Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowi jak spędzacie sylwestra? Macie jakieś fajne pomysły ? :decayed:

• Odpowiedzi 86 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jozek726

5807

• Wandej

4734

• wladi

3818

• kaju

3324

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
:hi:Witam - wstawać śpiochy :decayed:

:hi:

Kiedy mam wolne od pracy, to zwykle nie chce mi się długo spać... :doh:

Skąd ja to znam... :wink: najgorsze jest to, że nie wiesz gdzie łapy włożyć w taki dzień :whistling:

Kaju Ty chyba dobrze wiesz gdzie "łapy wsadzić" jak dwóch chłopaków masz:decayed::decayed:

:naughty::naughty::naughty:

Opublikowano

mamy plan wbić do Ciebie :grin:

Opublikowano

Marcin to ja wbijam z Tobą :decayed::banan::dancing::dancing::dancing:

Opublikowano

Nie no jak Józek zaprasza to się nie odmawia :grin::decayed:

Opublikowano

Marcin to ja wbijam z Tobą :decayed::banan::dancing::dancing::dancing:

Możecie mnie zabrać po drodze?:kox:

Opublikowano

:hi:Panny,

Mam pytanie, czy czarny kolor B7 plastyków mocno różni się od czarnego B6?

Mam 2002 i mój klimatronik trochę już przetarty ale zupełnie przez przypadek kupiłem taki jak na foto poniżej. Naklejki z numerem nie ma, jest tylko wytłoczony rocznik i jak dobrze czytam to 10.2004 co wskazywało by na albo końcówka B6 albo B7. Na foto wydawał mi się czarny ale jako go przymierzyłem do autka to jest stanowczo jaśniejszy i teraz zgłupiałem, kupiłem jakiś ciemny szary czy co? Te foto porównywające trochę przekłamane bo robiłem komórą i akurat światło tak padło... aż tak jasny on nie jest ale różnica jest...

DSC_0001.jpg DSC_0005.jpg DSC_0008.jpg

IMG_20121224_115218.jpg IMG_20121224_115234.jpg

Opublikowano

Jak to jest od B7 to tak ma inny odcień no i będziesz miał problem z grzaniem tylnej szyby;)

memory five-wladi i wszystko jasne:)

Opublikowano
Jak to jest od B7 to tak ma inny odcień no i będziesz miał problem z grzaniem tylnej szyby;)

dokładnie ale na forum jest w dziale warsztat wątek jak poradzić sobie z grzaniem tylnej szybki :decayed:

Opublikowano

:facepalm: f*ck, a tak myślałem, sobie przed kupnem, że nawet jeśli to będzie B7 i nie będzie można podłączyć to przełożę sobie przyciski ale one będą "jaśniejsze" :doh:

A z tą szybą co jest?

---------- Post dopisany at 11:40 ---------- Poprzedni post napisany at 11:39 ----------

dokładnie ale na forum jest w dziale warsztat wątek jak poradzić sobie z grzaniem tylnej szybki :decayed:

Dzięki, zaraz obcykam ale co z kolorem? Czarny jest jaśniejszy? Więc i tak nie będzie mi to pasować do konsoli...

Opublikowano

wesolych swiat calej zalodze pasjonatow z b6 ;) oby pomysly na ulepszanie furek nigdy sie nie konczyly i kaso na to nie braklo ;) pozdro ;)

Opublikowano

Tutaj jest ten temat:

http://a4-klub.pl/audi-a4-b6-b7-132/all-b6-panel-klimatyzacji-b7-b6-rozwiazanie-grzana-tylna-szyba-154338/ :thumbup1:

Opublikowano
:facepalm: f*ck, a tak myślałem, sobie przed kupnem, że nawet jeśli to będzie B7 i nie będzie można podłączyć to przełożę sobie przyciski ale one będą "jaśniejsze" :doh:

A z tą szybą co jest?

---------- Post dopisany at 11:40 ---------- Poprzedni post napisany at 11:39 ----------

Dzięki, zaraz obcykam ale co z kolorem? Czarny jest jaśniejszy? Więc i tak nie będzie mi to pasować do konsoli...

najpierw go podłącz i zobacz czy jest byk od tylnej szyby:naughty: w razie jak jest przewal środki klimatronów i masz z B6 w opakowaniu z B7 i wsio hula:wink: co do koloru psiknij plakiem i będzie czarniutki i taki już zostanie:decayed:

Opublikowano

No i Domin wyjaśnił sytuację:D ale tak jak mówi można też przełożyć środek

Opublikowano

No na pewno pierw podłącze i sprawdzę, może będzie ok. Ale jak widać na foto nie mam jednego przycisku, mam już temat nagrany na forum ale kupa bo jak kupie to kupie z B6 a wtedy będzie różnica :doh: A dostać przycisk z B7 chyba będzie graniczyć z cudem bo tych to chyba akurat nikt nie rozkręca...

Opublikowano

Czy tak wygląda ORYGINALNY termostat do 1.8T AVJ?

2863172046

A może BEHRa wziąć? 350zł vs. 239...

Opublikowano

37790510151377064158638.jpg

jarają mnie te ledy :kox:

Opublikowano

Ledy? Jak ja kuźwa widzę takiego grilla to mnie trzęsie...ja jebie ale:kox:

Opublikowano

aż żal nie wkleić :decayed: