Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no zderzak s-line z kratką S4 , napisałem to zanim przeczytałem twój edit :wink:

• Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,9 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

już myślałem że ze mnie tępa dzida... :decayed:

Opublikowano
1BE to kozicha jak uj :decayed:

i jak tu nie kochać B6

http://i.imgur.com/ayOvacH.jpg

to koło jest meegaaaaaa :shock3::slina:

---------- Post dopisany at 19:28 ---------- Poprzedni post napisany at 19:27 ----------

Co on ma ze zderzeniem to zwykła dokładka + cupra?

---------- Post dopisany at 19:30 ---------- Poprzedni post napisany at 19:28 ----------

Psss chyba wrzucę grill s4całkiem zacnie tu wygląda.

---------- Post dopisany at 19:32 ---------- Poprzedni post napisany at 19:30 ----------

ja bym wolał co innego poszukać :whistling: z 1,9 tdi

Sorki ale kosiarka zdecydowanie odpada wszystko co ma mniej niż 6 cylindrów to właśnie kosiarka. Takie mam zdanie i nic i nikt tego nie zmieni.

poza tym to nie dla mnie, kumpel chce kupić B6 i mu trochę pomagam.

Ją tam że swojej jestem mega zadowolony.

a czasem twoje 2.5 z 2003 to nie ta poprawiona już jednostka??

dokładnie tak. Ale ja jeżdżę 2,5tdi już od 7 lat i miałem ten 150konny co wszyscy mówili że to najgorsze co może być i ten 155konny i teraz 163 i co jak co to na silnik nigdy nie mogłem narzekać. olej i filtry co 10tyś km i to wszystko żadnych problemów. Jedyne na co trzeba uważać przy tym silniku to żeby wymiana oleju była co te 10tyś i wszystko gra.

Opublikowano

mikaszi lepiej usuń z sygnatury fotę swojej fury bo za każdym razem kiedy widzę ten kolor to humor mi siada :wink::grin:

Opublikowano
ty lepiej usuń z sygnatury fotę swojej fury bo za każdym razem kiedy widzę ten kolor to humor mi siada :wink::grin:

:kox:

---------- Post dopisany at 21:02 ---------- Poprzedni post napisany at 20:58 ----------

panowie mam pytanie

opłacało by się zamienić RNS-E 2007 w stanie idealnym na listwy dolne drzwiowe zewnętrzne S4 :wink:

Opublikowano
ty lepiej usuń z sygnatury fotę swojej fury bo za każdym razem kiedy widzę ten kolor to humor mi siada :wink::grin:

:kox:

---------- Post dopisany at 21:02 ---------- Poprzedni post napisany at 20:58 ----------

panowie mam pytanie

opłacało by się zamienić RNS-E 2007 w stanie idealnym na listwy dolne drzwiowe zewnętrzne S4 :wink:

Nie:thumbdown:
Opublikowano

mikaszi chyba dam ci ignora :grin::grin:

a tak na poważnie to jakiś *%# sprzątnął mi sedanika w tym kolorze kiedy szukałem fury dla siebie, ale ciebie nie podejrzewam bo kiera nie z tej mańki :decayed:

Opublikowano
Nie:thumbdown:

ale NIE opłacalne dla tego co daje RNS-E czy dla tego co daje listwy :whistling:

---------- Post dopisany at 21:24 ---------- Poprzedni post napisany at 21:23 ----------

mikaszi chyba dam ci ignora :grin::grin:

a tak na poważnie to jakiś *%# sprzątnął mi sedanika w tym kolorze kiedy szukałem fury dla siebie, ale ciebie nie podejrzewam bo kiera nie z tej mańki :decayed:

zrobiłem przekładkę :wink:

Opublikowano

Nie no cenowo źle byś wyszedł listwy z tysiaka kosztują a rns można i za 1500 zł pogonić:naughty:

Opublikowano

Listwy 1000 i rns-e też już pod 1000 podchodzą. Bardziej nie opłaca się posiadaczowi listw bo,ich mało.

Opublikowano

No rnsa ciężko za tysiaka wyrwać w idealnym stanie a listwy się już kupi:wink:

Opublikowano
No rnsa ciężko za tysiaka wyrwać w idealnym stanie a listwy się już kupi:wink:

znajdź mi takie listwy za tysiaka to ci się odwdzięczę :naughty:

RNS-Ey śmiało gonie za 300- 350 funtów a te za 1000zł to wiadomo jakie :wink:

Tych listewek szukam już jakiś czas na aukcjach i innych źródłach i jak na razie lipa , a nowych nie chcę kupować bo to trochę dużo kasy jak za cztery plastikowe listewki :thumbdown:

Opublikowano

Młody z drogi miał a może jeszcze ma do sprzedania:naughty:

Opublikowano
Młody z drogi miał a może jeszcze ma do sprzedania:naughty:

pytałem się go i to nie raz , napisał że może mu się jeszcze przydadzą :wink:

Opublikowano

Kto z wlkp i okolic pomoże mi założyć FMICa za jakąś dobrą whisky lub whiskey? :)

Opublikowano

i jak tu nie kochać B6

tu też ktoś ma zamontowany dolny grill S4 bez rezania :kwasny: a ja ciągle mojego nie ogarnąłem :doh:

Ten dolny grill to będzie z S6 C5 wąski też ma taki .

Opublikowano
Kto z wlkp i okolic pomoże mi założyć FMICa za jakąś dobrą whisky lub whiskey? :)

to drugie to chyba jakaś samoróbka czyt. bimberek :kox:

---------- Post dopisany at 21:56 ---------- Poprzedni post napisany at 21:51 ----------

i jak tu nie kochać B6

tu też ktoś ma zamontowany dolny grill S4 bez rezania :kwasny: a ja ciągle mojego nie ogarnąłem :doh:

Ten dolny grill to będzie z S6 C5 wąski też ma taki .

wąski ma trochę inny , aten na 100% jest z S4

Opublikowano

Kolega Inkognito ma warsztat co zakłada/spawa kwas. Tyle, że to bardziej za $ jak za % :decayed:

http://a4-klub.pl/members/inkognito-44382/

Opublikowano

może być za $$$. NIe chce oddawać mechanikowi bo nie lubie jak ktoś mi grzebie w aucie :D A Fmica nigdy nie zakładałem i przydałaby się pomocna dłoń

Opublikowano
może być za $$$. NIe chce oddawać mechanikowi bo nie lubie jak ktoś mi grzebie w aucie :D A Fmica nigdy nie zakładałem i przydałaby się pomocna dłoń

Nie wiem czy pójdzie na takie układ ale podaje kontakt dalej bo Dawid robi między innymi o rurowania itd. Trzeba napisać, może się dogadacie :wink: