tomcrack27 Opublikowano 23 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 ja to planowo bede w BT gdzies o 23 w czw no to akurat...poczekamy no ja mysle ze nie bede musial was zanosic jak przyjade Ludzie orientuje się ktoś z Was jaki zbiorniczek spryskiwaczy potrzebuję żeby podłączyć spryskiwacze reflektorów w audi z silnikiem avf? musisz szukac z takim malym zbiorniczkiem dodatkowym hmmmm taka szansa jest zawsze ale nie bój nic w piatek wstaje i ogien od nowa lubie to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongod Opublikowano 23 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 (edytowane) może mi ktoś powiedzieć gdzie w lampach zwykłych b6 przerobionych na bixenon wymienia się oring na grubszy bo lampy ponad rok po przeróbce QWERTEGO a nadal parują? ewentualnie jakiś inny patent nikt nie pomoże?Jeśli dobrze pamiętam to uszczelnia się śruby regulacyjne. Ale nie wiem czy akurat w tym przypadku .Gwerty . Edytowane 23 Stycznia 2015 przez bongod Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk10015 Opublikowano 23 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 Daj na foto gdzie są te śruby? w ori bixenonie są a w zwyklych lampach przerobionych nie wydaje mi się bo tu jest manualna regulacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongod Opublikowano 23 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 (edytowane) Śruby do regulacji pionu i poziomu . Zaklej jakąś taśmą będziesz wiedział czy to to . Edytowane 23 Stycznia 2015 przez bongod Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk10015 Opublikowano 23 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 ok o te białe chodzi ci? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongod Opublikowano 23 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 Raczej tak . Podjedź jutro to coś się wymyśli . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk10015 Opublikowano 23 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chopin Opublikowano 23 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 Panowie , jeśli ktoś ma przód S4 , to mam do oddania nową ramkę dolną w chromie z aso. Kupiłem do rezania dolnego grila w ramke s-line i nowiusieńki , świecący jak psu jajca chrom może trafić na wymiane za stary , zmęczony od kamieni i owadów ktoś by chciał ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 23 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 Mordy to gdzie się spikamy w czwartek? Na krzyżowce a2 z a1? Tapnięte z SGS5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 24 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr0styyy. Opublikowano 24 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzes283 Opublikowano 24 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 z rana. Panowie, sprawa wygląda tak. Przy montażu RNSe w miejsce RNSd wg. rozpiski miałem połączyć piny 13 i 26 ( z kostki 26 pinowej RNSd ) z pinami 8 i 9 kostki D przejściówki ISO/ISO2, no i tu jest problem pin 8 to kostka A - pusty, a pin 9 kostka D - tu OK jest pin i kabelek. Wg schematu na radiu pod pinami 9 i 10 kostki D są CANy, a więc podłączyć powinienem pod te piny? Czy mam tworzyć jakieś nowe piny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcrack27 Opublikowano 24 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzes283 Opublikowano 24 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 I tak zrobiłem. Skutkowało to wyświetlaniem na Fisie i podświetleniem klawiszy po włączeniu pozycji. Wszystko działa, nawet nie musiałem kodować. Ale sprawdziłem, czy łączy mi sie komp na wszelki wypadek i bangla. Są dwie niewiadome. Jedna, to po wyłączeniu podświetlenia awaryjki etc radio dalej pracuje i nie gaśnie podświetlenie zmieniarki, a powinno wszysko się wyłączyć. Druga sprawa, to łapie mi tylko jedną stację radiową, być może przyczyna tkwi w kablach w bagażniku - źle podłączone? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
secio84 Opublikowano 24 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 I tak zrobiłem. Skutkowało to wyświetlaniem na Fisie i podświetleniem klawiszy po włączeniu pozycji. Wszystko działa, nawet nie musiałem kodować. Ale sprawdziłem, czy łączy mi sie komp na wszelki wypadek i bangla. Są dwie niewiadome. Jedna, to po wyłączeniu podświetlenia awaryjki etc radio dalej pracuje i nie gaśnie podświetlenie zmieniarki, a powinno wszysko się wyłączyć. Druga sprawa, to łapie mi tylko jedną stację radiową, być może przyczyna tkwi w kablach w bagażniku - źle podłączone? Ile anten wchodzi ci do radia jeden kabel czy 2 naciepane z GT-I9195 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 24 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bielun22 Opublikowano 24 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik Opublikowano 24 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 dzień dobry ) 3h pracy i weekend tarcze S4 tył komu komu ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bielun22 Opublikowano 24 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 dzień dobry ) 3h pracy i weekend tarcze S4 tył komu komu ) klameczka schowka pasażera mi potrzebna ... masz coś takiego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 24 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi