nitroo Opublikowano 12 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 To już wiadomo, czemu tylko jednego drina pił, pewnie Jacka w puszcze 0,33 kupił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcrack27 Opublikowano 12 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 Whisky z tesco pil hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 12 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 12 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 piątunio oszukisto - towar doszedł, tylko ktoś fleksem jakieś nry wyciął, pewnie ccco Wysłane z mojego LG-D802 Tak dokładnie. Na lemie i trw takie rzeczy są bo oni robią na oryginał.Nic się nie rozlalo wczoraj[emoji14] Tapnięte z SGS5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biggman Opublikowano 12 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 12 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 bry a to jeszcze wisi niewiarygodne... http://allegro.pl/fotele-kanapa-recaro-audi-a4-b6-b7-elektryka-i4860318189.html?utm_source=criteo&utm_medium=cpc&utm_campaign=alluserscro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcrack27 Opublikowano 12 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 bry a to jeszcze wisi niewiarygodne... http://allegro.pl/fotele-kanapa-recaro-audi-a4-b6-b7-elektryka-i4860318189.html?utm_source=criteo&utm_medium=cpc&utm_campaign=alluserscro Dlatego ze welur pewnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Edyta Opublikowano 12 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 12 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 kto robił przekladkę z multitronica na manual + Q ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk10015 Opublikowano 12 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 może mi ktoś powiedzieć czy na skutek nie ori opaski może się wężyk od wspomagania pocić ten wtykany na dole nie daleko chłodnic? Czy wymienić ten wężyk cały i założyć nową opaskę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 12 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 może mi ktoś powiedzieć czy na skutek nie ori opaski może się wężyk od wspomagania pocić ten wtykany na dole nie daleko chłodnic? Czy wymienić ten wężyk cały i założyć nową opaskę? ten krótki? U mnie gdzieś była mała dziurka i ubywało płynu ze zbiorniczka - tak co tydzien mniej więcej musiałem dolewać nowego płynu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk10015 Opublikowano 12 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 chyba ten krótki nie wiem jak ściąga się osłonę pod silnikiem to jest na wierzchu od strony zbiorniczka wyrównawczego w niedalekiej okolicy chłodnic wtykany na taką cieńszą rureczkę ok to będę musiał chyba cały ten wężyk nowy dać bo szukanie dziurki nie warte świeczek a co jakiś czas nie wielką ilość też muszę dolać płynu wiesz ile ten wąż w ASO kosztuje i masz jego numer czy do motoryzacyjnego podjechać i dobrać odpowiedni? Ewentualnie masz tego średnicę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Christiano Opublikowano 12 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 Wandej doszło do Ciebie moje pw? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 12 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 wiesz ile ten wąż w ASO kosztuje i masz jego numer czy do motoryzacyjnego podjechać i dobrać odpowiedni? Ewentualnie masz tego średnicę? nie pamiętam, ale więcej jak 100zł raczej nie płaciłem . Fabrycznie jest on w takim oplocie i wzmacniany jest na końcach. W każdym razie po jego wymianie suchutko pod autem a poziom płynu ani drgnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk10015 Opublikowano 12 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 w aso okolo 100zł? czy w sklepie motoryzacyjnym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 12 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 w aso okolo 100zł? czy w sklepie motoryzacyjnym? aso Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk10015 Opublikowano 12 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 jeśli on bardziej od dołu się znajduje to rozumiem że to od pompy do maglownicy jest tak? bo od zbiorniczka wyrównawczego do pompy raczej on by się znajdował bliżej paska wielorowkowego? w aso okolo 100zł? czy w sklepie motoryzacyjnym? aso poratowałbyś numerem tego węża od pompy do maglownicy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 12 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 u mnie właśnie był nieszczelny ten krótki między zbiorniczkiem a pompą W etce pogrzeb bo tych węży jest kilkanaście rodzajów w zależności od wyposażenia auta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk10015 Opublikowano 12 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 Sprawdzałem teraz to jest ten w oplocie ktory idzie od zbiorniczka do magla zadzwonie do aso niech dobiora po vinie faktycznie dzwoniłem do ASO i 127zł ten wężyk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 12 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 chce ktoś wiązkę do PDC tył? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi