kaju Opublikowano 18 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 przecież napisałem, że jak ktoś przeczyta o grzanych d*pach to zawalu dostanie samopoziom akurat na podnośniku będę kładł więc tragedii nie będzie, wiązka to już bajka wszystko mam gotowe, a jak wyjdzie lewy fotel z auta i wyszarpię podszybie z mechanizmem wycieraczek (nieudogodnienie w przypadku wyciągania ecu w 2,5...) to reszta fajna robota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 19 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
secio84 Opublikowano 19 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 Dobry :-) naciepane z GT-I9195 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 19 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 19 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 przecież napisałem, że jak ktoś przeczyta o grzanych d*pach to zawalu dostanie samopoziom akurat na podnośniku będę kładł więc tragedii nie będzie, wiązka to już bajka wszystko mam gotowe, a jak wyjdzie lewy fotel z auta i wyszarpię podszybie z mechanizmem wycieraczek (nieudogodnienie w przypadku wyciągania ecu w 2,5...) to reszta fajna robota Kto reza 2.5tdi;Tapnięte z SGS5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 19 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 przecież napisałem, że jak ktoś przeczyta o grzanych d*pach to zawalu dostanie samopoziom akurat na podnośniku będę kładł więc tragedii nie będzie, wiązka to już bajka wszystko mam gotowe, a jak wyjdzie lewy fotel z auta i wyszarpię podszybie z mechanizmem wycieraczek (nieudogodnienie w przypadku wyciągania ecu w 2,5...) to reszta fajna robota Kto reza 2.5tdi;Tapnięte z SGS5 na pewno nie ten co chipuje 2,0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 19 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 19 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 przecież napisałem, że jak ktoś przeczyta o grzanych d*pach to zawalu dostanie samopoziom akurat na podnośniku będę kładł więc tragedii nie będzie, wiązka to już bajka wszystko mam gotowe, a jak wyjdzie lewy fotel z auta i wyszarpię podszybie z mechanizmem wycieraczek (nieudogodnienie w przypadku wyciągania ecu w 2,5...) to reszta fajna robota Kto reza 2.5tdi; Tapnięte z SGS5 na pewno nie ten co chipuje 2,0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serfin Opublikowano 19 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 jak tu wesoło od rana.... 2.5TeDeI....VS.... 2.0eFeSI może ten dzień nie będzie taki ujowy w robo [emoji14] wysłane z Galaktycznej S5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 19 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 19 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 jak tu wesoło od rana.... 2.5TeDeI....VS.... 2.0eFeSI może ten dzień nie będzie taki ujowy w robo [emoji14] wysłane z Galaktycznej S5 Wypraszam sobie nie mam FSi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stichy Opublikowano 19 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 Wandej - a Ty wymieniasz u siebie olej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Christiano Opublikowano 19 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszka Opublikowano 19 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 (edytowane) po baaaaaaaaaaardzo długiej przerwie witam all Edytowane 19 Stycznia 2015 przez miszka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 19 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 Wandej - a Ty wymieniasz u siebie olej? Tak. A Twój silnik kręci się do 7k obrotów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serfin Opublikowano 19 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 Jak popiescisz to i do 8k poleci hahaha wysłane z Galaktycznej S5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stichy Opublikowano 19 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 Wandej - a Ty wymieniasz u siebie olej? Tak. A Twój silnik kręci się do 7k obrotów? Nie ma takiej potrzeby - 2.5k wystarczy aby swobodnie Twoje objechac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serfin Opublikowano 19 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 Miałem a4B6 sedan w 2.5tdi w osce i obecnie ta sama buda w 1.8T oska i przy jeździe po mieście od świateł do świateł to jest różnica na korzyść 2.5tedei ale dźwięk traktora zrazić mnie na tyle, że wróciłem do benzyny [emoji14] wysłane z Galaktycznej S5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 19 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 1.9? Nie sądze Po za tym do końca roku albo zmieni się auto albo motor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stichy Opublikowano 19 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 1.9 + ... Ale ja mowie o oim Vitku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi