grzes283 Opublikowano 9 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 Jak zacznie Tobie szarpać i rzucać autem przy gaszeniu/odpalaniu, to już będzie agonia dwumasy. Pierwsze objawy są bardzo podobne do opisywanych przez Ciebie, ale 100% pewności nikt Tobie nie da. Dlatego każdy czeka tego ostatniego etapu męcząc w międzyczasie poduchy, wydech etc.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 9 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 Ja to nie będę męczył go tylko po prostu wymienię, tylko chciał bym mieć pewność że to jest ot na 100 % Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mycha1236 Opublikowano 9 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 Tego do konca tak nikt nie stwierdzi każdy mechanik przy stukach wibracjach odrazu wskazuje dwumase choc czesto blednie... trzeba zwalic skrzynie i sprawdzic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Christiano Opublikowano 9 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 Widzę, że nie tylko mi coś brzęczy u mnie dla odmiany z przodu z lewej strony i obstawiam poduszkę silnika ale pewności nie mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 9 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 (edytowane) Pany chce ktoś lusterka 14 pin z es4 b6?? Jak coś pisać pw tylko i wyłącznie. Dekory rybia łuska z quattro. Edytowane 9 Stycznia 2015 przez MARCIN607 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 9 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 Józek przy normalnej prędkości np 80 wrzuć szóstke i dodaj mocno gazu zobacz jak się auto zachowuje czy wtedy nie trzęsie się i nie szarpie.... 5ty bieg 5dych na budzik i pedałatwo w podłogę, tak wiele osób sprawdza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 9 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 ok, jutro to obadam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzes283 Opublikowano 9 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 Dokładnie, zawsze Tobie pozwoli ułatwić decyzje. Ja mimo wszystko bym poczekał jeszcze, trochę lipa wydać ponad 2k, a się okaże, że problem nie ustał. Dwumas ma charakterystyczne odgłosy......może nagraj, wtedy łatwiej bedzie A ta w ogóle, to przegiąłeś w kalendarzu wiesz o tym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 9 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 No niestety to nie są małe koszta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 9 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 Pany czy takie oznaczenia na felgach "eReSowych" 18' et 35 8J wskazywałyby, że są to podjepki czy ori? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 9 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 podróbki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 9 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 co Ty , foty są fajnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzes283 Opublikowano 9 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 Fajne, może i fajne, ale ILE!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 9 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 Warto się w takie pakowac, jeżeli stan i cena są okej? Czy może wieciecoś, że np. są jakieś poddatne i się znaczącą wykrzywiają ?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 9 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 Fajne, może i fajne, ale ILE!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzes283 Opublikowano 9 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 Tak na poważnie, to fajne fotki więc są w dobrym miejscu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 9 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 Dzięki, gorzej mnie teraz martwi dwumas bo chciałem nową kierownicę kupić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 9 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 Panowie jeździ ktoś na tych felgach, których symbole wstawiłem trochę wyżej? Są firmy Rondell. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 9 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 Dzięki, gorzej mnie teraz martwi dwumas bo chciałem nową kierownicę kupić A ja zbieram na fotele wiec bierz dwumas[emoji14]olew:Tapnięte z SGS5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzes283 Opublikowano 9 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 Dzięki, gorzej mnie teraz martwi dwumas bo chciałem nową kierownicę kupić Ja też miałem na dwumas odłożene, ale jebło mnie i poleciało na CLH, DRL i składane lustra.....zostało na fotochromy zewnetrzne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi