Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ktoś pomoże w sprawie RNS-D? :naughty:

• Odpowiedzi 86 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jozek726

5807

• Wandej

4734

• wladi

3818

• kaju

3324

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ktoś tu rozbiera autka na części? potrzebuje tylnią lewą ramkę drzwi z trójkątem/osłoną w połysku w bdb stanie trójkąt :)

Opublikowano
:siema: z rana
Opublikowano

:hi: elita

Opublikowano

jakie rano jak już południe :grin::hi:

Opublikowano

:hi:

Opublikowano

Dariuszqw - to może opchaj swoje auto, wymontuj to co tam Cie w niej cieszy i kup S4B6? ten swap na 4.2 bedzie Cie kosztował tyle ile byś własnie musiał dołożyć do kasy za sprzedanie swojego dotychczasowego kota i kupno S4 :). Albo i drożej, a wiadomo że po swapach jeszcze coś się zawsze pochrzanić musi.

A wtedy masz już kompletna S, nie będzie trzeba polować na grile, zderzaki, lotki, listwy itd [emoji14] Takie moje zdanie ;)

Jak się jednak zdecydujesz to polecam Bartka z Żyrardowa :) Kocha V8 i wsadzał je do b5-ek i b6-ek już. Nosb bardziej działa przy 2,7BiT

Bongod - :siema:

Właśnie narazie zbieram informacje i zobaczymy co z tego wyjdzie.. Tak właśnie patrzę na cenę s4 to nie wiele więcej by wyszło kupić ori i się nie bawić w swapy bo jak mówisz to po swapach zawsze czegoś będzie brakować lub coś się spierdzieli :-/ muszę to wszystko przemyśleć ale lubię siedzieć w garażu i dlubac przy aucie i taki swap bym robił sam bo nic tak nie cieszy jak się samemu nie zrobi ;-) podeślij jakiś numer do tego Bartka na pw.
Opublikowano

No więc właśnie :) temat do przemyślenia.

Ale jeżeli masz gdzie się grzebać, masz na to czas, masz trochę wiedzy i to lubisz no to można też iść tą drogą :)

Kupno używanej s4 może się wstępnie wydawać trochę droższą opcją ale po uwzględnieniu kosztów wszystkich popierdółek, tuningu wizualnego i awarii po swapie będzie tańszą opcją.

Dokładniejsze info zaraz puszcze Ci na PW

Opublikowano

Pod warunkiem, że znajdzie się zadbane S4 a o takie niestety ciężko a jakie są koszta eksploatacyjne tych aut to chyba nie trzeba mówić...

Opublikowano

Pany jakie dystanse potrzebne mi są żeby fela była na równo z nadkolem? ET45 225/40 albo 45 nie pamiętam...18"/8"

Opublikowano

Pod warunkiem, że znajdzie się zadbane S4 a o takie niestety ciężko a jakie są koszta eksploatacyjne tych aut to chyba nie trzeba mówić...

Szkoda że Darek wcześniej się nie rozglądał za esą, była w Toruniu na sprzedaż, mega zadbana kolegi winczako, ale kto szuka to w końcu znajdzie :wink:

Wszystkim życzę Wesołych i zdrowych świąt wielkiej nocy :hi:

Opublikowano

"mega zadbana" jak sie później okazało zajeżdżona o czym sam nawet sprzedający nie wiedział jakie kwiatki były

Opublikowano

Widziałem znowu na sprzedaż "naszą Malborską" chyba że musi być kombi to sorry...

Opublikowano

:siemka: i wesołych dla tych z normalną job, ja tam w niedziele i poniedzialek w robo 12-20 :/

Opublikowano

:siemka: i wesołych dla tych z normalną job, ja tam w niedziele i poniedzialek w robo 12-20 :/

Chłopie, dziękuj Bogu, że robisz po 8h, ja tak tylko mam w niedzielę, pozostałe dni po 13-14h :grin: poza sobotą, wtedy free like a bird....Trzeba się cieszyć, że jest gdzie zarobić, a nie narzekać :thumbup1:

ZDROWYCH i WESOŁYCH :dance:

Opublikowano

"mega zadbana" jak sie później okazało zajeżdżona o czym sam nawet sprzedający nie wiedział jakie kwiatki były

To co było nie tak z autem???

Opublikowano

RicS3 - a przy jakim zawiasie chcesz miec te kola rowno z nadkolem? No i nie mow, ze w audinie przy 18' masz profil 45 ?! :/

Opublikowano

RicS3 - a przy jakim zawiasie chcesz miec te kola rowno z nadkolem? No i nie mow, ze w audinie przy 18' masz profil 45 ?! :/

No to profil 40:D a zawias 1BA + springi eibach