Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B6 DIVISION

Nosb

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 86 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jozek726

5807

• Wandej

4734

• wladi

3818

• kaju

3324

Top użytkownicy w tym temacie

Dzieki Andrzeju za blaszki...

">http://7W2bQjr.jpg

ciekawe jak te napisy znosić będą myjkę ciśnieniowa na myjni jak zechce człek popieścić felunek... :eusathink:

Z początku patrze, myślę takie swiatło? Ale patrze jeszcze raz a to kierwa dekory. Joozek rezaj hehe

Jak masz wątpliwości to daj im jeszcze jedną warstwę bezbarwnego :wink: Twoje malowałem wczoraj także jeszcze do końca nie wyschły :wink: Po za tym jak się zerwą za 5zł masz kolejne nowe logo :decayed:

BFKzYFu.jpg

ten to już z tym niebieskim przesadził :wink::lol:

może chciał być jak policeman i teraz nadrabia barwą blue :grin:

Ja wam powiem że u mnie na małych blaszkach mam naklejone s4 które załatwiał swego czasu kristof91. Nie sa one nawet polakierowane tylko tak naklejone, myje ma myjce ciśnieniowej i to grubo po zaciskach jade bo żółte to syf widać i nawet nio trochę się nie poodklejały więc te pewnie bedą się trzymać w uj

Pany jakie wielkości tarcz miała a4 b6 w wersji silnikowe 1.9tdi avf? Na przodzie pewnie 288mm a tył?

W dobrej cenie to tylko chinskie itp., ktore mimo ze nowe to bardzo szybko sie koncza. Albo trzeba polozyc troche kasy za markowe opony i byc pewnym jakosci albo bawic sie w jednoroczne uzywki za mala kase, ale z tym tez roznie bywa.

W dobrej cenie to tylko chinskie itp., ktore mimo ze nowe to bardzo szybko sie koncza. Albo trzeba polozyc troche kasy za markowe opony i byc pewnym jakosci albo bawic sie w jednoroczne uzywki za mala kase, ale z tym tez roznie bywa.

No właśnie chyba nie warto dawać po 200 za używkę i lepiej kupić sprawdzonego chińczyka co?
Zalezy co preferujesz. Ja stawiam na marke, niestety. Choc swiadomosc tego iz sa nowe napewno troche uspokaja. Trudny wybor a sam teraz przed takim stoje. Mam 6 opon tego samego modelu ale ciezko z nich wybrac 4 naprawde na sezon :( z drugiej strony nawet za chinczyki dac 1600 za nowki?!

255mm

Poyebało? 245mm :decayed:

Ty się tam c**ja znasz :grin:

Kurfa chyba Ci Helska rafa koralowa obstąpiła tarcze stąd może widziałeś 255mm :polew::polew:

No właśnie chyba nie warto dawać po 200 za używkę i lepiej kupić sprawdzonego chińczyka co?
Zalezy co preferujesz. Ja stawiam na marke, niestety. Choc swiadomosc tego iz sa nowe napewno troche uspokaja. Trudny wybor a sam teraz przed takim stoje. Mam 6 opon tego samego modelu ale ciezko z nich wybrac 4 naprawde na sezon :( z drugiej strony nawet za chinczyki dac 1600 za nowki?!

Hankook, uniroyal, yokohama,ostatecznie Kumho

255mm

Znalazłeś zaciski pod 288mm?:D bo już mi się klocki z tyłu kończą [emoji14]

255mm

Znalazłeś zaciski pod 288mm? :D bo już mi się klocki z tyłu kończą [emoji14]

To nie takie proste :kwasny: Ale klocki mam możesz brac :decayed:

Troche sledze ostatnio temat. Oczywiscie nie mowimy tu o markach typu sagitar, antyre czy inne rackstony :wink:

Bierze federala 595evo. Opona dobra fchój i w miarę tania :wink: