Rafi78 Opublikowano 25 Marca 2015 Opublikowano 25 Marca 2015 nic do nikogo nie mam , każdy powinien zaczynać osądzać innych będąc w porządku wobec siebie....chciałbym, żeby co nie którzy zauważyli, że forum tworzą ludzie a nie pseudo kukiełki co maja przerost ambicji nad treścią...
mlodziak22 Opublikowano 25 Marca 2015 Opublikowano 25 Marca 2015 pany warto kupić zamiennik błotnika???
poziek Opublikowano 25 Marca 2015 Opublikowano 25 Marca 2015 Daje w ciemno okeyke dla gościa Rafi78 Musimy sie zjednoczyć i obalić ten system rządzący (nie każdego) jak odsuniecie od władzy PO Sent from my Iphone 6 Zawsze możecie przejść na inne forum. Droga wolna.
novwy Opublikowano 25 Marca 2015 Opublikowano 25 Marca 2015 Division zaraz tez zabiją dechami [emoji37]
Rafi78 Opublikowano 25 Marca 2015 Opublikowano 25 Marca 2015 brawo dla moderatora ...wolność słowa w komunie była większa kogo uraziłem się pytam panie wrc....?
poziek Opublikowano 25 Marca 2015 Opublikowano 25 Marca 2015 (edytowane) Daje w ciemno okeyke dla gościa Rafi78 Musimy sie zjednoczyć i obalić ten system rządzący (nie każdego) jak odsuniecie od władzy PO Sent from my Iphone 6 Zawsze możecie przejść na inne forum. Droga wolna. wlasnie widać jak traktujecie ludzi takim podejściem :facelamp: Marcin czy jesteś tu na na siłę ? No tu akurat Marcin ma rację bo nie powinno się ludkowi który poświęcił od uja czasu, zdrowia i kasy żeby być i pomagać na forum powiedzieć spier... jak Ci się nie podoba.... lipa chyba trochę co? Lipa to jest pisanie Marcina o obalaniu. Jak widzisz nie robimy nic innego tylko chcemy trochę więcej przestrzegania regulaminu. Z czystej litości popraw ten wyraz. Edytowane 25 Marca 2015 przez poziek
Rafi78 Opublikowano 25 Marca 2015 Opublikowano 25 Marca 2015 Daje w ciemno okeyke dla gościa Rafi78 Musimy sie zjednoczyć i obalić ten system rządzący (nie każdego) jak odsuniecie od władzy PO Sent from my Iphone 6 Zawsze możecie przejść na inne forum. Droga wolna. a ponoć ryba psuje się od głowy kolego
poziek Opublikowano 25 Marca 2015 Opublikowano 25 Marca 2015 brawo dla moderatora ...wolność słowa w komunie była większa kogo uraziłem się pytam panie wrc....? Użyłeś wulgaryzmu. Jestem w szoku, że tego nie rozumiesz.
Rafi78 Opublikowano 25 Marca 2015 Opublikowano 25 Marca 2015 powiedz mi jakie to słowo , które jest w słowniku języka polskiego ?
tomcrack27 Opublikowano 25 Marca 2015 Opublikowano 25 Marca 2015 poziek widze czestym gosciem tu ostatnio
miszka Opublikowano 25 Marca 2015 Opublikowano 25 Marca 2015 Powiem tylko tyle...jest regulamin i powinniśmy się go trzymać a to że ZK nie chce się ugiąć i pozwolić na pewne odchyły od normy to już ich sprawa i nic na to nie poradzimy. Panowie dalsze bicie piany nie ma sensu, ja też się wiele razy wkur.... ale co by nie było i jak bym kogoś nie trawił to z mojej strony szanuje każdego niezależnie czy to vip czy mod, bo sam będąc klubowiczem nie czuje się lepszy od innych... Amen wladi my to musimy sie kiedyś naje..... napić daje lajka
poziek Opublikowano 25 Marca 2015 Opublikowano 25 Marca 2015 Wczoraj wydawało się, że zrozumieliście ocb.
tomcrack27 Opublikowano 25 Marca 2015 Opublikowano 25 Marca 2015 Wczoraj wydawało się, że zrozumieliście ocb. widzisz a tak pochwaliles divizjon
Rafi78 Opublikowano 25 Marca 2015 Opublikowano 25 Marca 2015 poziek widze czestym gosciem tu ostatnio stara się chłopak
Rafi78 Opublikowano 25 Marca 2015 Opublikowano 25 Marca 2015 Wczoraj wydawało się, że zrozumieliście ocb. widać nie wszyscy....zdziwiony ?
jozek726 Opublikowano 25 Marca 2015 Opublikowano 25 Marca 2015 Poziek nie podoba mi się Twój podpis, moje dzieci to czytają
matibati2 Opublikowano 25 Marca 2015 Opublikowano 25 Marca 2015 Wladi maly ot. Chodzisz czasem na trefl?
miszka Opublikowano 25 Marca 2015 Opublikowano 25 Marca 2015 Poziek nie podoba mi się Twój podpis, moje dzieci to czytają :grin:
wrclaguna Opublikowano 25 Marca 2015 Opublikowano 25 Marca 2015 brawo dla moderatora ...wolność słowa w komunie była większa kogo uraziłem się pytam panie wrc....? Bez przesady a niby po co ktos cos takiego zgłasza ? Za to dostałes kropka nowa grupa.... vip mega c**jozzza
matibati2 Opublikowano 25 Marca 2015 Opublikowano 25 Marca 2015 Wczoraj wydawało się, że zrozumieliście ocb.Poziek nie martw się zrozumieliśmy chyba nikogo nie obraziłem wyrażając swoje słowo Wladi maly ot. Chodzisz czasem na trefl?Kilka razy byłem ale nie ostatnio bo brak czasu prędzej sam klepałem w 3 lidze Nie wiedzialem ze Ty koszykarz ?
Rekomendowane odpowiedzi