serfin Opublikowano 23 Stycznia 2015 Opublikowano 23 Stycznia 2015 Ale ujowo zaczyna się weekend nawet nie ma z kim dobrze wypić wszyscy ode mnie pojechali znów na zachód :/ wysłane z Galaktycznej S5
tomcrack27 Opublikowano 23 Stycznia 2015 Opublikowano 23 Stycznia 2015 Zgredy raczej zgrana paczka Artek w jaki dzien lecisz do BT?
Artur82 Opublikowano 23 Stycznia 2015 Opublikowano 23 Stycznia 2015 w czawrtek na bank ...moze w srode o widze ekipa sie pojawia
Artur82 Opublikowano 23 Stycznia 2015 Opublikowano 23 Stycznia 2015 co tak szybko lecicie szybko,...w iatek nie bede kulał prawie 600km wiec czwartek bankowo
tomcrack27 Opublikowano 23 Stycznia 2015 Opublikowano 23 Stycznia 2015 ja w czwartek rano o 10 ruszam z Danii
Gość Edyta Opublikowano 23 Stycznia 2015 Opublikowano 23 Stycznia 2015 co tak szybko lecicie szybko,...w iatek nie bede kulał prawie 600km wiec czwartek bankowo też racja, muszę popytać pięknego jak on to widzi
chopin Opublikowano 23 Stycznia 2015 Opublikowano 23 Stycznia 2015 to umawiamy się na bramkach z ekipą z łodzie i resztą
tomcrack27 Opublikowano 23 Stycznia 2015 Opublikowano 23 Stycznia 2015 ja to planowo bede w BT gdzies o 23 w czw
patryk10015 Opublikowano 23 Stycznia 2015 Opublikowano 23 Stycznia 2015 może mi ktoś powiedzieć gdzie w lampach zwykłych b6 przerobionych na bixenon wymienia się oring na grubszy bo lampy ponad rok po przeróbce QWERTEGO a nadal parują? ewentualnie jakiś inny patent
RicS3 Opublikowano 23 Stycznia 2015 Opublikowano 23 Stycznia 2015 Ludzie orientuje się ktoś z Was jaki zbiorniczek spryskiwaczy potrzebuję żeby podłączyć spryskiwacze reflektorów w audi z silnikiem avf?
Artur82 Opublikowano 23 Stycznia 2015 Opublikowano 23 Stycznia 2015 ja to planowo bede w BT gdzies o 23 w czw no to akurat...poczekamy
tomcrack27 Opublikowano 23 Stycznia 2015 Opublikowano 23 Stycznia 2015 ja to planowo bede w BT gdzies o 23 w czw no to akurat...poczekamy no ja mysle ze nie bede musial was zanosic jak przyjade Ludzie orientuje się ktoś z Was jaki zbiorniczek spryskiwaczy potrzebuję żeby podłączyć spryskiwacze reflektorów w audi z silnikiem avf? musisz szukac z takim malym zbiorniczkiem dodatkowym
RicS3 Opublikowano 23 Stycznia 2015 Opublikowano 23 Stycznia 2015 ja to planowo bede w BT gdzies o 23 w czwno to akurat...poczekamy no ja mysle ze nie bede musial was zanosic jak przyjade Ludzie orientuje się ktoś z Was jaki zbiorniczek spryskiwaczy potrzebuję żeby podłączyć spryskiwacze reflektorów w audi z silnikiem avf?musisz szukac z takim malym zbiorniczkiem dodatkowymA jakiś numer może podrzucisz bo myślałem, że dołożenia sprysków będzie trochę łatwiejsze :/
tomcrack27 Opublikowano 23 Stycznia 2015 Opublikowano 23 Stycznia 2015 ja to planowo bede w BT gdzies o 23 w czwno to akurat...poczekamy no ja mysle ze nie bede musial was zanosic jak przyjade Ludzie orientuje się ktoś z Was jaki zbiorniczek spryskiwaczy potrzebuję żeby podłączyć spryskiwacze reflektorów w audi z silnikiem avf?musisz szukac z takim malym zbiorniczkiem dodatkowymA jakiś numer może podrzucisz bo myślałem, że dołożenia sprysków będzie trochę łatwiejsze :/ numerka nie posiadam ale ten zbiornik jest charakterystyczny i pamietaj od b7 nie podejdzie
Artur82 Opublikowano 23 Stycznia 2015 Opublikowano 23 Stycznia 2015 ja to planowo bede w BT gdzies o 23 w czw no to akurat...poczekamy no ja mysle ze nie bede musial was zanosic jak przyjade Ludzie orientuje się ktoś z Was jaki zbiorniczek spryskiwaczy potrzebuję żeby podłączyć spryskiwacze reflektorów w audi z silnikiem avf? musisz szukac z takim malym zbiorniczkiem dodatkowym hmmmm taka szansa jest zawsze ale nie bój nic w piatek wstaje i ogien od nowa
patryk10015 Opublikowano 23 Stycznia 2015 Opublikowano 23 Stycznia 2015 może mi ktoś powiedzieć gdzie w lampach zwykłych b6 przerobionych na bixenon wymienia się oring na grubszy bo lampy ponad rok po przeróbce QWERTEGO a nadal parują? ewentualnie jakiś inny patent nikt nie pomoże?
Rekomendowane odpowiedzi