Marcino87 Opublikowano 10 Listopada 2012 Opublikowano 10 Listopada 2012 domin też nie jest w divisionie jak mamy być tak skrupulatni Józek nie bądź BaBa Dominik reza jak stary - nie ma porównania Dokładnie u siebie robi fulla ale również nie zapomina o innych, nawet ludzie z Helu do niego jeżdżą na rzeźby tak Włodek
Bart-S Opublikowano 10 Listopada 2012 Opublikowano 10 Listopada 2012 Artur82 moim zdaniem powienien zająć sie oprawą na pierwszej stronie oraz gadzetami DB6 Może niech zacznie od stickerów ...już kiedyś była akcja z zamówieniami i ucichł temat. Arturowi dać władze to wszystko ogarnie Moderacja w trakcie załatwiania - musicie jeszcze chwilkę poczekać (jak dobrze pójdzie to Daro dziś to wbije).
wladi Opublikowano 10 Listopada 2012 Opublikowano 10 Listopada 2012 Gdzie wysyłać fotki i zgłoszenie:naughty:
Bart-S Opublikowano 10 Listopada 2012 Opublikowano 10 Listopada 2012 Gdzie wysyłać fotki i zgłoszenie:naughty: Jeszcze nie wybraliśmy osoby odpowiedzialnej - spokojnie z tymi zgłoszeniami. Dopiero co ruszył temat - dajcie się zorganizować najpierw
jedrekx Opublikowano 10 Listopada 2012 Opublikowano 10 Listopada 2012 Gdzie wysyłać fotki i zgłoszenie:naughty: jeśli mogę zasugerować. to ten, kto się będzie zajmował divisionem (czyli jak dobrze zrozumiałem Artur) założy maila do tego przeznaczonego jak np. jest na kalendarz, bo szkoda zapychać swoją prywatną pocztę
wladi Opublikowano 10 Listopada 2012 Opublikowano 10 Listopada 2012 Oki czekamy w takim razie:decayed:
P-U-M-A Opublikowano 10 Listopada 2012 Opublikowano 10 Listopada 2012 Przede wszystkim czy Arturowi to odpowiada taka funkcja.
domin79 Opublikowano 10 Listopada 2012 Opublikowano 10 Listopada 2012 Przede wszystkim czy Arturowi to odpowiada taka funkcja. o to jestem spokojny:wink:
Bart-S Opublikowano 10 Listopada 2012 Opublikowano 10 Listopada 2012 Przede wszystkim czy Arturowi to odpowiada taka funkcja. o to jestem spokojny:wink: Też mi się tak wydaje bo najdłużej i najmocniej walczy o ten wątek ale nie chciałbyłm wszystkiego na niego zwalać...
tymonA4 Opublikowano 10 Listopada 2012 Opublikowano 10 Listopada 2012 Chce kto boczki ze skory bardzo ładne same panele w boczku od kierowcy są dziury po sterowniku od pameci foteli i po alarmie cena 250zl z przesyłka tył pod elektryke zwykle blendy
Artur82 Opublikowano 10 Listopada 2012 Opublikowano 10 Listopada 2012 elo jestem jestem...co do naklejek to nie ma problemu, co do zajęcia się pierwszym wątkiem też nie ma, co do @ dotyczącego bezpośrednio B6D też nie powinno być...więc ruszamy z tematem i tyle
P-U-M-A Opublikowano 10 Listopada 2012 Opublikowano 10 Listopada 2012 Dobra niech się zgłaszają chętni na wstąpienie do dywizjonu:decayed:
Marcino87 Opublikowano 10 Listopada 2012 Opublikowano 10 Listopada 2012 elo jestem jestem...co do naklejek to nie ma problemu, co do zajęcia się pierwszym wątkiem też nie ma, co do @ dotyczącego bezpośrednio B6D też nie powinno być...więc ruszamy z tematem i tyle Naklejkii koksik Artur, a z robotą ruszajcie w końcu nooo
fantowski Opublikowano 10 Listopada 2012 Opublikowano 10 Listopada 2012 Dobra niech się zgłaszają chętni na wstąpienie do dywizjonu:decayed: chętni mówisz ?? chcieć to nie zawsze móc... więc muszę poczekać ze zgłoszeniem jeszcze jakiś czas bo na razie to wielkich modyfikacji i szału nie ma..
domin79 Opublikowano 10 Listopada 2012 Opublikowano 10 Listopada 2012 No coś tam musisz pomodzić znaczy co ś tam sporo:grin:
Marcino87 Opublikowano 10 Listopada 2012 Opublikowano 10 Listopada 2012 ja to nawet nie próbuje startować do B6D
P-U-M-A Opublikowano 10 Listopada 2012 Opublikowano 10 Listopada 2012 No coś tam musisz pomodzić znaczy co ś tam sporo:grin: Nie zniechęcaj kolegi:decayed:
tymonA4 Opublikowano 10 Listopada 2012 Opublikowano 10 Listopada 2012 nie ma kto korb na tył czarnych 2szt.
Rekomendowane odpowiedzi