kaju Opublikowano 2 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 ktoś coś z ASO? jutro odwiedzam... Ogarniesz klucze do rns-e? Nie mają tam na miejscu. mówisz? a na zamówienie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cwiara Opublikowano 2 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 2 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 jaki dokładnie drut do foteli potrzebujesz ? Może ja coś mam za mniejsze pieniądze Józek Ty w drutach masz doświadczenie fak ju tu Wandej whatsapppppp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 3 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 ktoś coś z ASO? jutro odwiedzam... Ogarniesz klucze do rns-e? Wyjmaki do RNS-e można kupic na allegro za grosze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cwiara Opublikowano 3 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 ktoś coś z ASO? jutro odwiedzam... Ogarniesz klucze do rns-e? Wyjmaki do RNS-e można kupic na allegro za grosze. Juz jedne mialem. Malo co i przedni panel by wyszedl z wyjmakami. Tylko ori. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 3 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 ktoś coś z ASO? jutro odwiedzam... Ogarniesz klucze do rns-e? Wyjmaki do RNS-e można kupic na allegro za grosze. Juz jedne mialem. Malo co i przedni panel by wyszedl z wyjmakami. Tylko ori. to już wiem, dlaczego wiszą u mnie w garażu... zajade do Ciebie zaraz to masz kopa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 3 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 Ja wyciągałem bez żadnych problemów - i concerta i rns-e. Ale to nie były najtańsze wyjmaki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 3 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 komuś pdc przód tył z b6? wiązka na dniach się wyreza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 3 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 jaki dokładnie drut do foteli potrzebujesz ? Może ja coś mam za mniejsze pieniądze ten dolny co trzyma mechanizm podpierania lędźwi drugi raz już urwałem I niech tylko który zasugeruje żebym schudł jaki dokładnie drut do foteli potrzebujesz ? Może ja coś mam za mniejsze pieniądze Józek Ty w drutach masz doświadczenie :polew: Wndej ja naprawialem ten drut,użyłem pretu do obniżania sufitów i opasek Może to druciarstwo ale przeszło dwa lata spełnia swoją rolę jest/był wątek o tym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Christiano Opublikowano 3 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 3 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 komuś pdc przód tył z b6? wiązka na dniach się wyreza Ja bym podjechał jak nie daleko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 3 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 zapraszam. lokalizacja w profilu. mam też coß takiego za 85 z kw: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 3 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bielun22 Opublikowano 3 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 Wujki wyjmaki do rns kosztują w aso 40zł bez znizek... wiec chyba sie nie opłaca kupowac na alledrogo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk10015 Opublikowano 3 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 ktoś coś z ASO? jutro odwiedzam... Ogarniesz klucze do rns-e? Wyjmaki do RNS-e można kupic na allegro za grosze. Juz jedne mialem. Malo co i przedni panel by wyszedl z wyjmakami. Tylko ori. miałem podobnie jak ty z wyjmakami z allegro myślałem że panel zdejmę ale jakoś z wyczuciem dałem radę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 3 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 panowie miałem montować do siebie ale zmienił się plan, więc mam na sell climatronic z b6 2din pod grzane dupska za 180 z wysyłem, zaraz leci w odpowiedni dział jakby co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 3 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 Weź to smalcem powmaruj:decayed: Tapnięte z SGS5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekhxc Opublikowano 3 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 Weź to smalcem powmaruj:decayed: Tapnięte z SGS5 Chupin na w ..uj smalcu bo ostatnio smalcował b6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 3 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 Wandej Ty c**ju! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszka Opublikowano 3 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 siema miszcze wiecie może o co kaman Nie możesz użyć grafiki o takim rozszerzeniu na tym forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi