Kshyhu87 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 ktoś tu rozbiera autka na części? potrzebuje tylnią lewą ramkę drzwi z trójkątem/osłoną w połysku w bdb stanie trójkąt
dariuszqw Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Dariuszqw - to może opchaj swoje auto, wymontuj to co tam Cie w niej cieszy i kup S4B6? ten swap na 4.2 bedzie Cie kosztował tyle ile byś własnie musiał dołożyć do kasy za sprzedanie swojego dotychczasowego kota i kupno S4 . Albo i drożej, a wiadomo że po swapach jeszcze coś się zawsze pochrzanić musi. A wtedy masz już kompletna S, nie będzie trzeba polować na grile, zderzaki, lotki, listwy itd [emoji14] Takie moje zdanie Jak się jednak zdecydujesz to polecam Bartka z Żyrardowa Kocha V8 i wsadzał je do b5-ek i b6-ek już. Nosb bardziej działa przy 2,7BiT Bongod - Właśnie narazie zbieram informacje i zobaczymy co z tego wyjdzie.. Tak właśnie patrzę na cenę s4 to nie wiele więcej by wyszło kupić ori i się nie bawić w swapy bo jak mówisz to po swapach zawsze czegoś będzie brakować lub coś się spierdzieli :-/ muszę to wszystko przemyśleć ale lubię siedzieć w garażu i dlubac przy aucie i taki swap bym robił sam bo nic tak nie cieszy jak się samemu nie zrobi ;-) podeślij jakiś numer do tego Bartka na pw.
s3ns Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 No więc właśnie temat do przemyślenia. Ale jeżeli masz gdzie się grzebać, masz na to czas, masz trochę wiedzy i to lubisz no to można też iść tą drogą Kupno używanej s4 może się wstępnie wydawać trochę droższą opcją ale po uwzględnieniu kosztów wszystkich popierdółek, tuningu wizualnego i awarii po swapie będzie tańszą opcją. Dokładniejsze info zaraz puszcze Ci na PW
Animal Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Pod warunkiem, że znajdzie się zadbane S4 a o takie niestety ciężko a jakie są koszta eksploatacyjne tych aut to chyba nie trzeba mówić...
RicS3 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Pany jakie dystanse potrzebne mi są żeby fela była na równo z nadkolem? ET45 225/40 albo 45 nie pamiętam...18"/8"
ŁukaszA4 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Pod warunkiem, że znajdzie się zadbane S4 a o takie niestety ciężko a jakie są koszta eksploatacyjne tych aut to chyba nie trzeba mówić... Szkoda że Darek wcześniej się nie rozglądał za esą, była w Toruniu na sprzedaż, mega zadbana kolegi winczako, ale kto szuka to w końcu znajdzie Wszystkim życzę Wesołych i zdrowych świąt wielkiej nocy
mycha1236 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 "mega zadbana" jak sie później okazało zajeżdżona o czym sam nawet sprzedający nie wiedział jakie kwiatki były
alvaro Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Widziałem znowu na sprzedaż "naszą Malborską" chyba że musi być kombi to sorry...
serfin Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 :siemka: i wesołych dla tych z normalną job, ja tam w niedziele i poniedzialek w robo 12-20 :/
grzes283 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 :siemka: i wesołych dla tych z normalną job, ja tam w niedziele i poniedzialek w robo 12-20 :/ Chłopie, dziękuj Bogu, że robisz po 8h, ja tak tylko mam w niedzielę, pozostałe dni po 13-14h poza sobotą, wtedy free like a bird....Trzeba się cieszyć, że jest gdzie zarobić, a nie narzekać ZDROWYCH i WESOŁYCH
Blachu Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 "mega zadbana" jak sie później okazało zajeżdżona o czym sam nawet sprzedający nie wiedział jakie kwiatki były To co było nie tak z autem???
KoJ@K Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 RicS3 - a przy jakim zawiasie chcesz miec te kola rowno z nadkolem? No i nie mow, ze w audinie przy 18' masz profil 45 ?! :/
RicS3 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 RicS3 - a przy jakim zawiasie chcesz miec te kola rowno z nadkolem? No i nie mow, ze w audinie przy 18' masz profil 45 ?! :/No to profil 40:D a zawias 1BA + springi eibach
Rekomendowane odpowiedzi