Marcino87 Opublikowano 27 Grudnia 2012 Opublikowano 27 Grudnia 2012 łeee no poważnie ale zielsko też dobre trochę klepie zawory
wladi Opublikowano 27 Grudnia 2012 Opublikowano 27 Grudnia 2012 Domin zmienił furę chyba Mówisz o Pikaczento:polew:
pocas Opublikowano 27 Grudnia 2012 Opublikowano 27 Grudnia 2012 Beautiful and sexy girls Gemini Blue - YouTube dubstepuje...
darooo Opublikowano 27 Grudnia 2012 Opublikowano 27 Grudnia 2012 :hi:Panny, Nim zacznę pytać się w technicznym szybkie pytanie tutaj. AWX - od paru dni mam tak, że jak depnę do dechy to przez 1 sekundę nie ma absolutnie żadnej reakcji, dopiero potem ciągnie, obojętnie jaki bieg. Dziś robiłem dużo prób i wydaje mi się, że po 2200 RPM jest ok lub tylko sporadycznie. Czyli jadę sobie, mam dwójkę, powiedzmy 3000 RPM wrzucam trójkę z butem w podłogę, nie dzieje się absolutnie nic przez około, zaczyna ciągnąć "normalnie" jak na trójkę przystało. Odpuszczam cały pedał naciskam do dechy i znów to samo
Marcino87 Opublikowano 27 Grudnia 2012 Opublikowano 27 Grudnia 2012 Beautiful and sexy girls Gemini Blue - YouTubedubstepuje... i bądź mądry i idź spać
Fr0styyy. Opublikowano 27 Grudnia 2012 Opublikowano 27 Grudnia 2012 fura mustafy zgineła A Twojąchyba musti ukradł daroo, może N75?
Marcino87 Opublikowano 27 Grudnia 2012 Opublikowano 27 Grudnia 2012 fura mustafy zgineła gdzieś się kręci w moich okolicach ten delfin
Wandej Opublikowano 27 Grudnia 2012 Opublikowano 27 Grudnia 2012 fura mustafy zgineła W B6D i w rzeczywistości:decayed:Domin dobrze z tymi modułami pisałem? Bo tyle tutaj zdań że już sam nie wiem:co:
domin79 Opublikowano 27 Grudnia 2012 Opublikowano 27 Grudnia 2012 fura mustafy zgineła A Twojąchyba musti ukradł daroo, może N75? i mam tera czarnego sedana:grin:
wladi Opublikowano 27 Grudnia 2012 Opublikowano 27 Grudnia 2012 Beautiful and sexy girls Gemini Blue - YouTubedubstepuje... i bądź mądry i idź spać Chyba bądź tu mądry i nie pójdź do kibelka:jerk:
domin79 Opublikowano 27 Grudnia 2012 Opublikowano 27 Grudnia 2012 fura mustafy zgineła W B6D i w rzeczywistości:decayed:Domin dobrze z tymi modułami pisałem? Bo tyle tutaj zdań że już sam nie wiem:co: modył Q nie obsłuży grzanej kiery:wink: zaś grzana kiera występuje tylko jako 4-ramienna:kwasny: co do dołożenia modułu Q do kiery multi i grzanej z B6 to niebędzie to hukać i na odwrót , czyli kiera multi z B6 nie zabangla z modułem od kiery B7:wink:
Marcino87 Opublikowano 27 Grudnia 2012 Opublikowano 27 Grudnia 2012 fura mustafy zgineła A Twojąchyba musti ukradł daroo, może N75? i mam tera czarnego sedana:grin: o można tak powiedzieć bośmy pare zimnych dni nocy spędzili przy tym sedanie ---------- Post dopisany at 22:32 ---------- Poprzedni post napisany at 22:30 ---------- Beautiful and sexy girls Gemini Blue - YouTubedubstepuje... i bądź mądry i idź spać Chyba bądź tu mądry i nie pójdź do kibelka:jerk: już byłem od razu z lapkiem poleciałem :kox:
wladi Opublikowano 27 Grudnia 2012 Opublikowano 27 Grudnia 2012 Haha no widzisz od razu uszy miętkie:grin:
jozek726 Opublikowano 27 Grudnia 2012 Opublikowano 27 Grudnia 2012 fura mustafy zgineła W B6D i w rzeczywistości:decayed:Domin dobrze z tymi modułami pisałem? Bo tyle tutaj zdań że już sam nie wiem:co: modył Q nie obsłuży grzanej kiery:wink: zaś grzana kiera występuje tylko jako 4-ramienna:kwasny: co do dołożenia modułu Q do kiery multi i grzanej z B6 to niebędzie to hukać i na odwrót , czyli kiera multi z B6 nie zabangla z modułem od kiery B7:wink: no i git, tzn musi być i kiera i moduł
domin79 Opublikowano 27 Grudnia 2012 Opublikowano 27 Grudnia 2012 fura mustafy zgineła W B6D i w rzeczywistości:decayed:Domin dobrze z tymi modułami pisałem? Bo tyle tutaj zdań że już sam nie wiem:co: modył Q nie obsłuży grzanej kiery:wink: zaś grzana kiera występuje tylko jako 4-ramienna:kwasny: co do dołożenia modułu Q do kiery multi i grzanej z B6 to niebędzie to hukać i na odwrót , czyli kiera multi z B6 nie zabangla z modułem od kiery B7:wink: no i git, tzn musi być i kiera i moduł si:wink:
wladi Opublikowano 27 Grudnia 2012 Opublikowano 27 Grudnia 2012 A taśmy innej nie potrzebujemy?No tak ale powinna być z poduchą
Wandej Opublikowano 27 Grudnia 2012 Opublikowano 27 Grudnia 2012 A taśmy innej nie potrzebujemy? Też.Pisał już ktoś o tym:wink:Taśma , zwijak i moduł
Rekomendowane odpowiedzi