RicS3 Opublikowano 21 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2017 Panowie ma ktoś może jakieś pełne skóry na handel? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg2505 Opublikowano 21 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2017 Rafi coś miał,było w dziale sprzedam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frimuś Opublikowano 21 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2017 Chłopaki przyznać się który z was montował w zderzaku s line dolną atrape z eski.Potrzebuję krótkiej relacji.Wysłane z mojego SM-G928F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekhxc Opublikowano 22 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 9 godzin temu, Frimuś napisał: Chłopaki przyznać się który z was montował w zderzaku s line dolną atrape z eski. Potrzebuję krótkiej relacji. Wysłane z mojego SM-G928F przy użyciu Tapatalka Co chcesz wiedzieć ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 22 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 Co chcesz wiedzieć ?Trzeba rzeźbjć [emoji6] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekhxc Opublikowano 22 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 nic nie trzeba , u mnie siedzi już tyle lat bez przeróbek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal1988Lodz Opublikowano 22 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 13 godzin temu, RicS3 napisał: Panowie ma ktoś może jakieś pełne skóry na handel? Być może będę miał pelne skory z b7 w pelnej elektryce ale nie wiem czy podgrzewane czy nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frimuś Opublikowano 22 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 Co chcesz wiedzieć ?Czy mam kupić atrape z s line dla przeszczepu samej ramki No i oczywiście 2 kupić eskowy też pozbyć się ramki a sama kratkę przycinać pod chrom z s lnie Wysłane z mojego SM-G928F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekhxc Opublikowano 22 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 jakbyś kupił te dwie części osobno to można śmiało wtedy kombinować ale to już twoja decyzja , u mnie np mam wsadzoną kompletną krate z s4 bez przeróbek , jedynie co to delikatnie wystaje dołem , ogólnie i tak tego nie widać , ale dla estetyki można sie pobawić i też dobrze to wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frimuś Opublikowano 22 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 Masz jeszcze jakieś foto?Wysłane z mojego SM-G928F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frimuś Opublikowano 22 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 Jeszcze zapytam mamy tu posiadacza czarnego avanta z takim zestawem atrap. Chrom czy black ?Tomekhxc u Ciebie np.wersja black wygląda najlepiej Wysłane z mojego SM-G928F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekhxc Opublikowano 22 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 na początku było tak: a następnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekhxc Opublikowano 22 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 masz tu jeszcze pajdy fura z dociętą kratką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zieluu Opublikowano 22 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 3 minuty temu, tomekhxc napisał: na początku było tak: a następnie Popraw żeś te lampy albo zaklej szpary silikonem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frimuś Opublikowano 22 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 Fajnie to wyglada u Ciebie bo auto masz srebrne.Wysłane z mojego SM-G928F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zieluu Opublikowano 22 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 Na srebrnym akcenty czarne MUS, grille, relingi itd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frimuś Opublikowano 22 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 A ja cały czas myślę czy u siebie też nie pójść w czerń mimo wszystko :-/Wysłane z mojego SM-G928F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frimuś Opublikowano 22 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 Wysłane z mojego SM-G928F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 22 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 masz tu jeszcze pajdy fura z dociętą kratką Jakie piękne zdjęcie! Jeszcze twoje lampy [emoji6] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 22 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 A ja cały czas myślę czy u siebie też nie pójść w czerń mimo wszystko :-/Wysłane z mojego SM-G928F przy użyciu TapatalkaMi osobiście czerń do ciemnego auta się nie podoba ale to moje zdanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi