowano 8 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 (edytowane) Artur , objaw masz podobny jak oringi na pd puszczać beda. Cos robione bylo w tym temacie? Btw. U mnie aku padnięte prawie. Rozrusznik ledwo zakręcił i motor odpaliło wiec to na pewno nie to. Edytowane 8 Października 2014 przez cwiara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stichy Opublikowano 8 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Q... komplet do quattro z 2.0TFSI zostal przerobiony na kapsle do piwa az zal pisac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 8 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Artur , objaw masz podobny jak oringi na pd puszczać beda. Cos robione bylo w tym temacie? Btw. U mnie aku padnięte prawie. Rozrusznik ledwo zakręcił i motor odpaliło wiec to na pewno nie to. nie nic nie bylo robione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 9 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 (edytowane) dzisiaj audiczka przeszła test... 550 kg ładunku jeszcze przy okazji kontrola drogowa, i policjant mówi ,, wódke na wesele wieziesz'' ?? całe szczescie ze nie chcieli wazyc Edytowane 9 Października 2014 przez MAGIC87 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 9 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 Q... komplet do quattro z 2.0TFSI zostal przerobiony na kapsle do piwa az zal pisac pogratulować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RicS3 Opublikowano 9 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 Pany orientuje się ktoś jakie są osłony pod maskę w a4 b6? Jakie są ich numery i czy opłaca się je brać w ASO? Bo ja nie mam żadnej osłony poza filtrem kabinowym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 9 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 Pany orientuje się ktoś jakie są osłony pod maskę w a4 b6? Jakie są ich numery i czy opłaca się je brać w ASO? Bo ja nie mam żadnej osłony poza filtrem kabinowym.W dziale warsztat masz temat o dodatkowych oslonach i numerki. Dluga na podszybie w aso 60pln Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitroo Opublikowano 9 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 (edytowane) Pany orientuje się ktoś jakie są osłony pod maskę w a4 b6? Jakie są ich numery i czy opłaca się je brać w ASO? Bo ja nie mam żadnej osłony poza filtrem kabinowym. http://a4-klub.pl/index.php?/topic/71648-all-b6-montaz-oslon-komory-silnika/ Mała: 8E0 103 928 C, duża: 8E0 103 927 C Dodatkowo masz jeszcze osłonę na aku i podszybie: http://allegro.pl/nowe-ori-podszybie-oslona-akumulatora-audi-a4-b6-i4663043101.html Turzol, pisałem do Ciebie pw. Edytowane 9 Października 2014 przez nitroo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 9 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stichy Opublikowano 9 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 Q... komplet do quattro z 2.0TFSI zostal przerobiony na kapsle do piwa az zal pisac pogratulować. Zle zrozumiales - 2 tyg temu gosciu mial jeszcze audi na czesci - zostala buda z calym napedem - skrzynia, wal i caly tyl bez hebli ktore sa u mnie - pojechalem wczoraj i juz nie ma - zostala sprasowana w kostke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi