KoJ@K Opublikowano 9 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 Czyli dobrze. ?!?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 9 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 Dzięki, gorzej mnie teraz martwi dwumas bo chciałem nową kierownicę kupić Ja też miałem na dwumas odłożene, ale jebło mnie i poleciało na CLH, DRL i składane lustra.....zostało na fotochromy zewnetrzne Nieźle Wandej ile dwumas ze sprzegłem taki dobry komplet ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 9 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 Mam też jednego zioma co ogarnia ten temat po dobrej cenie, ciekawe czy nasz Wandej oliwa go przebije po za tym najpierw muszę zrobić hamulce i kierownice zmienić bo wstyd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 9 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 9 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 No dej mi cenę od tego człowieka:naughty: Jak przebije to klekasz ok? Tapnięte z SGS5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 9 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 Chciałbyś jak będę coś wiedział to będę Ci pisał , ale najpierw hamulce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cwiara Opublikowano 9 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 No dej mi cenę od tego człowieka:naughty: Jak przebije to klekasz ok? Tapnięte z SGS5 Mowił mi że uklęknie ale najpierw się musisz położyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 9 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 Jozek dwumase sprawdza się tak, bynajmniej tak pokazywali na szkoleniu z luka. Prędkość ok 70kmh Wbijasz najwyższy bieg i pedal gazu w podłogę. Jak mocno wibruje to dwumas do wymiany. Lub robisz tak samo, tylko opuszczasz szybę i nasluc**jesz czy rzęzi, jak tak to się kończy.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 9 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 (edytowane) ok , sprawdzę to jutro Tomek a jak mój temat tam wygląda ? Edytowane 9 Stycznia 2015 przez jozek726 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryś Opublikowano 9 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 Trzeba zapamiętać hehe Pany kto ma kompletne bose do sprzedania albo gdzieś widział. Mam wolnych kilka stów, ostatni tydz urlopu i tak mi wpadło do głowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 9 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 No dej mi cenę od tego człowieka:naughty: Jak przebije to klekasz ok? Tapnięte z SGS5 Mowił mi że uklęknie ale najpierw się musisz położyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 9 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 Jozek chciałem towar dziś odebrać ale mieli włamanie w firmie i trochę rzeczy poniszczyli i niektóre elementy trzeba było znów malować, myślę że w przyszłym tygodniu temat załatwimy ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik Opublikowano 9 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 Mam też jednego zioma co ogarnia ten temat po dobrej cenie, ciekawe czy nasz Wandej oliwa go przebije po za tym najpierw muszę zrobić hamulce i kierownice zmienić bo wstyd jak nie Wandej to ja spróbuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 9 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 Dzik Jozek chciałem towar dziś odebrać ale mieli włamanie w firmie i trochę rzeczy poniszczyli i niektóre elementy trzeba było znów malować, myślę że w przyszłym tygodniu temat załatwimy ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 9 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 Mam też jednego zioma co ogarnia ten temat po dobrej cenie, ciekawe czy nasz Wandej oliwa go przebije po za tym najpierw muszę zrobić hamulce i kierownice zmienić bo wstyd jak nie Wandej to ja spróbuje a ja się bałem, że Ty tu nie zaglądasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 9 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 Dzik wleciał i zrobił zamieszanie , jak najbardziej na + to się nazywa wejście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cwiara Opublikowano 9 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 Wejście smoka. wróć, tzn. dzika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik Opublikowano 9 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 na dzika nie ma ... we wsi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RicS3 Opublikowano 9 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 Pany jest tu jakiś spec od logów i mógłby spojrzeć czy wszystko jest cacy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 (edytowane) Pany Mam wolnych kilka stów96 1090 1160 0000 0001 1007 8915 Edytowane 10 Stycznia 2015 przez kaju Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi