Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Możesz się połączyć z rns za pomocą vcds, vaga?

zamknij się w aucie i słuchaj jak długo będzie szum. u mnie po 1min (chyba) już jest cisza, czyli rns przechodzi w stan uśpienia(wszystkie cany w aucie wygasają po 10min), jak jest dłużej to wiesz co robić

• Odpowiedzi 86 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jozek726

5807

• Wandej

4734

• wladi

3818

• kaju

3324

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Najśmieszniejsze jest to, że kończy mi się AC i nie przedłużą mi już,
a niby dlaczego? jak masz to ciągnij tylko już nie masz jak zmienić ubezpieczyciela
Opublikowano

:hi: Mam mały problem. podchodze teraz do auta i nie otworzył sie z pilota, to wsadziłem kluczyk i otworzyłem ale tylko drzwi kierowcy czyli centralny nie zadziałał, wsadziłem kluczyk w stacyjke i nic zegar wyzerowany czyli nie ma prądu prawda ? Zdarzyło mi się to drugi raz za pierwszym razem wymieniłem aku bo myślałem że padnięty, ale teraz nie wiem co to może być. Zaczeło się to dziać po dołożeniu RNS-e i bose po tym jest też problem z szumieniem w głośnikach czy to moze być powód ze rozładowało aku ?

Chyba najłatwiej sprawdzić pobór prądu na aku, najpierw z, a później bez RNS, oczywiście na uśpionym samochodzie

Opublikowano

a niby dlaczego? jak masz to ciągnij tylko już nie masz jak zmienić ubezpieczyciela

Auto mam rocznik 01 i już dwa razy zmieniałem ubezpieczyciela, i AC mam cały czas ;)

Opublikowano

Panowie potrzebuje na szybko nr oringu tego co jest na czujniku temperatury, lub jego wymiary - pomoze ktos ?

oring N 903 168 02

pare zetek w aso

Opublikowano

Za pozno, juz teraz wiem, ale dzieki. ;)

Opublikowano

tłoki , wszystkie mają małe pęknięcia

a niby dół wieczny...
Powoli do przodu z remontem[emoji2]

2d4432e5af741574732dd7cf16a735e7.jpg

ce6703d97b3131667d5740e312d0f836.jpg

Opublikowano

nowe tłoki?

Opublikowano

Możesz się połączyć z rns za pomocą vcds, vaga?

zamknij się w aucie i słuchaj jak długo będzie szum. u mnie po 1min (chyba) już jest cisza, czyli rns przechodzi w stan uśpienia(wszystkie cany w aucie wygasają po 10min), jak jest dłużej to wiesz co robić

wiem ze powinno być ale nie jest i szumi cały czas. jutro coś będę patrzył z miernikiem
Opublikowano (edytowane)

Mam w Hestii, nie przedłużą mi ponieważ:

- auto ma swój wiek, ale to jeszcze można obejść

- w ciągu 24 miesięcy miałem dwie szkody ( o czym nie wiedziałem, inaczej bym drugiej nie zgłaszał, bo była zaledwie na 900 zł )

- w ciągu 24 miesięcy łączna kwota szody ( teraz wiem, że jednej) nie mogła przekroczyć 2 tyś - tu akurat się zmieściłem

Znalazłem dobrą ofertę w Allianz, wprawdzie 300 zł więcej niż obecnie, ale jest. Też musiałem czekać na zgodę z centrali na ubezpieczenie takiego dziadka.

Edytowane przez grzes283
Opublikowano

nowe tłoki?

sii :yes2:

Mam w Hestii, nie przedłużą mi ponieważ:

- auto ma swój wiek, ale to jeszcze można obejść

- w ciągu 24 miesięcy miałem dwie szkody ( o czym nie wiedziałem, inaczej bym drugiej nie zgłaszał, bo była zaledwie na 900 zł )

- w ciągu 24 miesięcy łączna kwota szody ( teraz wiem, że jednej) nie mogła przekroczyć 2 tyś - tu akurat się zmieściłem

Znalazłem dobrą ofertę w Allianz, wprawdzie 300 zł więcej niż obecnie, ale jest. Też musiałem czekać na zgodę z centrali na ubezpieczenie takiego dziadka.

pzu daja ac bez problemu , bez względu na wiek auta

Opublikowano

Zgadza się, ale chcą 3000 zł, jak dla mnie to bez sensu.....w Alianz wyliczyli mi na niecałe 1700 zł oczywiście mowa o OC AC i Asistance

Opublikowano

Zgadza się, ale chcą 3000 zł, jak dla mnie to bez sensu.....w Alianz wyliczyli mi na niecałe 1700 zł oczywiście mowa o OC AC i Asistance

to jakiego ty masz agenta , chcesz nr to Ci na pw wyśle zadzwonisz w poniedziałek i zapytasz

ja mam w pzu oc ac i nw oraz peły asistanse na europe, ochrone zniżek i płace nie całe 2 tys

Opublikowano

Ja mam w Warcie - w PZU OC i AC wyliczyli mi na 1900zł w Warcie mój kumpel wyliczył mi na 1500zł

Opublikowano

Przy kontynuacji ubezpieczenia i zniżkach może tak wyjść. Mi Hestia zabrała znizki AC za szkody więc zaczynam od zera. Dlatego uważam, ze niecałe 1700 zł w Alianz za wszystko to ok cena.

W Hesti ostatnie kompletne ubezpieczenie płaciłem uwaga....niecałe 900 zl.

Opublikowano

Przy kontynuacji ubezpieczenia i zniżkach może tak wyjść. Mi Hestia zabrała znizki AC za szkody więc zaczynam od zera. Dlatego uważam, ze niecałe 1700 zł w Alianz za wszystko to ok cena.

w pzu jest teraz promocja i dają max zniżki do końca roku za free , wieć myśle warto by zadzwonić i zapytać

Opublikowano

Hestia jest dobra do pierwszej kolizji z doświadczenia wiem że w Hestii po jakiej kolwiek kolizji nastepna składka jest kolosalna...

Opublikowano

Wyślij mi foto dowodu rejestracyjnego, moja matka jest agentem to znajdzie Ci coś fajnego i taniego. Jeśli chcesz jakieś konkretne rzeczy, typu 0% wkładu własnego lub coś innego to mów.
Opublikowano

Wyślij mi foto dowodu rejestracyjnego, moja matka jest agentem to znajdzie Ci coś fajnego i taniego. Jeśli chcesz jakieś konkretne rzeczy, typu 0% wkładu własnego lub coś innego to mów.

myślę że nie przebije mojego agenta :wink: