Wandej Opublikowano 4 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 jak będzie podjebka motula, to już wiesz co będziesz miał polane na weselu... Motul z grubymi kawałkami krzywek? Ty masz w misie towar jak jogobella Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongod Opublikowano 5 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Siema .Ja miałem z chinoli kiedyś greensporty powiem wam nawet w zimie dało się od biedy jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dariuszqw Opublikowano 5 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 No jo na FB się macaja Widzisz, Ty jesteś konkret typ. Maty dzisiaj przyszły, a oszukista standardowy temat.... a ja mu chciałem robić kolumne weselno... Przecież wiesz od kogo zamawiasz towar tak? Nie wiem czego Ty oczekiwałeś A serio to mnie jebneli w jednej hurtowni z olejem wystawili fv a nie dotarł i zamówiłem z innego miejsca i dzisiaj dotarł Kurier będzie wybitnie miły jak komentarz przeczyta z listu Potrzebuje porady... Robic zderzak s lina na gładko tam gdzie jest miejsce na tablice czy zostawić wglebiebie? Może ktoś podrzucić zdjęcie jak na gładko wygląda... Naciapane z Zetki Ktoś coś?Naciapane z Zetki Za tydzień będziesz wiedział jak wygląda zespawany nawet w Twoim kolorze Za tydzień to u ja będę miał już zespawane Naciapane z Zetki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 5 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
secio84 Opublikowano 5 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Siema naciepane z GT-I9195 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisssx Opublikowano 5 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Ściema [emoji99] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matibati2 Opublikowano 5 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas231 Opublikowano 5 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Siema, miał ktoś z was tak że przy 120km/h kontrolka od ESP się zapala i nie można wyłączyć przyciskiem? Jak wyłącze zapłon i zapale to gaśnie i później powyżej 120 znowu się zaświeci, 3 dzień się tak robi. Nikt nie miał takiej sytuacji? [emoji12] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 5 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 W takiej sytuacji podłącza się vaga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 5 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 5 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 https://www.youtube.com/watch?v=sD7m-V8i310#t=50 grubo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SpongeBob Opublikowano 5 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Siema spamowicze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 5 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 a oponki 235/35 r19 ma ktos jakiś dostęp ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk10015 Opublikowano 5 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SpongeBob Opublikowano 5 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 a oponki 235/35 r19 ma ktos jakiś dostęp ? Artur pisz do oszukisty Wandeja ale pewnie odpisze po 12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 5 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 a oponki 235/35 r19 ma ktos jakiś dostęp ? Artur pisz do oszukisty Wandeja ale pewnie odpisze po 12 przeczyta tutaj to odpisze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongod Opublikowano 5 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Panowie jak zwalić zderzak? Wykreciłem wszystkie śruby a te dwie od spodu co w belkę idą wyglądają na luźne. Wyjąć ich nie mogę a zderzak trzymają :/. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dariuszqw Opublikowano 5 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Panowie jak zwalić zderzak? Wykreciłem wszystkie śruby a te dwie od spodu co w belkę idą wyglądają na luźne. Wyjąć ich nie mogę a zderzak trzymają :/.Te dwie odkręć tylko trochę. Nie odkrecaj do końca bo będą blokowały i zderzak nie wyjdzie. A przy lampach odkreciles? Naciapane z Zetki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongod Opublikowano 5 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Ok . Tak przy lampach odkreciłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dariuszqw Opublikowano 5 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 To te dwie tylko poluzuj lekko i zderzak wyjdzie. :-D Naciapane z Zetki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi