Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czyli ta taka satynka ?!

• Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,9 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

No mat czarny

Wysłane z mojego XT1068 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Mi sie wydaje, ze zdesiu S-line 90mm to max, ale przy S4 wedlug mnie 100mm wcale nie wygladaja jak wiadra. Tu jest 90mm przy zdesiu S :

male_2aff15671466971daa8c428d79df5.jpg

male_7e274898b5d689a0601d654f80f0d3.jpg

male_609665566e18e5c1502dc4abbdd8.jpg

Jak dlamnie to za malo widoczne sa

c98fffedcfc1838b1776c25d84620b73.jpg

Wysłane z mojego SM-G928F przy użyciu Tapatalka

Do napisu ulter

Wysłane z mojego SM-G928F przy użyciu Tapatalka

Dokladnie oczyms takim myslalem :)

Opublikowano

Mozecie coś polecic czy kolejny komplet od Tomnika brac??

Osram leddriving mam od 2 lat zero problemow, nie powoduje bledu spalonej zarowki

Dokladnie oczyms takim myslalem :)

Mialem chwile wystajace koncowki gdy czekalem na zderzak S4 mi sie to nie podobalo, wygladalo to lipnie, ale to moje zdanie

Opublikowano

Panowie powiedzcie mi po co się pitolić w ori spinki osłony? Ori drogie jak diabli a i tak jest prawdopodobieństwo, że wylecą. Ja kupiłem w metalowym śrubki i do tego takie metalowe wsuwki za 20 parę złotych. Trzyma to skubaństwo tak, że prędzej by się osłona połamała niż by śrubki puściły.

po to żeby było jak z fabryki, bez kombinowania. Co jak co, ale takiego druciarstwa jakie czytam powyżej to mam obraz człowieka przed sobą

Turzol a ja w tym momencie po Twoim jednym poście wyrobiłem sobie zdanie na Twój temat. Stary wyjadacz na forum który sprawia wrażenie normalnego człowieka, podpowie, pomoże "świeżym" a tu proszę...ciśnie za byle śrubki? Pff, żenada...uważam, że lekko przesadziłeś...obrażać ludzi za śrubki? Gdzie ludzie na forum rezają dokładki s-line do zwykłego zderzaka? To widzę, że zdanie masz o ludziach ładne wyrobione, można powiedzieć, że conajmniej o 30% tego forum :decayed:

Jeszcze się odniosę do tych śrubek bo zrobił się z tego śmieszny powód do dyskusji ale ja nie widzę różnicy w śrubkach z ASO a śrubkach ze sklepu metalowego w którym są identyczne czarne śrubki spasowane z wsuwką poza ceną. Śrubki to nie trytytki...

Ty nie widzisz różnicy, ja widzę, ale ja mam inne postrzeganie świata - jak ktoś oszczędza na śrubkach do jakiejś j**anej osłony w aucie to co jego dzieci dostają do jedzenia ja się pytam???? !!!

:grin:

Zluzujcie majtasy, ja kupuje to co uważam za słuszne, ale nie mam fetyszu brania wszystkiego z ASO. Po prostu akurat przy tych osłonach warto się pokusić o ori bo jest to trwałe i wiem ile k**ew wylewają mechnicy jak mają to ściągać i zakładać potem na jakiś śrubkach z OBI.

Peace :)

Edytowane przez turzol

Opublikowano

ale nie mam fetyszu brania wszystkiego z ASO
Artur sorry ale bajki o 19tej lecą :grin:
Opublikowano

Panowie powiedzcie mi po co się pitolić w ori spinki osłony? Ori drogie jak diabli a i tak jest prawdopodobieństwo, że wylecą. Ja kupiłem w metalowym śrubki i do tego takie metalowe wsuwki za 20 parę złotych. Trzyma to skubaństwo tak, że prędzej by się osłona połamała niż by śrubki puściły.

po to żeby było jak z fabryki, bez kombinowania. Co jak co, ale takiego druciarstwa jakie czytam powyżej to mam obraz człowieka przed sobą

Turzol a ja w tym momencie po Twoim jednym poście wyrobiłem sobie zdanie na Twój temat. Stary wyjadacz na forum który sprawia wrażenie normalnego człowieka, podpowie, pomoże "świeżym" a tu proszę...ciśnie za byle śrubki? Pff, żenada...uważam, że lekko przesadziłeś...obrażać ludzi za śrubki? Gdzie ludzie na forum rezają dokładki s-line do zwykłego zderzaka? To widzę, że zdanie masz o ludziach ładne wyrobione, można powiedzieć, że conajmniej o 30% tego forum :decayed:

Jeszcze się odniosę do tych śrubek bo zrobił się z tego śmieszny powód do dyskusji ale ja nie widzę różnicy w śrubkach z ASO a śrubkach ze sklepu metalowego w którym są identyczne czarne śrubki spasowane z wsuwką poza ceną. Śrubki to nie trytytki...

