Wandej Opublikowano 10 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 Pierwszy test nagrzewnicy zrobiony i....działa;) ciepełko już po paru set metrach przejechanych:thumbup:memory five-wladi i wszystko jasne:) Wladi ostatnio ten sam bład poduchy miałem co Ty i też ten przewód się uje...ł przy lampie:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 10 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 A jednak winowajca ogrzewania stała sie pompa wody:doh: przy okazji rozrzad robiony 50K to tylu a robota ta sama wiec wymiana kompletu... i w ten sposób 1400 zl wsadzam w audi w ciagu tyg. najpeirw akumulator teraz kompletny rozrzad.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 10 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 Pierwszy test nagrzewnicy zrobiony i....działa;) ciepełko już po paru set metrach przejechanych:thumbup:memory five-wladi i wszystko jasne:) Wladi ostatnio ten sam bład poduchy miałem co Ty i też ten przewód się uje...ł przy lampie:decayed: No widzisz zawsze błędy jednego pomagają innym:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julo23 Opublikowano 10 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 Jakiej nagrzewnicy ? Bo mi coś audi się wolno nagrzewa bez EGR. Zastanawiam sie zmienić termostat i czujnik profilaktycznie. Znaczy termostat to w sumie mogę sprawdzić zanim wymienie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 10 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 Poczytaj parę postów wyżej pisaliśmy o trybie Econ i nagrzewnicy:naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chuck Norris Opublikowano 10 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 Panowie ma ktoś jakąś kierownicę nie potrzebną do B6? Chciałem swoją obszyć, ale nie mogę auta uziemić na kilka dni . Czy w B6 wejście kierownicy się różniło czy mogę założyć 4 ramienną i 3 ramienną bez problemu i czy bez poduchy można normalnie jeździć, nie będzie żadnych kłopotów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 10 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 Panowie ma ktoś jakąś kierownicę nie potrzebną do B6? Chciałem swoją obszyć, ale nie mogę auta uziemić na kilka dni . Czy w B6 wejście kierownicy się różniło czy mogę założyć 4 ramienną i 3 ramienną bez problemu i czy bez poduchy można normalnie jeździć, nie będzie żadnych kłopotów? Można każdą z b6 i z b7 też tylko kodowanie trzeba zmieniać ale jak bez poduchy chcesz jeździć to nie problem:good: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 10 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 kiera pasuje jedna w miejsce drugiej. a i bez poduchy można spokojnie jeżdzić = tyle że z błędem ---------- Post dopisany at 21:04 ---------- Poprzedni post napisany at 21:03 ---------- Panowie ma ktoś jakąś kierownicę nie potrzebną do B6? Chciałem swoją obszyć, ale nie mogę auta uziemić na kilka dni . Czy w B6 wejście kierownicy się różniło czy mogę założyć 4 ramienną i 3 ramienną bez problemu i czy bez poduchy można normalnie jeździć, nie będzie żadnych kłopotów? Można każdą z b6 i z b7 też tylko kodowanie trzeba zmieniać ale jak bez poduchy chcesz jeździć to nie problem:good: szybki jesteś Endriu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 10 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 kiera pasuje jedna w miejsce drugiej. a i bez poduchy można spokojnie jeżdzić = tyle że z błędem ---------- Post dopisany at 21:04 ---------- Poprzedni post napisany at 21:03 ---------- Panowie ma ktoś jakąś kierownicę nie potrzebną do B6? Chciałem swoją obszyć, ale nie mogę auta uziemić na kilka dni . Czy w B6 wejście kierownicy się różniło czy mogę założyć 4 ramienną i 3 ramienną bez problemu i czy bez poduchy można normalnie jeździć, nie będzie żadnych kłopotów? Można każdą z b6 i z b7 też tylko kodowanie trzeba zmieniać ale jak bez poduchy chcesz jeździć to nie problem:good: szybki jesteś Endriu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chuck Norris Opublikowano 10 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 No mogę jeździć bez poduchy te kilka dni, w kodowanie nie będę się bawił. Obojętnie jaka jest mi potrzebna, a nie chcę kupować specjalnie na tą okazję . Jakby ktoś miał pożyczyć to piszcie, albo jak już to sprzedać w małych pieniądzach. Czy to będzie czarna, granatowa, czy sraczkowata w niebieskie kropki, czy 3 ramienna czy 4 ramienna to bym przygarnął. ---------- Post dopisany at 21:09 ---------- Poprzedni post napisany at 21:07 ---------- Jak już przyjdzie moja kiera i założę już ją normalnie z poduszką to będzie trzeba kasować błąd czy sam zniknie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 10 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 kasować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chuck Norris Opublikowano 10 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 Ok, dzięki . Jakby ktoś miał kiere to pisać PW . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 10 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 Posty w B6D są naliczane?? Bo jakoś dużo mi się zrobiło:decayed: Kurna już 5 lat na tym pieniędzopijnym forum:facepalm: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 10 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 ja też ale jak to zleciało szybko nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chuck Norris Opublikowano 10 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 Nieaktualne już, tańszej od tej nie znalazłem . KIEROWNICA 4R 4 RAMIENNA AUDI A4 B6 MALYSZ (2816309736) - motoAllegro Jeszcze raz, dzięki Panowie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 10 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 ja też ale jak to zleciało szybko nie? Nom:kwasny:Ale często się morda cieszy jak się czyta teksty niektóre:kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin9680 Opublikowano 10 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 "Pieniedzopijnym forum" dobre , moja kobieta przeklina dzien kiedy znalazlem owe forum na necie i sie dopisalem do wielkiego grona posiadaczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 10 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 mnie moja namówiła na audi więc jest sobie sama winna :polew: ---------- Post dopisany at 21:30 ---------- Poprzedni post napisany at 21:29 ---------- gdzie jest Józek?????? Józek pokaż coś kulturalnego i ze smakiem ale :slina: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin9680 Opublikowano 10 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 Co prawda to prawda , chca jezdzic z klasa to trzeba wydawac kase na mody te z klasa a jak nie to przesiadka na Komunikacje Miejska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 10 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 Co prawda to prawda , chca jezdzic z klasa to trzeba wydawac kase na mody te z klasa a jak nie to przesiadka na Komunikacje Miejska Autosan na glebie:kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi