turzol Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Ja mam kropkę na przycisku Auto i już mam takie ciśnienie że nie mogę na to patrzeć Jak kupiłem A4 to na przycisku AUTO też miałem dosłownie malutką skazę i tak kupiłem nówkę ori. Każdy plastik w środku sukcesywnie wymieniam na nowy bo tak lubie i uj
MARCIN607 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 powoli- wszystko będzie odnowione- miałem się wstrzymać z montażem na ładnych gratach ale nie wytrzymałem :decayed::decayed::decayed: możecie marudzić a ja i tak mam banana na twarzy :decayed: ---------- Post dopisany at 20:22 ---------- Poprzedni post napisany at 20:21 ---------- wladi nie bądź brutal Musi chłopak wiedzieć że jak się należy do Elity to trzeba pewne rzeczy przełknąć wiem wiem ale musiałem
wladi Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Nie no spoko gratki my tu żartujemy sobie wszystko pomału się ogarnie:wink:
MARCIN607 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 jaka cena taki look :doh: ale powoli się wszystko ogarnie
jozek726 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Ja mam kropkę na przycisku Auto i już mam takie ciśnienie że nie mogę na to patrzeć Jak kupiłem A4 to na przycisku AUTO też miałem dosłownie malutką skazę i tak kupiłem nówkę ori. Każdy plastik w środku sukcesywnie wymieniam na nowy bo tak lubie i uj ja mam tak samo, musze jeszcze tylko wymienić rączkę drzwi kierowcy, mam już ja tylko czekam aż uzbieram kasę i kupie sobie przełączniki w chromie bo używek nie ma Marcin i jak wrażenia po ?
domin79 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 bixy srixy podstawa to dopracować kilka detali i póki co tani hid nie będzie zły tani hid rozpierdo... Ci pół auta elektrycznie:facepalm:
MARCIN607 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Ja mam kropkę na przycisku Auto i już mam takie ciśnienie że nie mogę na to patrzeć Jak kupiłem A4 to na przycisku AUTO też miałem dosłownie malutką skazę i tak kupiłem nówkę ori. Każdy plastik w środku sukcesywnie wymieniam na nowy bo tak lubie i uj ja mam tak samo, musze jeszcze tylko wymienić rączkę drzwi kierowcy, mam już ja tylko czekam aż uzbieram kasę i kupie sobie przełączniki w chromie bo używek nie ma Marcin i jak wrażenia po ? prócz tego że chcieli mnie tutaj zdenerwować to jestem mega zadowolony- inne wnętrze- jeszcze tylko mf i zaczynam regenerację całego środka :decayed:
jozek726 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 no ja juz tunel wymieniłem, przełączniki i od razu inaczej lubię mieć idealnie
greg2505 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Marcin nie przejmuj się gadaniem ,gratki za radyjko :thumbup1:ja od roku przymierzam się do zmiany ,ale cały czas jakieś inne gadżety wskakują i się odwleka
Fr0styyy. Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Kiera już obszyta tylko czeka na wpłatę kasy :banan:
tomaszstn Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Pany, ma ktoś blisko aby zerknąć na to auto?Oferta - Audi A4 - AUTO świeżo SPROWADZONE Z NIEMIEC OD NAPRAWDĘ DBAJOCEGO O AUTO WŁAŚCICIELA, AUDI W NAJBOGATSZEJ I UNIKATOWEJ WERSJI. FULL FUUL S-L
domin79 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Pany, ma ktoś blisko aby zerknąć na to auto?Oferta - Audi A4 - AUTO świeżo SPROWADZONE Z NIEMIEC OD NAPRAWDĘ DBAJOCEGO O AUTO WŁAŚCICIELA, AUDI W NAJBOGATSZEJ I UNIKATOWEJ WERSJI. FULL FUUL S-L zdaje sie że mam rzut beretem:wink:
tomaszstn Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Pany, ma ktoś blisko aby zerknąć na to auto?Oferta - Audi A4 - AUTO świeżo SPROWADZONE Z NIEMIEC OD NAPRAWDĘ DBAJOCEGO O AUTO WŁAŚCICIELA, AUDI W NAJBOGATSZEJ I UNIKATOWEJ WERSJI. FULL FUUL S-L zdaje sie że mam rzut beretem:wink: A byłbyś w stanie zerknąć na nią bo mam ponad 400km i nie chce mi się w ciemno jechać, z rozmowy koleś jest spoko ale w rzeczywistości może być różnie
barrowiec1 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 a co tam takiego bogatego?? z tyłu korby, brak zew s-line... z + to grzana pół-skóra ale nie w elektryce,
MARCIN607 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Marcin nie przejmuj się gadaniem ,gratki za radyjko :thumbup1:ja od roku przymierzam się do zmiany ,ale cały czas jakieś inne gadżety wskakują i się odwleka Do RNS trzeba zrobić dobre podejście bo,kilka gratów potrzeba u np u mnie auto już swoje ok ma i to co trochę jebnie to a to tamto i tak się odkłada. Dobrze ze w końcu się udało
wladi Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 a co tam takiego bogatego?? z tyłu korby, brak zew s-line... z + to grzana pół-skóra ale nie w elektryce,No masz rację szału ni ma i d*py nie urywa za tą kasę
MARCIN607 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Generalnie b6 za 30k to już za dużo jak za ten model jo chyba se jakąś igła igła nie mówię tu o wyrezanych autach jakich u nas jest kilka. Jakbym miał dac 30 za b6 dozbieralbym 5-6 i kupił b7. Nawet golasa. Ale młodsze auto. .
domin79 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Pany, ma ktoś blisko aby zerknąć na to auto?Oferta - Audi A4 - AUTO świeżo SPROWADZONE Z NIEMIEC OD NAPRAWDĘ DBAJOCEGO O AUTO WŁAŚCICIELA, AUDI W NAJBOGATSZEJ I UNIKATOWEJ WERSJI. FULL FUUL S-L zdaje sie że mam rzut beretem:wink: A byłbyś w stanie zerknąć na nią bo mam ponad 400km i nie chce mi się w ciemno jechać, z rozmowy koleś jest spoko ale w rzeczywistości może być różnie chcesz to wezme vagine i podjade , tyle że faktycznie d*py nie urywa ale z drugiej strony ędzie co rezać
tomaszstn Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Zgadza się ale ciężko coś znaleźć w 1.9TDI, q i s-linem zew i wew ---------- Post dopisany at 22:18 ---------- Poprzedni post napisany at 22:17 ---------- Dokładnie, będzie co rezać
wladi Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Pany, ma ktoś blisko aby zerknąć na to auto?Oferta - Audi A4 - AUTO świeżo SPROWADZONE Z NIEMIEC OD NAPRAWDĘ DBAJOCEGO O AUTO WŁAŚCICIELA, AUDI W NAJBOGATSZEJ I UNIKATOWEJ WERSJI. FULL FUUL S-L zdaje sie że mam rzut beretem:wink: A byłbyś w stanie zerknąć na nią bo mam ponad 400km i nie chce mi się w ciemno jechać, z rozmowy koleś jest spoko ale w rzeczywistości może być różnie chcesz to wezme vagine i podjade , tyle że faktycznie d*py nie urywa ale z drugiej strony ędzie co rezać Hehe Domin już wyczuł świeżą krew i zaraz tu będzie oferował swoje rezackie usługi:decayed: ale to dobrze ktoś musi zarabiać żeby ktoś mógł wydawać
Rekomendowane odpowiedzi