turzol Opublikowano 18 Stycznia 2015 Opublikowano 18 Stycznia 2015 w sumie, to dobrze wiedzieć, żeby bubla nie strzelić. Z A3 może być problem z kamerą cofania, ale z seata nie było takiego problemu?Nie ma problemu ani w jednym ani w drugim. Nie wiem kto powiela takie farmazony
turzol Opublikowano 18 Stycznia 2015 Opublikowano 18 Stycznia 2015 w sumie, to dobrze wiedzieć, żeby bubla nie strzelić. Z A3 może być problem z kamerą cofania, ale z seata nie było takiego problemu?Nie ma problemu ani w jednym ani w drugim. Nie wiem kto powiela takie farmazony
grzes283 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Opublikowano 18 Stycznia 2015 To jak z tymi kamerkami jest? Wersja G ponoć nie ogarnia kamerki, za to B jak najbardziej......a jak wtedy sie ma RNSe z A3?
secio84 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Opublikowano 18 Stycznia 2015 A3 ogarnia kamerę tylko trzeba ja ręcznie włączać po przez naciśnięcie przycisku media naciepane z GT-I9195
grzes283 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Opublikowano 18 Stycznia 2015 A3 ogarnia kamerę tylko trzeba ja ręcznie włączać po przez naciśnięcie przycisku media naciepane z GT-I9195 Jakiś specjalny dyskomfort to nie jest, chociaż bardziej elegancko jest jak z automatu wskoczy
secio84 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Dlatego chcę to sprzedać naciepane z GT-I9195
Bielun22 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Opublikowano 18 Stycznia 2015 (edytowane) mordeczki. Macie jakieś sprawdzone wyjmaki do rnse? Te z allegro to plastelina.... kup z aso ... ja kupiłem ostatnio coś koło 40 zł Edytowane 18 Stycznia 2015 przez Bielun22
grzes283 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Opublikowano 18 Stycznia 2015 mordeczki. Macie jakieś sprawdzone wyjmaki do rnse? Te z allegro to plastelina.... kup z aso ... ja kupiłem ostatnio coś koło 40 zł Ma to jakis numer?
ucho.77 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Opublikowano 18 Stycznia 2015 ma to numer moment znajde proszę Grześ jak będziesz zamawiał to w aso podaj numer,inaczej powiedzą ci że wyjmaki nie występują w sprzedaży
secio84 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Opublikowano 18 Stycznia 2015 mordeczki. Macie jakieś sprawdzone wyjmaki do rnse? Te z allegro to plastelina....kup z aso ... ja kupiłem ostatnio coś koło 40 zł A jesteś w stanie ogarnąć taki soft żeby to działało ????? w sumie, to dobrze wiedzieć, żeby bubla nie strzelić. Z A3 może być problem z kamerą cofania, ale z seata nie było takiego problemu?Nie ma problemu ani w jednym ani w drugim. Nie wiem kto powiela takie farmazonyArtur bo navi z g to straszny klon i tylko przy odpowiednim sofcie ogarnie to.cam naciepane z GT-I9195 w sumie, to dobrze wiedzieć, żeby bubla nie strzelić. Z A3 może być problem z kamerą cofania, ale z seata nie było takiego problemu?Nie ma problemu ani w jednym ani w drugim. Nie wiem kto powiela takie farmazonyArtur bo navi z g to straszny klon i tylko przy odpowiednim sofcie ogarnie to.camA jesteś w stanie ogarnąć taki soft żeby to chodziło? ????naciepane z GT-I9195
grzes283 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Opublikowano 18 Stycznia 2015 ma to numer moment znajde proszę Grześ jak będziesz zamawiał to w aso podaj numer,inaczej powiedzą ci że wyjmaki nie występują w sprzedaży Dzięki
ucho.77 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Panowie ma ktoś opis podpięcia zewnętrznego lusterka foto? quwa szukam i nie umie znależć
laki83 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Opublikowano 18 Stycznia 2015 mordeczki. Macie jakieś sprawdzone wyjmaki do rnse? Te z allegro to plastelina.... kup z aso ... ja kupiłem ostatnio coś koło 40 zł chłopaki w tej cenie to nie lepiej troche dołożyć i kupić z neo?. takie http://allegro.pl/klucze-sciagacz-wyjmaki-do-radia-nawigacji-neo-i4879989444.html mam takie i jestem zadowolony a tym bardziej że ja mam a4.ojciec polo a brat skode
Bielun22 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Opublikowano 18 Stycznia 2015 mordeczki. Macie jakieś sprawdzone wyjmaki do rnse? Te z allegro to plastelina.... kup z aso ... ja kupiłem ostatnio coś koło 40 zł Ma to jakis numer? mówisz wyjmaki do radia i Ci dadzą
ucho.77 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Opublikowano 18 Stycznia 2015 U mnie w aso stwierdzili że to są klucze warsztatowe i są nie dostępne dopiero jak dostali numnumery to zamówili Te z linka Lakiego H4mm3R też ma
ucho.77 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Opublikowano 18 Stycznia 2015 (edytowane) Dzięki Panowie ma ktoś opis podpięcia zewnętrznego lusterka foto? quwa szukam i nie umie znależć Z pinow 4 i 5 z wewnetrznego lustra rozjazd na dwie strony do slupkow ,przez kostki drzwi do sterownikow w piny 7 i 8 , pod warunliem.ze sterowniki w wersji high Edytowane 18 Stycznia 2015 przez ucho.77
serfin Opublikowano 18 Stycznia 2015 Opublikowano 18 Stycznia 2015 I po weekendzie. A w tym tygodniu montaż tempomatu i osłony pod to ustrojstwo. wysłane z Galaktycznej S5
kaju Opublikowano 18 Stycznia 2015 Opublikowano 18 Stycznia 2015 I po weekendzie. A w tym tygodniu montaż tempomatu i osłony pod to ustrojstwo. wysłane z Galaktycznej S5 Nie chcesz wiedzieć co się będzie działo u mnie za dwa tygodnie... Po piątkowej odcince (która skończy się w sobotę rano, o ile w ogóle sie skończy [emoji14]olew: ) do zrobienia: grzane d*py przód, wymiana potencjometru w erenesie+polak, panel menu, samopoziom, odcięcie zapłonu, chyba dojdą spryski lamp... i kilka litrów gorzały ktoś jak przeczytapierwszą pozycje to zawału dostanie reszta raj Wysłane z mojego SM-T535 Dodam, że to plan na sobote only... Wysłane z mojego SM-T535
serfin Opublikowano 18 Stycznia 2015 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Kaju sam tego napewno nie ogarniesz w 1 dzień już przy zakładaniu samopoziomu bedzie pieprzenia sie. A wkładanie mat w siedzenia no też ujowe robota. Dlatego u mnie podstawa w aucie miały być grzane d*py i basta. Co do samopoziomu to ja darowałem sobie tą pierdołę i regulacje xenonu mam z kabiny a co kto mi zabroni? [emoji14] wysłane z Galaktycznej S5 Mikrofon z Norwegii doleciał od Tomcrack także mogę BT do rnse podłączać, ale to jak już znajdzie się czas i chęci na to. wysłane z Galaktycznej S5
Rekomendowane odpowiedzi