Frimuś Opublikowano 3 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2016 90mm Wysłane z mojego SM-G928F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafi10612 Opublikowano 3 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2016 Od dawna myślałem o 90 mm ale teraz wydaje mi się ze 90 przy zderzaku z eSki mogą być za małe Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 3 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2016 Od dawna myślałem o 90 mm ale teraz wydaje mi się ze 90 przy zderzaku z eSki mogą być za małe Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Są idealne ale to moja opinia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 3 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2016 Od dawna myślałem o 90 mm ale teraz wydaje mi się ze 90 przy zderzaku z eSki mogą być za małe Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Są idealne ale to moja opinia Dla mnie też. Tylko trzeba je odpowiednio schować. Nie ma nic gorszego niż wystające trąbki ze zderzaka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafi10612 Opublikowano 3 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2016 Myślałem żeby zrobić żeby lekko wystawaly Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 3 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2016 Od dawna myślałem o 90 mm ale teraz wydaje mi się ze 90 przy zderzaku z eSki mogą być za małe Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Są idealne ale to moja opinia Dla mnie też. Tylko trzeba je odpowiednio schować.Nie ma nic gorszego niż wystające trąbki ze zderzaka. Możesz zobaczyć u mnie w wątku z b6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mnaso Opublikowano 3 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2016 Panowie najprawdopodobniej szykuje mi się wymiana magla ktoś poleci kogoś gdzie kupić regenerowany z B7/Exeo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C4NC3R Opublikowano 3 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2016 Panowie najprawdopodobniej szykuje mi się wymiana magla ktoś poleci kogoś gdzie kupić regenerowany z B7/Exeo Regenerowanego? Szukaj ORI używki z exeo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frimuś Opublikowano 3 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2016 Od dawna myślałem o 90 mm ale teraz wydaje mi się ze 90 przy zderzaku z eSki mogą być za małe Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Są idealne ale to moja opinia Dla mnie też. Tylko trzeba je odpowiednio schować.Nie ma nic gorszego niż wystające trąbki ze zderzaka. 90mm najlepszaśrednica i lekko musi wystawać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 3 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2016 +1 Tylko 90,100 wyglądają jak wiadra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dydek1 Opublikowano 3 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2016 Pany ...kupiłem od Tomnika ośw .zew na postój do bixa h6w....przednie wytrzymały 1 dzień .. swieciły ładnie biało ale krótko.....od razu pokaz sie bład spalonej zarówki Mozecie cos polecic sprawdzonego oraz o odpowiedniej barwie ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 3 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2016 (edytowane) Mi sie wydaje, ze zdesiu S-line 90mm to max, ale przy S4 wedlug mnie 100mm wcale nie wygladaja jak wiadra. Tu jest 90mm przy zdesiu S : Edytowane 3 Września 2016 przez KoJ@K Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xsebo1 Opublikowano 3 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2016 Reklamuj i weź wersję bez błędu spalonej żarówki Wysłane z mojego E6553 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 3 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2016 (edytowane) Reklamuj i weź wersję bez błędu spalonej żarówki Wysłane z mojego E6553 przy użyciu Tapatalka bez obrazy ale chyba nie wiesz co gadasz,jak założy zwykłego leda to błąd od razu będzie Edytowane 3 Września 2016 przez ucho.77 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dydek1 Opublikowano 3 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2016 Mozecie coś polecic czy kolejny komplet od Tomnika brac?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xsebo1 Opublikowano 3 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2016 Weź pos-2 w ramach reklamacji Wysłane z mojego E6553 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 3 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2016 Dydek bierz drugi zestaw Może trafiłeś na lipne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frimuś Opublikowano 3 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2016 Wysłane z mojego SM-G928F przy użyciu Tapatalka Do napisu ulter Wysłane z mojego SM-G928F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 3 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2016 Pany orientuje sie ktos, czy czarne relingi wychodzily w wersji delikatny polysk i drugie w takiej "satynowej/pol matowej" ? Czy byly tylko w jednej wersji ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 3 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2016 Pany orientuje sie ktos, czy czarne relingi wychodzily w wersji delikatny polysk i drugie w takiej "satynowej/pol matowej" ? Czy byly tylko w jednej wersji ? Tylko w jednej wersji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi