Artur82 Opublikowano 6 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 kaju masz pojedyncze czujniki cofania czy tylko komplety ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 6 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 wiązki, tzn materiały na wiązki, czujniki mam dwa w garażu, muszę je sprawdzić pod aku czy cykają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 6 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 wiązki, tzn materiały na wiązki, czujniki mam dwa w garażu, muszę je sprawdzić pod aku czy cykają to zerknij i najlepiej zeby był w moim kolorze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 6 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 albo w moim to jeden przygarne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 6 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 rzeczy niemożliwe robię na miejscu, na cuda niestety chwilę trzeba zaczekać... oba ly7q z tego co kojarzę, więc tego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 6 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 Też bym jakiś wziął bo mi piszczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dariuszqw Opublikowano 6 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 Oszukista i której jutro będziesz na chodzie? Wpadł bym jakoś ok 10 bo później furę rozbieram do malowania u kasy nie będziesz miał cały tydzień [emoji14]olew: Naciapane z Zetki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musti Opublikowano 6 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 http://suchen.mobile.de/auto-inserat/audi-rs4-exclusive-salzgitter/206218130.html?lang=de&pageNumber=3&__lp=15&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&makeModelVariant1.makeId=1900&makeModelVariant1.modelId=27&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&ambitCountry=DE&negativeFeatures=EXPORT&noec=1 Ryje beret Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 6 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 mam też manetki od tempomatu i fisa kilka sztuk tego i tego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 6 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 Oszukista i której jutro będziesz na chodzie? Wpadł bym jakoś ok 10 bo później furę rozbieram do malowania u kasy nie będziesz miał cały tydzień [emoji14]olew: Naciapane z Zetki Koło 11 odpale na bank. Planuję podpiąć suba bose jutro i zarzuć h11 w halo i narazi spokój Potem ultery jak od Gąbki przyjdą i zderzak maluje i będę fapać tylko A i heble Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serfin Opublikowano 6 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 Brawejszon Wandej modzisz modzisz wysłane z Galaktycznej S5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 7 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 Brawejszon Wandej modzisz modzisz wysłane z Galaktycznej S5 Takiego yebnięcia w żadnych z sezonów nie miałem Ale to dlatego że auto mechanicznie jest sprawne w 100% i można rezać Kajak syneczku paragonu Ci nie wrzuciłem Tylko nie mów głośno bo ktoś mnie podyebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisssx Opublikowano 7 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 nie śpimy ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 7 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aron21 Opublikowano 7 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 Wiecie kto może skupuje Katalizatory i czy by miał strumiennice do zamiany w to miejsce bo u mnie gdzie nie pytam to nikt nie ma części do 2.5 :/: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk10015 Opublikowano 7 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisssx Opublikowano 7 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 Wiecie kto może skupuje Katalizatory i czy by miał strumiennice do zamiany w to miejsce bo u mnie gdzie nie pytam to nikt nie ma części do 2.5 :/: Za wszystkie 3 katy z 2.5 dostaniesz mniej więcej 1200zl wiec za ta sumę spokojnie załatwisz dedykowana strumiennice Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 7 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aron21 Opublikowano 7 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 Wiecie kto może skupuje Katalizatory i czy by miał strumiennice do zamiany w to miejsce bo u mnie gdzie nie pytam to nikt nie ma części do 2.5 :/: Za wszystkie 3 katy z 2.5 dostaniesz mniej więcej 1200zl wiec za ta sumę spokojnie załatwisz dedykowana strumiennice A to zaraz co z turbo wychodzi to też kat A to muszę zagadać do kogoś to dorabia rury i żeby dorobił mi od turbo do rozgałęźnika na 2 wydechy . A nie masz może kogoś kto robi w czymś takim i nie ma fuszery przy tym ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serfin Opublikowano 7 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 wysłane z Galaktycznej S5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi