Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nic się nie dzieje, ewentualnie wgra soft 0650 jak jest starszy.

• Odpowiedzi 86 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jozek726

5807

• Wandej

4734

• wladi

3818

• kaju

3324

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Aha dzieki Hammer za info, gdzies kiedys czytalem, że uzywajac nowszej plytki z mapami utraci sie cos chyba chodzilo o PL menu

Opublikowano

Ale to w ledowcu

Opublikowano

No oooo wlaśnie i do leda trzeba "specjalne mapki" dzieki

Opublikowano

Józek, mówili w tv że w Bytowie bankomat ukradli. Wiesz coś o tym? :decayed: 200 tys zł na mody.. :lol:

Opublikowano

Józek, mówili w tv że w Bytowie bankomat ukradli. Wiesz coś o tym? :decayed: 200 tys zł na mody.. :lol:

Edyta coś wspominała jakiś czas temu, że B8FL się szykuje... :ph34r:

Opublikowano

Mówili że traktorem wyrwał także auto jozka by się kwalifikowalo i Truskawki tez:kox:

Tapnięte z SGS5

Opublikowano

Czy ktoś mi powie czemu w Batalionie jest porządek na pierwszej stronie....a u nas? :facepalm:

Opublikowano

Czy ktoś mi powie czemu w Batalionie jest porządek na pierwszej stronie....a u nas? :facepalm:

bo jestes w dyvisjon a nie na batalionie siusiaku :grin::P

Opublikowano

Pany jaki byłby koszt modułu + kamery żeby wyświetlić obraz z kamery cofania na rns-e led?

Opublikowano

Ja nie z Bytowa :wink:

+1 ale Artur jeszcze władzy nie odzyskał ponoć :kwasny:

Opublikowano

Dobra zlituję się nad tym... Moja propozycja zmiany jest taka, że wrzucam fotki z tematu o aucie i zdjęcie jest odnośnikiem do tematu o aucie. Dziękuję za akceptację, postaram się to przez ten wieczór ogarnąć :grin:

Opublikowano

w końcu jakiś porządeczek :decayed:

Opublikowano

Dobra zlituję się nad tym... Moja propozycja zmiany jest taka, że wrzucam fotki z tematu o aucie i zdjęcie jest odnośnikiem do tematu o aucie. Dziękuję za akceptację, postaram się to przez ten wieczór ogarnąć :grin:

Zobaczymy...działaj :thumbup1:

Opublikowano

Zobaczymy...działaj :thumbup1:
ogarniam fotki ale macie co niektorzy taki k**wa bajzel że słów mi brak. nie dziwota że się nikt nie podjął ogarnięcia tego. sam to zaraz pierdolne. ide sobie polać.

parę osób już poleciało. listę trzebe będzie i tak zaktualizować. drogą losowania wyłonieni zostaną nowi członkowie komisji, część z starej zostaje. info najpóźniej jutro wieczorem.

Opublikowano

ale żeby mi to było jutro wieczorem a nie że się najebię i nic z tego nie zostanie :decayed:

Opublikowano

Nie wiem od kogo to zależy ale możecie wrzucić w linki moje ogłoszenie forumowe jako gdzie kupić tajle :wink: Jak trzeba z kimś za to wódke wypić to nie ma problemu :decayed:

Opublikowano

Nie wiem od kogo to zależy ale możecie wrzucić w linki moje ogłoszenie forumowe jako gdzie kupić tajle :wink: Jak trzeba z kimś za to wódke wypić to nie ma problemu :decayed:

ze mną się trzeba napić akurat w tym przypadku :decayed:

Opublikowano

ze mną się trzeba napić akurat w tym przypadku :decayed:

Jak będę w okolicy melduje się :decayed: Wiesz co robić :kox: