ucho.77 Opublikowano 18 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2016 Mój zestaw latał w q Tu może znajdziesz podobny setup http://www.audizine.com/forum/showthread.php/298084-B6-A4-Wheel-Thread Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 18 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2016 Pany czy w kazdej B6 inspekcje kasuje sie jednakowo? Tak jak tutaj: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frimuś Opublikowano 18 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2016 Panowie czy same szkla leflektora mozna kupic ? Oczywiscie nowe. Oklejal ktos lampy folia ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 18 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2016 Kojuś tak jak na filmie skasujesz Frimuś poprzedni właściciel latał na 235 Oklejal ktos lampy folia ? Kojak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 18 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2016 No wlasnie kurde w czarnej jak wyskakuje to kasowalem zawsze, a w szarej cos kurde nie moge skasowac tego za ile dni przeglad itd?! :/ Lampy oklejalem, ale zerwalem zanim trafily na auto, w sumie nie wiem czemu ?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bidzio1 Opublikowano 18 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2016 Siema chłopaki. W czwartek wymieniałem szybę z ubezpieczenia w link4 co do szyby i usługi nie mam zastrzeżeń natomiast zrobił się problem bo zostawili mi te taśmy zabezpieczające i kazali zerwać rano następnego dnia. I tak zrobiłem tylko ze z taśma zerwalo mi clar z dachu I teraz pytanie do kogo mam się z tym udać? Dzwoniłem do szklarza i mi wpieraja ze było kiepsko pomalowane i to dlatego a wiem ze jest ori lakier bo byłem zmierzyć powłokę i na dachu jest 80-100 um czyli nie był drugi raz malowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 18 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2016 Jesteś pewien że to ubytki bezbarwnego a nie resztki kleju po tasmie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 18 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2016 Też mi się wydaje że to taśma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 18 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2016 A czy grubość lakieru nie powinna być między 120a180 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 18 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2016 Chyba do 120 max Panowie jakie opony na zimę teraz mam 235/45 i się zastanawiam czy zostać przy tym rozmiarze jaki producent zaleca czy może kupić 225/45 auto to pasek 4x4? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOM3K Opublikowano 18 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2016 może był już polerowany to i trochę tych mikronów zeszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 18 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2016 Według audi ma być tak jak pisałem japonczyki to max 120 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOM3K Opublikowano 18 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2016 to jest paserati Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bidzio1 Opublikowano 18 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2016 Auto to passat był polerowany ale nie był dwa razy malowany. Na początku ze myślałem ze to klej został ale po przypatrzeniu to clar zszedł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 18 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2016 to dlatego, że to passat... Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOM3K Opublikowano 18 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2016 jedz do tego chłopaka co tam te polerki ma. musi mieć jakieś preparaty do tego apc spróbować możecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bidzio1 Opublikowano 18 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2016 Kij z tym czy to passat czy nie passat mógł to być nawet trabant. Sam fakt ze zdjęło lakier. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frimuś Opublikowano 18 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2016 Panowie co sądzicie Projekt w trakcie. Wykonanie że stali nierdzewnej (szczotkowana i wysoki połysk) Malowane proszkowo Dostępne napisy (opcjonalnie) Quattro -już jest Sline -w trakcie prób S4 -w trakcie prób Wysłane z mojego SM-G928F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JeJu Opublikowano 18 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2016 widzialem na fejsie fajne a daloby rade zrobić gekona zamiast napisu quattro? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frimuś Opublikowano 18 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2016 Moze sie da trezba by to pierw narysowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi