cocoo24 Opublikowano 28 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 Panowie, jak zdemontować listwy chrom z drzwi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bielun22 Opublikowano 28 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 Panowie, jak zdemontować listwy chrom z drzwi? szybko a tak na poważnie to napisz pw co dokładnie chcesz robić.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk10015 Opublikowano 28 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 Panowie, jak zdemontować listwy chrom z drzwi? wystarczy pociągnąć żeby wyskoczyły z zatrzasków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 28 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 mam kierę od a6 c6 i również poduszkę od tego modelu. Chcę zmienić samo koło kierownicy. Czy ta poduszka którą mam, będzie pasować do kierownicy np z a4 b7 lub podobnych 3ramiennych z tą poduszką? chodzi oczywiście o taką: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 28 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 Gdzie tu są jakieś discopolowcy paczta co odkopałem, pamiętam jak dziś za bajtla jak się przy tym latało: https://www.youtube.com/watch?v=BJfFuLj6cGc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 28 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 mam kierę od a6 c6 i również poduszkę od tego modelu. Chcę zmienić samo koło kierownicy. Czy ta poduszka którą mam, będzie pasować do kierownicy np z a4 b7 lub podobnych 3ramiennych z tą poduszką? chodzi oczywiście o taką: Możesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 28 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 (edytowane) Gdzie tu są jakieś discopolowcy paczta co odkopałem, pamiętam jak dziś za bajtla jak się przy tym latało: https://www.youtube.com/watch?v=BJfFuLj6cGc Mówisz, że latałeś Edytowane 28 Stycznia 2015 przez Armi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 28 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aleksbend Opublikowano 28 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 (edytowane) Pany ktoś wie jak podłączyć wtyke mini jack do Concert II ? domin79 podpowiedział mi że podłączyć jack do cd-r, cd-l, i s gnd . Mam słuchawki KOSS które specjalnie pod to poświęciłem odciąłem prawą słuchawke i wpiąłem do cd-r i analogicznie drugą do cd-l, a do pinu s-gnd wziąłem mase z radia (wyczytałem w necie) przekodowałem radio na obsluge zmieniarki, zmieniając ostatnią cyfre na 2. klikam 2x na CD w concercie wywala ze NO CD I aux nie działa... w czym problem ? Edytowane 28 Stycznia 2015 przez aleksbend Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg2505 Opublikowano 28 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 (edytowane) cd-r,cd-l,s-gnd do pinu ,a nie do masy radia ,u mnie tak działało Edytowane 28 Stycznia 2015 przez greg2505 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 28 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 Gdzie tu są jakieś discopolowcy paczta co odkopałem, pamiętam jak dziś za bajtla jak się przy tym latało: https://www.youtube.com/watch?v=BJfFuLj6cGc No jak nie jak tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 28 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 A Ty gdzie się ostatnio podziewasz bo cicho siedzisz? Tapnięte z SGS5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 28 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 KTÓRY CHCE ZDERZAK S-LINE TYŁ NA DWA WYDECHY ZA ŚWIETNĄ KASĘ ? A Ty gdzie się ostatnio podziewasz bo cicho siedzisz? Tapnięte z SGS5 muszę ostro pracować żeby zrobić zakupy u Ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mycha1236 Opublikowano 28 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 Avant czy sedan ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 28 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 Świetna to 300zl:decayed: No a ferodo poszło 10% w gore Tapnięte z SGS5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 28 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 No jest za 350 kurde nie wiem czy sedan czy avant Wandej mnie to nie interesuje to już Twój problem, jedynie będziesz 10 % w plecy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 28 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 Świetna to 300zl:decayed: No a ferodo poszło 10% w gore Tapnięte z SGS5 bohater, klientów z forum ściągnął to prajs winduje - mam Ci też podnieść? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 28 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 Pany, kupował ktoś u tego użytkownika zawór EGR? http://allegro.pl/zawor-egr-wahler-7372d-oe-audi-a4-b6-a6-c5-1-9tdi-i4960246783.html Oryginał? Wystawia paragon bądź fakturę, ale to i tak nigdy nie wiadomo U mnie po 350zl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 28 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 No jest za 350 kurde nie wiem czy sedan czy avant Wandej mnie to nie interesuje to już Twój problem, jedynie będziesz 10 % w plecy :polew: Już ja Cie potraktuje odpowiednio Świetna to 300zl:decayed: No a ferodo poszło 10% w gore Tapnięte z SGS5 bohater, klientów z forum ściągnął to prajs winduje - mam Ci też podnieść? Ten zapas co mi wyslałeś starczy na pół roku myślę Chociaż rolkę bąbla już prawie jedną zmarnowałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 28 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 http://allegro.pl/zderzak-tylny-s-line-audi-a4-b6-malysz-lz5j-ladny-i5038292807.html chyba zaczęli dzwonić bo gość zmienił cenę na 650 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi