Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

brunetajpeg.jpg

39647431238490880846227.jpg

:whistling:

• Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,9 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

A to taki fajans, że tego B7 nie zamontuje do B6? Po prostu nie podłącze/nie będzie działać/inny chwyt/bo nie i *uj :decayed:?

---------- Post dopisany at 23:23 ---------- Poprzedni post napisany at 23:22 ----------

Oj Jozek...

486039_470572959670830_837496500_n.jpg:wink:

Opublikowano

nie ma jak dobra dziara :naughty::naughty::naughty:

Opublikowano

nooo masz wyżej :naughty: a tak serio to za dużo nie szukałem :wink: zbieram chyba na rns-e ale ledowe, ostatnio się bawilem małym kompem ledowym, jaka przepaść w ekranie do zwykłego :shock3:

Opublikowano
nie ma jak dobra dziara :naughty::naughty::naughty:

popieram :kox:

---------- Post dopisany at 23:25 ---------- Poprzedni post napisany at 23:25 ----------

władi widzisz jak się uczę :naughty:

Opublikowano

Powiedzcie mi jeszcze jak to odróżnić i dlaczego z B7 jest beee z B6 gites? :decayed:

Opublikowano
Powiedzcie mi jeszcze jak to odróżnić i dlaczego z B7 jest beee z B6 gites? :decayed:
Kamilu drogi przede wszystkim chodzi o mocowanie i to jest główny problem bo B6 ma małe mocowanie i jest tylko pod czujnik zmierzchu a B7 ma mocowanie większe ponieważ dochodzi jeszcze czujnik deszczu i B7 nie podejdzie do mocowania na szybie z B6:naughty:
Opublikowano

pare stron wcześniej bartek wkleił fotosy, poszukaj :wink:

Opublikowano
Kamilu drogi przede wszystkim chodzi o mocowanie i to jest główny problem bo B6 ma małe mocowanie i jest tylko pod czujnik zmierzchu a B7 ma mocowanie większe ponieważ dochodzi jeszcze czujnik deszczu i B7 nie podejdzie do mocowania na szybie z B6:naughty:

E tam, od razu szybę się wymieni na podgrzewaną to i lustro z B7 podejdzie :decayed:

Haaa gdybym wcześniej to wiedział to bym nie kazał przyklejać tego metalowego haka na szybę jak mi wymieniali :facepalm:

Dorobiłoby się z B7 i :banan:

Opublikowano

E tam, od razu szybę się wymieni na podgrzewaną to i lustro z B7 podejdzie :decayed:

Pewnie czemu nie ale żeby zrobić swapa na czujnik deszczu to trochę kabelkologi i wymiany jest ale wiara czyni cuda:grin:
Opublikowano

na czujnik deszczu chyba szkoda zachodu co ? chociaż jestem w szoku że b6 nie miało takiej opcji, moj kumpel w golfie 4 ma :facepalm:

Opublikowano

Do tego MCE N z B7 chyba trzeba żeby czujnik deszczu odpalić?

---------- Post dopisany at 23:32 ---------- Poprzedni post napisany at 23:32 ----------

Kierwa, do B6 takie rarytasy niby a do B7 grosze kosztują :decayed:

Opublikowano
na czujnik deszczu chyba szkoda zachodu co ? chociaż jestem w szoku że b6 nie miało takiej opcji, moj kumpel w golfie 4 ma :facepalm:
No ogólnie jest trochę rezania bo trzeba dodatkowe wiązki ciągnąć do mce no i ogólnie przerabiania w chusteczkę:whistling: ale masz racje trochę lipa że w B6 tego nie uwzględnili:kwasny:

---------- Post dopisany at 23:34 ---------- Poprzedni post napisany at 23:33 ----------

Do tego MCE N z B7 chyba trzeba żeby czujnik deszczu odpalić?

---------- Post dopisany at 23:32 ---------- Poprzedni post napisany at 23:32 ----------

Kierwa, do B6 takie rarytasy niby a do B7 grosze kosztują :decayed:

No częściowo masz rację no i te ceny powalają:facepalm: do B7 to taka taniocha:decayed:
Opublikowano

Tak samo jak korby z tyłu... No urwa samochód tej klasy, klima dwustrefowa, grzane d*py a korby z tyłu :polew:

Opublikowano

W b7 nie bylo grzanej szyby....

Jak macie mce w wersji high to za dużo rezania nie ma aby zalozyc mce od b7, poprzekladac parenascie kabelkow... w dziale warsztat jest tutorial KFX-a... jak jakos dalem rade... :-D

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

Opublikowano

Jak macie mce w wersji high to za dużo rezania nie ma aby zalozyc mce od b7, poprzekladac parenascie kabelkow... w dziale warsztat jest tutorial KFX-a... jak jakos dalem rade... :-D

Gorzej jak ma się wszystko najuboższe jakie tylko może być np. ja :decayed:

Jedynie RNS i grzene d*py ratuje ten samochód :polew:

Opublikowano

Trza bylo o tym myslec przy zakupie Audi a nie brac byle golasa z multi :D

Wysłane z mojego MT11i

Opublikowano

ja nawet tego nie miałem...

a jak chcesz wersje high to tylko szukasz kabelków od odpowiednich świateł i łączysz z MCE, parę godzin roboty...

Opublikowano

Nie dygaj małolat pomału dojdziesz do wszystkiego :grin::wink: