turzol Opublikowano 7 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 BEX w LZ5F http://allegro.pl/audi-a4-s4-rs4-1-8t-bex-s-line-exterieur-plus-i4760937845.html tylko ktoś go pokarał tymi brewkami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 7 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 Mój kolor 3,2 V6 FSI to dobre silniki ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 7 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 Mój kolor 3,2 V6 FSI to dobre silniki ? Wolałbym 2.0T Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 7 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 Mój kolor 3,2 V6 FSI to dobre silniki ? Wolałbym 2.0T bo ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 7 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 Mój kolor 3,2 V6 FSI to dobre silniki ? Wolałbym 2.0T bo ? Bo po chipie ma tyle co tamto no i silnika nie trzeba czyścić co jakiś czas Wiadomo dźwięk jest przechój na pewno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 7 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 3,2 Też możesz chipa piznąć takie coś mi się podoba strasznie : http://www.mobile.de/pl/marka/audi/model/a4/vhc:car,pgn:1,pgs:50,srt:date,sro:desc,mke:audi,mdl:a4,vcg:cabrio/pg:vipcar/201562918.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 7 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 Mój kolor 3,2 V6 FSI to dobre silniki ? Wolałbym 2.0T bo ? bo ma olej tani na dolewke. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 7 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 7 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 Mój kolor 3,2 V6 FSI to dobre silniki ? Wolałbym 2.0T bo ? bo ma olej tani na dolewke. Fak ju Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ra4al Opublikowano 7 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 Oj tam oj póki Wandej olej tankuje tak samo często jak paliwo to nie jest źle, nie licząc że 2.0T to hybryda, jedzie na 2 źródłach zasilania jednocześnie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 7 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 Fak ju Fak ju tu i tam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 7 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 Oj tam oj póki Wandej olej tankuje tak samo często jak paliwo to nie jest źle, nie licząc że 2.0T to hybryda, jedzie na 2 źródłach zasilania jednocześnie . W b8 a nie w b7. W B7 są to dopracowane konstrukcje i nie pobierają oleju Chcielibyście mieć tak bezawaryjny silnik ja mój Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcrack27 Opublikowano 7 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 mimo to d*py i tak nie urywaja oszukisto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitroo Opublikowano 7 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 Panowie, albo Turzol, ile kosztują grzane wkłady fotochrom do B6? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 7 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 200zł. Chcesz kontakt do sprzedawcy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitroo Opublikowano 7 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 (edytowane) Sztuka, czy komplet? Ori? Edytowane 7 Listopada 2014 przez nitroo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 7 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 Sztuka, czy komplet? Ori? Komplet. Nie ma nie ori fotochromów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik Opublikowano 7 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 Witam! Koledzy czy mogl bym prosic o jakis namiar na kogos kto ogarnia sprawe adaptracji licznikow w B6-B7 ? Chodzi mi o kogos z okolic Poznania , Szczecina lub Woj. Lubuskiego kto zakodowal by mi obecny licznik aby po zamianie skrzyni na 6-cio biegowa HCF licznik dzialal poprawnie gdyz jak wiadomo owa skrzynia jest bez tzw. impulsatora. Z gory serdecznie dziekuje. jak coś to Mieto w Szczecinie ogarnie bez problemu - telefon 606764911 Panowie jeśli tempomat nie działa, na vagu żadnych błędów od czego zacząć szukanie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 7 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 Witam! Koledzy czy mogl bym prosic o jakis namiar na kogos kto ogarnia sprawe adaptracji licznikow w B6-B7 ? Chodzi mi o kogos z okolic Poznania , Szczecina lub Woj. Lubuskiego kto zakodowal by mi obecny licznik aby po zamianie skrzyni na 6-cio biegowa HCF licznik dzialal poprawnie gdyz jak wiadomo owa skrzynia jest bez tzw. impulsatora. Z gory serdecznie dziekuje. jak coś to Mieto w Szczecinie ogarnie bez problemu - telefon 606764911 Panowie jeśli tempomat nie działa, na vagu żadnych błędów od czego zacząć szukanie ? Czujnik stopu na pedale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik Opublikowano 7 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 Dziękuję Wandej masz piwko! jutro zlookam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi