barrowiec1 Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Opublikowano 25 Sierpnia 2012 a co to kuźwa jest?? do czego to Ci potrzebne??
wladi Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Jak nie wiesz to po co się pytasz potrzebuję żeby zaadaptować kolorowy licznik:naughty:
barrowiec1 Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Opublikowano 25 Sierpnia 2012 pytam się aby Ci pomóc, chyba że nie chcesz..... nie ma czegoś takiego, jak PIN samochodu... do wymiany licznika potrzebujesz PIN immobilisera, aby wgrać go do nowego licznika... Immo siedzi w liczniku. Inaczej nie odpalisz samochodu... porządny elektronik samochodowy powinien Ci to zrobić, jak coś mam namiary na gościa w Szczecinie ale podobno w Gdańsku też jest... Nie ma za co...
MARCIN607 Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Jak nie wiesz to po co się pytasz potrzebuję żeby zaadaptować kolorowy licznik:naughty: Wladi a Domin nie ogarnie tego? jak nie to u nas Grzanek ogarnia temat wymiany licznika
Bart-S Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Potrzebuje pin samochodu podobno z silnika można wyciągnąć? barrowiec1 dobrze podpowiada - do wymiany/adaptacji nowego licznika potrzebujesz PIN do immo. Jak kupowałeś auto, poprzedni właściciel powinien przekazać Ci plastikową kopię grotu Twojego klucza - do niego doczepiona jest plakietka z wydrukowanym numerem (ciąg 11 znaków).
barrowiec1 Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Opublikowano 25 Sierpnia 2012 senks Bart-as, tylko przy mojej wymianie był 4-ro cyfrowy PIN
greg2505 Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Ciekawe jak by wyglądał na aucie:naughty: powiedzcie mi lepiej jak wyciągnąć pin z mojego auta? Arturb6 ma zderzak ABT
wladi Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Jak nie wiesz to po co się pytasz potrzebuję żeby zaadaptować kolorowy licznik:naughty: Wladi a Domin nie ogarnie tego? jak nie to u nas Grzanek ogarnia temat wymiany licznika No właśnie sęk w tym że Grzanek mi już ogarnął i wszystko porobił że licznik jest gotowy do zaadoptowania ale powiedział mi że muszę mieć pin auta:eusathink: czyli tak jak Bartek mówi to ten 11 cyfrowy kod tak?
Bart-S Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Jak nie wiesz to po co się pytasz potrzebuję żeby zaadaptować kolorowy licznik:naughty: Wladi a Domin nie ogarnie tego? jak nie to u nas Grzanek ogarnia temat wymiany licznika No właśnie sęk w tym że Grzanek mi już ogarnął i wszystko porobił że licznik jest gotowy do zaadoptowania ale powiedział mi że muszę mieć pin auta:eusathink: czyli tak jak Bartek mówi to ten 11 cyfrowy kod tak? Yep. Jeśli nie masz zawieszki - podpytaj w ASO.
wladi Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Opublikowano 26 Sierpnia 2012 No mam tą zawieszkę ale tu jest coś takiego: 12 A 04710 potem A 325608 i to wszystko:kwasny:
darooo Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Yep. Jeśli nie masz zawieszki - podpytaj w ASO. A nie idzie tego sczytać jakimś vag commanderem?
wladi Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Yep. Jeśli nie masz zawieszki - podpytaj w ASO. A nie idzie tego sczytać jakimś vag commanderem? No właśnie tak mi też Olek z AZ powiedział że powinno dać
Bart-S Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Yep. Jeśli nie masz zawieszki - podpytaj w ASO. A nie idzie tego sczytać jakimś vag commanderem? No właśnie tak mi też Olek z AZ powiedział że powinno dać Włodek Ty luju - podajesz pin do immo publicznie Na pw wysyłam Ci to czego szukasz... Jeszcze gwoli wyjaśnień - zawieszki mają różny format zapisu. Interesuje nas ciąg 5 znaków zaczynających się od 0 - to nasz pin.
wladi Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Opublikowano 26 Sierpnia 2012 No rzeczywiście ale jestem wczorajszy i nie skumałem:facepalm:
Artur82 Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Tak ja mam zderzak od ABT i zggadzam się z tym, że nie kążdemu musi on sie podobać...mi osobiście się widzi bo jest inny niż s-line i s4
tymonA4 Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Tomku gdzie czasy jak poz był modem
Kuna Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Nawet na demotywatorach znajdę a4 b6 Zasnąć obok kogoś, kto prowadzi
P-U-M-A Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Opublikowano 26 Sierpnia 2012 W regulaminie nic nie pisze o tym że "tylko" ja nie mogę zapytać czy ktoś zainteresowany częściami. Jak by to napisał Bart czy WRC to byś nic nie napisał. A że ja ci nie pasuje co mi dałeś do zrozumienia już raz na PW to ciągle masz do mnie jakieś problemy. ---------- Post dopisany at 13:58 ---------- Poprzedni post napisany at 13:48 ---------- PS. Beniek ty możesz się pytać kolegów tutaj czy chcą coś kupić? ---------- Post dopisany at 14:33 ---------- Poprzedni post napisany at 13:58 ---------- W takim razie jak ktoś zainteresowany hamulcami 320/288 to zapraszam na PW
Rekomendowane odpowiedzi