Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poszukaj Kolegi Nelson na forum. Zawsze rozwiązuje takie problemy od ręki. Możesz powołać się na mnie bo to mój dobry ziom. :wink:

• Odpowiedzi 86 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jozek726

5807

• Wandej

4734

• wladi

3818

• kaju

3324

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Poszukaj Kolegi Nelson na forum. Zawsze rozwiązuje takie problemy od ręki. Możesz powołać się na mnie bo to mój dobry ziom. :wink:

piwo na matrycy :polew::polew::polew:

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano

Panowie czy licznik z końcówka T podejdzie zamiast czerwonego z końcówka G ?

Opublikowano

J podejdzie

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

T jest do nowszych

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Panowie ma może ktoś jak sprawdzić numery tych jakby ponów( gniazdek) które są w gniazdach bezpieczników? Potrzebuje dołożyć jeden bezpiecznik 10-15 A i chcę to zrobić żeby było jak w ori w puszcze z bezpiecznikami.

Opublikowano

kto sprzedawał znaczki quattro na grill te duże ?

Opublikowano (edytowane)

slavko87 miał z nierdzewki.

Na ebayu ponoć są z tworzywa.

Edytowane przez afroo.
Opublikowano

:hi: powitać z rana...

Panowie, szukam auta....celuje w A4 B8, ale ogłoszenia są mizerne, poza tym nie wiem, na czym skupic uwagę szukając s-line. Wiem o pakietach ( zderzaki, listwy progowe i lotka w kombi), a jak wygląda sprawa wnętrza? Czy każde b8 musi mieć fotele i podsufitke w kolorze czarnym?

Jak wygląda sprawa silników? Jakieś 2 litrowe diesele były awaryjne, ale nie znam kodu silnika. A benzyna? Jak z awaryjnością?

Jak nie ustrzelę B8, to mam na oku A6C6 i Passata CC....ale też średni wybór. Może macie jakieś strony zagraniczne, lub kogoś kto ogarnia coś konkretnego.

Opublikowano

Panowie, szukam auta....celuje w A4 B8, ale ogłoszenia są mizerne, poza tym nie wiem, na czym skupic uwagę szukając s-line. Wiem o pakietach ( zderzaki, listwy progowe i lotka w kombi), a jak wygląda sprawa wnętrza? Czy każde b8 musi mieć fotele i podsufitke w kolorze czarnym?

Jak wygląda sprawa silników? Jakieś 2 litrowe diesele były awaryjne, ale nie znam kodu silnika. A benzyna? Jak z awaryjnością?

Jak nie ustrzelę B8, to mam na oku A6C6 i Passata CC....ale też średni wybór. Może macie jakieś strony zagraniczne, lub kogoś kto ogarnia coś konkretnego.

B6 sprzedane?
Opublikowano

:hi:

Sprawdź tu trochę osób z forum brało furki od niego...

http://mpmoto.otomoto.pl/

Sprawdzę, dzięki

B6 sprzedane?

Tak, trafiło do kolegi z forum. Dlatego zastanawiam się nad czymś innym. Ale jest straszny kibel. Do tego stopnie, że nie wiem czy drugi raz bym chciał sprzedać swoją furmankę :grin:

Żeby coś fajnego kupić, to najlepiej trzeba by mieć grubo powyżej 50k, a to i tak nie gwarantuje przebiegu i dobrego stanu lakierniczego. :wink::wink:

Będziemy szukać, mamy czas. :)

Opublikowano

jeżeli B8 ma pakiet wewnętrzny, to automatycznie sufit jest czarny, fotele mają co najmniej półskórę i wytłoczony napis S-line. dodatkowo oczywiście znaczek na kierownicy, pikowana gała i listwy progowe z napisem S-line ;)

na zewnątrz: zderzaki, listwy boczne i daszek (avant).

co do silników - 2.0TDI są naprawdę fajne i nie masz się czego obawiać. w początkowych egzemplarzach występuje sporadycznie problem wyrabiającego się imbusika, ale w swoich rejonach masz m.in. firmę Futurum ;)

benzyny 2.0TFSI (w szczególności) brały olej, wada poprawiona w 2011 roku, a tak naprawdę dopiero w polifcie. 1.8TFSI przed liftem też miały problem z poborem oleju i z hałasującym rozrządem.

stosunek cena/osiągi brałbym 2.0TDI CAHA (170 PS). ewentualnie CAGA (143PS) + nowe turbo + chip i zwinnie to lata ;)

jak coś to pytaj ;) B8 to bliźniacza konstrukcja do A5, więc po 4 latach przygody z A5 mogę pomóc :)

Opublikowano

Bardzo dziękuję. Już wiem wiecej...

Opublikowano

siemanko Pany :)

powiedzcie mi o co chodzi z tą dokładką od leona pod przednią dokładkę

kolega tu w temacie ma ----> http://a4-klub.pl/index.php?/topic/324817-20-alt-granatowy-sedan/

od jakiego leona to jest i jak to się montuje? na klej na wkręty czy o co kaman? :)

Opublikowano

Leon Cupra R pierwszej generacji ;)

Opublikowano

Siemanko,

Jak by ktoś szukał zwykłego tylnego zderzaka do B6 avant to oddam za browara bo mi leży:

http://a4-klub.pl/index.php?/topic/363313-tylny-zderzak-a4-b6-avant-tdi-oraz-drzwi-tylne-lewe/

Jak ogarnę transport to zabieram.

Opublikowano

pany mam problem :

oświecił mi się check w aucie i jest spadek mocy

na kompie jest błąd czujnika ciśnienia w układzie dolotowym (przerwa w obwodzie zwarcie,masa)

gdzie jest ten czujnik i jak od wygląda ?