pajda Opublikowano 23 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 Łukasz masz poniżej jeszcze trzy fotki od przodu mam nadzieję że wszystko na nich widać. Na lampiony nie patrzcie bo jakoś nie mogę ich spasować upload gifimage hosting gifimages hosting Gdzie ramka klubowa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 23 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 Front zacny Michale:) Lampy nie są spasowane bo nie leżą w ślizgach jak należy - od spodu lampy masz takie 2 wypusty prostokątne i nimi musisz najpierw wcelować w takie wąsy które są na ślizgach. Nawet jeśli szpara między krawędzią dolną lampy a zderzakiem będzie na kilka mm to na czole lampy masz śrubę regulacyjną i kręcąc likwidujesz wtedy tą szparę i lampa zgra się idalnie z linią zderzaka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałA4 Opublikowano 23 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 He he Arturo nie mogę trafić w te ślizgi w piątek zabieram się za poprawę tego, stare lampiony wpadają jak złoto w te mocowania ,a bixa nie mogę wcelować Ramek jeszcze się nie dorobiłem jakoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 23 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 25 minut temu, MichałA4 napisał: He he Arturo nie mogę trafić w te ślizgi w piątek zabieram się za poprawę tego, stare lampiony wpadają jak złoto w te mocowania ,a bixa nie mogę wcelować Ramek jeszcze się nie dorobiłem jakoś Bo to nie jest takie proste. Ja w ogóle rzadko widze żeby któraś B6 miała dobrze wlozone lampy w slizgi. Zazwyczaj szpara jest na palec tak jak patrze po tym co jeździ na ulicach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vblpl Opublikowano 23 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 Siemka. Czy ktoś może mi powiedzieć, jakie śruby będą pasować do felg 17 s-line (8E0601025AC) ? Czy te śruby Febi będą pasować? http://autowanda.pl/?page=catalog/browse&cat[cat]=121008e5&cat[cmf]=2ea&cat[cmo]=15a2&cat[cve]=43c0&offset=0&sort= Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałA4 Opublikowano 23 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 A te co masz teraz nie podchodzą? Jak nie masz jakiegoś dystansu to powinny pasować ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frimuś Opublikowano 23 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 MichalA4 oczarowany jestem tym przodem u Ciebie. Już biorę kredyt i kupuje atrapy. Wysłane z mojego SM-G928F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vblpl Opublikowano 23 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 37 minut temu, MichałA4 napisał: A te co masz teraz nie podchodzą? Jak nie masz jakiegoś dystansu to powinny pasować ... Podchodzą, ale wymieniam na nowe + chce śruby zabezpieczające kupić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitroo Opublikowano 23 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 To zmierz obecne i kup takie same?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3r4 Opublikowano 23 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 uważaj tylko na to czy masz w śrubach łby kuliste czy stożkowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vblpl Opublikowano 23 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 1 godzinę temu, nitroo napisał: To zmierz obecne i kup takie same?? Pomoc zacna, dziękuję Chyba lepiej napisać na forum, jak iść ściągać dekiel, odkręcać śrubę i ją mierzyć. nitroo zawsze pomoże, dziękuję jeszcze raz ! Godzinę temu, 3r4 napisał: uważaj tylko na to czy masz w śrubach łby kuliste czy stożkowe Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitroo Opublikowano 23 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 I tak musisz łby sprawdzić itp., a co za tym idzie, to nie obejdzie bez odkręcenia jednej śruby, więc? Nikt Ci tego nie wywróży z kryształowej kuli niestety [emoji4] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawloo7 Opublikowano 23 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 Koleżanki i koledzy, przeszukując różne wątki na forum i czeluściach google nigdzie nie mogę znaleźć gdzie jest zamontowany moduł bluetooth. Mam ze swoim problem, że telefon się łączy z zestawem a nie chce pobrać kontaktów i na grupie podpowiedzieli mi żebym sprawdził jaki mam czy w ogóle obsługuje taką możliwość, ale ni diabła nie wiem gdzie on jest Pomożecie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitroo Opublikowano 23 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 Pod siedzeniem pasażera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawloo7 Opublikowano 23 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 Sprawdzę jutro jeszcze raz w tym miejscu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
secio84 Opublikowano 23 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 Koleżanki i koledzy, przeszukując różne wątki na forum i czeluściach google nigdzie nie mogę znaleźć gdzie jest zamontowany moduł bluetooth. Mam ze swoim problem, że telefon się łączy z zestawem a nie chce pobrać kontaktów i na grupie podpowiedzieli mi żebym sprawdził jaki mam czy w ogóle obsługuje taką możliwość, ale ni diabła nie wiem gdzie on jest Pomożecie? [emoji4] Po co go szukać podłącz vag-a i będziesz wiedział jaki masz bt naciepane z kalkulatora S7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawloo7 Opublikowano 23 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 Vag-a jako takiego nie posiadam. Dopiero na weekendzie jakiś się skombinuje, bo elm327 raczej nie zczytam. A że do weekendu jeszcze 27 godzin to pozostaje mi zajrzenie pod fotel. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
secio84 Opublikowano 23 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 Vag-a jako takiego nie posiadam. Dopiero na weekendzie jakiś się skombinuje, bo elm327 raczej nie zczytam. A że do weekendu jeszcze 27 godzin to pozostaje mi zajrzenie pod fotel. to powodzenia wolał bym poczekać bo trochę roboty jest żeby tam zajrzeć ale to już od ciebie zależy:-)naciepane z kalkulatora S7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biggman Opublikowano 24 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 12 godzin temu, pawloo7 napisał: Vag-a jako takiego nie posiadam. Dopiero na weekendzie jakiś się skombinuje, bo elm327 raczej nie zczytam. A że do weekendu jeszcze 27 godzin to pozostaje mi zajrzenie pod fotel. Nie tyle jest pod fotelem, a pod wykładziną fotela pasażera w dużej czarnej puszce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol89 Opublikowano 24 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 Panowie pomóżcie skąd kupujecie czysty grot do kluczyka z b7 ? [emoji17]Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi