H4mm3R Opublikowano 15 Grudnia 2014 Opublikowano 15 Grudnia 2014 Nic się nie dzieje, ewentualnie wgra soft 0650 jak jest starszy.
serfin Opublikowano 15 Grudnia 2014 Opublikowano 15 Grudnia 2014 Aha dzieki Hammer za info, gdzies kiedys czytalem, że uzywajac nowszej plytki z mapami utraci sie cos chyba chodzilo o PL menu
serfin Opublikowano 15 Grudnia 2014 Opublikowano 15 Grudnia 2014 No oooo wlaśnie i do leda trzeba "specjalne mapki" dzieki
Christiano Opublikowano 15 Grudnia 2014 Opublikowano 15 Grudnia 2014 Józek, mówili w tv że w Bytowie bankomat ukradli. Wiesz coś o tym? 200 tys zł na mody..
kaju Opublikowano 15 Grudnia 2014 Opublikowano 15 Grudnia 2014 Józek, mówili w tv że w Bytowie bankomat ukradli. Wiesz coś o tym? 200 tys zł na mody.. Edyta coś wspominała jakiś czas temu, że B8FL się szykuje...
Wandej Opublikowano 15 Grudnia 2014 Opublikowano 15 Grudnia 2014 Józek, mówili w tv że w Bytowie bankomat ukradli. Wiesz coś o tym? 200 tys zł na mody.. Mówili że traktorem wyrwał także auto jozka by się kwalifikowalo i Truskawki tez:kox:Tapnięte z SGS5
wladi Opublikowano 15 Grudnia 2014 Opublikowano 15 Grudnia 2014 Czy ktoś mi powie czemu w Batalionie jest porządek na pierwszej stronie....a u nas?
tomcrack27 Opublikowano 15 Grudnia 2014 Opublikowano 15 Grudnia 2014 Czy ktoś mi powie czemu w Batalionie jest porządek na pierwszej stronie....a u nas? bo jestes w dyvisjon a nie na batalionie siusiaku
RicS3 Opublikowano 15 Grudnia 2014 Opublikowano 15 Grudnia 2014 Pany jaki byłby koszt modułu + kamery żeby wyświetlić obraz z kamery cofania na rns-e led?
jozek726 Opublikowano 15 Grudnia 2014 Opublikowano 15 Grudnia 2014 Józek, mówili w tv że w Bytowie bankomat ukradli. Wiesz coś o tym? 200 tys zł na mody.. Ja nie z Bytowa Czy ktoś mi powie czemu w Batalionie jest porządek na pierwszej stronie....a u nas? +1 ale Artur jeszcze władzy nie odzyskał ponoć
kaju Opublikowano 15 Grudnia 2014 Opublikowano 15 Grudnia 2014 Dobra zlituję się nad tym... Moja propozycja zmiany jest taka, że wrzucam fotki z tematu o aucie i zdjęcie jest odnośnikiem do tematu o aucie. Dziękuję za akceptację, postaram się to przez ten wieczór ogarnąć
wladi Opublikowano 15 Grudnia 2014 Opublikowano 15 Grudnia 2014 Dobra zlituję się nad tym... Moja propozycja zmiany jest taka, że wrzucam fotki z tematu o aucie i zdjęcie jest odnośnikiem do tematu o aucie. Dziękuję za akceptację, postaram się to przez ten wieczór ogarnąć Zobaczymy...działaj
kaju Opublikowano 15 Grudnia 2014 Opublikowano 15 Grudnia 2014 Dobra zlituję się nad tym... Moja propozycja zmiany jest taka, że wrzucam fotki z tematu o aucie i zdjęcie jest odnośnikiem do tematu o aucie. Dziękuję za akceptację, postaram się to przez ten wieczór ogarnąć Zobaczymy...działaj ogarniam fotki ale macie co niektorzy taki k**wa bajzel że słów mi brak. nie dziwota że się nikt nie podjął ogarnięcia tego. sam to zaraz pierdolne. ide sobie polać. parę osób już poleciało. listę trzebe będzie i tak zaktualizować. drogą losowania wyłonieni zostaną nowi członkowie komisji, część z starej zostaje. info najpóźniej jutro wieczorem.
jozek726 Opublikowano 15 Grudnia 2014 Opublikowano 15 Grudnia 2014 ale żeby mi to było jutro wieczorem a nie że się najebię i nic z tego nie zostanie
Wandej Opublikowano 15 Grudnia 2014 Opublikowano 15 Grudnia 2014 Nie wiem od kogo to zależy ale możecie wrzucić w linki moje ogłoszenie forumowe jako gdzie kupić tajle Jak trzeba z kimś za to wódke wypić to nie ma problemu
kaju Opublikowano 15 Grudnia 2014 Opublikowano 15 Grudnia 2014 Nie wiem od kogo to zależy ale możecie wrzucić w linki moje ogłoszenie forumowe jako gdzie kupić tajle Jak trzeba z kimś za to wódke wypić to nie ma problemu ze mną się trzeba napić akurat w tym przypadku
Wandej Opublikowano 15 Grudnia 2014 Opublikowano 15 Grudnia 2014 Nie wiem od kogo to zależy ale możecie wrzucić w linki moje ogłoszenie forumowe jako gdzie kupić tajle Jak trzeba z kimś za to wódke wypić to nie ma problemu ze mną się trzeba napić akurat w tym przypadku Jak będę w okolicy melduje się Wiesz co robić
Rekomendowane odpowiedzi