Gość cwiara Opublikowano 21 Grudnia 2014 Opublikowano 21 Grudnia 2014 Kup commandera za 40zl i odczytaj pin z ECU silnika.
kaju Opublikowano 21 Grudnia 2014 Opublikowano 21 Grudnia 2014 W DVRS wszystkie kurtki z 50 % młooody jeszcze jesteś
bongod Opublikowano 21 Grudnia 2014 Opublikowano 21 Grudnia 2014 Dobra Panowie jest zagwostka . Od pół roku co jakiś czas mam wycieki z pod obudowy termostatu . Z oringu i jakby śrub . Na początek poszły zamienniki ktore od razu popuszczały . Potem oryginał i wytrzymywał z 2 tygodnie do miesiaca . Za kazdym razem nowy oring i silikon. Jedyne co mi przychodzi do głowy to grubszy oring . Co wy na to?
grzes283 Opublikowano 21 Grudnia 2014 Opublikowano 21 Grudnia 2014 Panowie. Pytanko do tych z Was, którzy maja u siebie CLH i dokładany nie oru alarm. Czy odprowadzanie u Was działa przy dokładanym alarmie. U mnie z ori pilota od centralnego wszystko działa ok, jeśli używam pilota od alarmu dokładanego nie działa mi clh przy wyłączaniu alarmu. Czy dokładany alarm nie będzię obsługiwał CLH?
Armi Opublikowano 21 Grudnia 2014 Opublikowano 21 Grudnia 2014 święta za pasem, więc nie omieszkałem Hahaha, mam i ja. Zdjęcie później
aleksbend Opublikowano 21 Grudnia 2014 Opublikowano 21 Grudnia 2014 pany gdzie mam szukać przekaźnika klimy z b7 tak by działał w b6 ? chodzi tu o problem z grzaniem tylnej szyby
kris-krzysztof Opublikowano 21 Grudnia 2014 Opublikowano 21 Grudnia 2014 Ostatnio wpadło kilka ciekawych furek na małe spa Wyszło całkiem przyjemnie ?
jozek726 Opublikowano 21 Grudnia 2014 Opublikowano 21 Grudnia 2014 (edytowane) OFICJALNIE WITAMY W SZEREGACH B6 DIVISION !!!!! ucho.77 , D4NTE , serfin GRATULACJE Edytowane 21 Grudnia 2014 przez jozek726
bongod Opublikowano 22 Grudnia 2014 Opublikowano 22 Grudnia 2014 Dobra Panowie jest zagwostka . Od pół roku co jakiś czas mam wycieki z pod obudowy termostatu . Z oringu i jakby śrub . Na początek poszły zamienniki ktore od razu popuszczały . Potem oryginał i wytrzymywał z 2 tygodnie do miesiaca . Za kazdym razem nowy oring i silikon. Jedyne co mi przychodzi do głowy to grubszy oring . Co wy na to?zdejmij krociec moze jakis nie odpowiedni plyn byl nagra sie jakis zebrał i nie dopasowuje sie tak jak potrzeba. Badz nie umiejętnie jest to zakładane. To trzeba zakladac odpowiednio. Większy oring nic nie da raczej nie dopasuje sie tak hak trzeba Sent from my Iphone 6 Witam. Napisz please na pw jak to się odpowiednio zakłada bo chyba sam sprubuje bo już mnie p.Kazio wk........
ucho.77 Opublikowano 22 Grudnia 2014 Opublikowano 22 Grudnia 2014 OFICJALNIE WITAMY W SZEREGACH B6 DIVISION !!!!! ucho.77 , D4NTE , serfin GRATULACJE Jestem zaszczycony
wladi Opublikowano 22 Grudnia 2014 Opublikowano 22 Grudnia 2014 Pany pompa vacum od B8 z 2.0 bedzie pasila? Wysyłane z mojego LG-E400 za pomocą Tapatalk 2
Wandej Opublikowano 22 Grudnia 2014 Opublikowano 22 Grudnia 2014 Kurfa prawie 2h kodowalem zjebany modul:facepalm: Pany miał ktoś taki problem ze z przodu czujnik od samopoziomu pokazuje 1.5v a tylny 2.4v? Można go źle zamontować? Od gleby takiej różnicy chyba nie powinno być co? Tapnięte z SGS5
Wandej Opublikowano 22 Grudnia 2014 Opublikowano 22 Grudnia 2014 gleba nie ma nic do tego No to co ma? Ramię czujnika podpięte od tyłu. Wszyscy tak macie?Tapnięte z SGS5
MAGIC87 Opublikowano 22 Grudnia 2014 Opublikowano 22 Grudnia 2014 Kurfa prawie 2h kodowalem zjebany modul:facepalm: Pany miał ktoś taki problem ze z przodu czujnik od samopoziomu pokazuje 1.5v a tylny 2.4v? Można go źle zamontować? Od gleby takiej różnicy chyba nie powinno być co? Tapnięte z SGS5 i na ciort Ci ta gleba, trzeba było serią śmigać,
Rekomendowane odpowiedzi