arturek986 Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Czy tylne amortyzatory czerwone o numerze 8E0513033H to z zawieszenia 1BE czy 1BV???
rs dziadek Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Na pewno na końcu jest H? Tutaj masz cały temat o oznaczeniach sprężyn i amortyzatorów http://a4-klub.pl/index.php?/topic/42435-kolory-oznaczenia-sprezyn-i-amortyzatorow-1ba-1be-1bv/
arturek986 Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Mam tą rozpiskę i sprawdzałem w niej. Ale właśnie z uwagi na fakt że nie ma tam amortyzatora z końcówką H moje pytanie. Dla pewności jeszcze raz sprawdzę ten numer
rs dziadek Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Może być też tak, że był dokupywany później w aso a tam czasami numeracja części się zmienia zamiennie.
Frimuś Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Opublikowano 21 Kwietnia 2016 pany ostatnio ktoś pytał o zawieszenie z przodu o takie dziury i ktoś odpisał, że to do ustawienia sanek na płycie podłogowej w ASO, jest też takie coś z tyłu? Założyłem dzisiaj gwint na tył, negatyw z obu stron jest na max ustawiony póki co i prawa strona jest szerzej o kilka mm od lewej, może sanki trochę się da przesunąć? We VAGach zazwyczaj są takie luzy, że się da Ostatnio zmienialem sprezyny w Q i odkrecalem 2 śruby mocujące belkę. Tam faktycznie jestna poduszcze belki taka fasolka do ew.regulacji sanek.Natomiast miesce o ktorym piszesz do spr.czy sa prosto zamocowane tego nie widziałem,ale dało mi to do myślenia i napewno sprawdze. Ty tez zobacz wkladajac jakąś rurke czy aby napewno jest prosto ustawianie (jesli oczywiscie takie miesce jak z przodu jest) Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka Pierwsze zakupy dotarły ;-) Natapane z P8 Bedziesz zadowolony z komfortu napewno,nie wiem jak z.samego obniżenia ale mi sie jezdzi perfekt.Ostatnio wracalem od Kaja i tam gdzie niegdzie drogi nie oszczedzaja kierowcy a mino to jechalo sie bardzo komfortowo. Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka
Maciek0502 Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Mam nadzieję. To jeden z pierwszych modów (po LED w kabinie, haku i felunku)
Frimuś Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Mam nadzieję. To jeden z pierwszych modów (po LED w kabinie, haku i felunku)Czyli grubo[emoji13] oby tak dalej. Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka
Maciek0502 Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Narazie finanse cienkie, bo Audi wchłonęło ponad 5 tysi na doprowadzenie zawiechy i silnika do stage 0. Ale w tym roku będzie czarna szyba i złote zaciski... Natapane z P8
Frimuś Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Na zloto powiadasz,ja ide w kolor zieleni :-) Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka
Maciek0502 Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Czarne mam auto, felgi czarne, więc zaciski będą złote ;-) Natapane z P8
Frimuś Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Czarne mam auto, felgi czarne, więc zaciski będą złote ;-) Natapane z P8 Będzie fajnie,pochwal sie jak pomalujesz. Ja dopiero za kilka tygodni zacznę działać z hamulcami. Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka
bjoern Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Tam faktycznie jestna poduszcze belki taka fasolka do ew.regulacji sanek. No i super, piękne dzięki, idę kręcić Jakby ktoś szukał to mam 1BV na sprzedaż
Frimuś Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Tam faktycznie jestna poduszcze belki taka fasolka do ew.regulacji sanek.No i super, piękne dzięki, idę kręcić Jakby ktoś szukał to mam 1BV na sprzedaż Jo tysz mom z 2,5tdi [emoji4] Powodzenia. Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka
Maciek0502 Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Z 2,5 to będę szukał zderzaka (lub dokładki) tył i wydechu :-) Natapane z P8
Maciek0502 Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Czy wydech z 2,5 ma większą średnicę/ przepustowość niż z 1,9? Natapane z P8
ucho.77 Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Siema Pierwsze zakupy dotarły ;-)Natapane z P8 Kupowałeś według silnika czy wagi?
kupczak90 Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Opublikowano 21 Kwietnia 2016 kłaniam się nisko po same... kolana Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Paczka w drodze ?
marcin9680 Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Czy wydech z 2,5 ma większą średnicę/ przepustowość niż z 1,9? Natapane z P8 Co do srednicy to raczej jest taka sama ale przepustowosc ma wieksza bo wkoncu spaliny sa wypuszczane przez dwie rury , ktory sie rozgaleziaja zaraz za tlumikiem srodkowym. U mnie po wymianie wydechu na podwojny plus wydlubany kat dalo 8 kucy wiecej. Teraz mysle jeszcze nad wywaleniem srodkowego tlumika.
Frimuś Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Opublikowano 21 Kwietnia 2016 (edytowane) Panowie jest ktos dobry w temacie OC Kupiłem auto z OC do połowy września,zarejestrowałem na siebie i zmienilem tablice. Pytanie czy moge jeździć na ubezpieczeniu poprzedniego właściciela? Szwobilem do proama i baneczka mówiła ze ubezpieczenie nadal.aktualne moge tez przepisać lecz ew.roznice w znalazłem zkach bede musial dopłacić,wiec na czorta płacić chcualbym przejezdzic na tym. Tylko nie wiem jak to bedzie podczas konktroli bo w świstku jest nr.rejestracyjny z innego wojewodztwa. Edytowane 21 Kwietnia 2016 przez Frimuś
Rekomendowane odpowiedzi