Ty nie widzisz różnicy, ja widzę, ale ja mam inne postrzeganie świata - jak ktoś oszczędza na śrubkach do jakiejś j**anej osłony w aucie to co jego dzieci dostają do jedzenia ja się pytam???? !!!

Zluzujcie majtasy, ja kupuje to co uważam za słuszne, ale nie mam fetyszu brania wszystkiego z ASO. Po prostu akurat przy tych osłonach warto się pokusić o ori bo jest to trwałe i wiem ile k**ew wylewają mechnicy jak mają to ściągać i zakładać potem na jakiś śrubkach z OBI.

Jo cie prosza!

Myślisz że jak masz śrubki z aso to mechanik jest w niebo wzięty! Ja myślę ze wolal by abyś tej osłony nie miał wcale

Opublikowano

+1

Opublikowano

Uderz w stół.... :grin:

Opublikowano

Nie mam jeszcze dzieci ale takie porównanie to lekka parodia. Są pewne priorytety i prędzej bym oszczędzał na śrubkach niż na swoich dzieciach ale każdy robi jak uważa.
Opublikowano

Uderz w stół.... :grin:

No a jak

Bo zaczya mnie ro***erdalac taka gadka!

Opublikowano

Spoko Panie Michale ;)

Powitać z wieczora :hi:

Opublikowano

http://vaglog.pl/log_276916.html

może ktoś zerknąć czy wszystko ok ,nieraz rozłącza turbinę i wyskakuje 4 błędy

17996 - Engine Mount Solenoid Valves (N144/N145)

17932 - Fuel Pump Relay (J17):

17957 - Boost Pressure Regulation Valve (N75):

18027 - Przekaźnik świec żarowych - J52

dodam ,że wg mnie auto nie ma kopa z miejsca jak powinno

pacjent 1.9tdi avf 2004r

Opublikowano

Dobry

Opublikowano

Panowie, takie pytanko. Da radę zdjąc tapicerkę z oparcia tylnych siedzeń celem dołożenia maty podgrzewania? Coś szukałem na szybko i wychodzi na to,że z siedziskiem nie ma problemu, ale oparcie trzeba by "pruc"/znaczy nie da się dołożyc maty.

Ktoś/coś na ten temat?

Pozdr

Opublikowano

http://vaglog.pl/log_276916.html

może ktoś zerknąć czy wszystko ok ,nieraz rozłącza turbinę i wyskakuje 4 błędy

17996 - Engine Mount Solenoid Valves (N144/N145)

17932 - Fuel Pump Relay (J17):

17957 - Boost Pressure Regulation Valve (N75):

18027 - Przekaźnik świec żarowych - J52

dodam ,że wg mnie auto nie ma kopa z miejsca jak powinno

pacjent 1.9tdi avf 2004r

a stopy Ci się nie świecą cały czas? bezpieczniki sprawdź, ale nie te przy desce tylko przy ECU, miałem raz walkę, błędy praktycznie te same czyli poduszka silnika, przekaźnik świec i pompy - okazało się, że pizgnął bezpiecznik 10A w skrzynce

ECU odpowiadający za zasilanie tych podzespołów.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

tzn stopy po zapłonie waliły non stop

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano

:hi:

Pany co mogło się zdupcyć ? Przed chwilą schodzę do garażu odpalam auto i po kilku sekundach gaśnie , jak wcisnąłem gaz to chwilę obroty poszły o góry ale zaraz w dół do zera. Vag podpięty zero błędów. :facepalm:

Opublikowano

filtr paliwa?

Opublikowano

Koledzy wie ktoś jak zmienić nazwę tematu na forum?

Opublikowano

Koledzy wie ktoś jak zmienić nazwę tematu na forum?

Jak robisz edycję, to musisz wejść w pełny edytor i wtedy możesz zmienić tytuł wątku.