Gość Edyta Opublikowano 25 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 za szybko by na letnich smigac u nas jozek moze byc cacy ale w gorach to juz nie wiadomo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 25 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 zobaczymy jak tam pogoda bedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musti Opublikowano 25 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 Co Wy pier**licie ja mam pokój 5-cio osobowy w tym 4 kobietki:pmemory five-wladi i wszystko jasne:) :polew: Nie bójcie się lecieć na letnich butach w tamtym roku i dwa lata temu była bardzo ładna pogoda i połowa była na letnich butach Ja swoją byłem na letnich kapiszonach 2 lata temu w dodatku łysych tak więc zakładać te fele Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Edyta Opublikowano 25 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 Co Wy pier**licie ja mam pokój 5-cio osobowy w tym 4 kobietki:pmemory five-wladi i wszystko jasne:) :polew: Nie bójcie się lecieć na letnich butach w tamtym roku i dwa lata temu była bardzo ładna pogoda i połowa była na letnich butach Ja swoją byłem na letnich kapiszonach 2 lata temu w dodatku łysych tak więc zakładać te fele zobaczy się co i jak:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 25 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 ja tam do BT na zimówkach nie polecę no ja kozak ciąć nie będę...do już swego czasu o ile się nie mylę Hamer przejechał Poszlem bokiem rok później też bylem na letnich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 26 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 Pany i Panie:decayed: Zarzucacie letnie kapcie już? W sumie ma być już ciepłota a u mnie śnieg się właśnie kończy:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Edyta Opublikowano 26 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 eeee zapomnij u mnie jeszcze pelno sniegu a i przymrozek sie trafi:thumbdown: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 26 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 eeee zapomnij u mnie jeszcze pelno sniegu a i przymrozek sie trafi:thumbdown: No tylko ja mam taką sytuację że jeździć auto nie musi:decayed:Olej w grudniu zmieniłem i jeszcze 2tyś nie zrobiłem na tym:facepalm: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Edyta Opublikowano 26 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 skoro tak to mozesz zmieniac niestety ale ja duzo latam moja i nie ma co jeszcze sie wstrzymuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darooo Opublikowano 26 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 S4 B6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojthass Opublikowano 26 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 Po wczorajszym rezaniu zderzaka S4 stwierdzam ze spryski z normalnego nie pasują, wiązka elektryczna rownież, pasuje za to zaślepka do holowania, tak to napisalem dla wyjaśnienia bo przecztałem już inne opinie, może ze w pozniejszych rocznikach juz jest takie samo ale 2001 napewno się różni; Mój pierwszy post tutaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darooo Opublikowano 26 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 Warte to cokolwiek? PRZYCISKI GUMKI GUMKA AUDI A2 A3 A4 A6 A8 * JAKOŚĆ (3052679155) - motoAllegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 26 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 ---------- Post dopisany at 10:51 ---------- Poprzedni post napisany at 10:44 ---------- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Edyta Opublikowano 26 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 ---------- Post dopisany at 10:51 ---------- Poprzedni post napisany at 10:44 ---------- :polew::polew::polew: A sunday morning with Quattro and powder snow on Vimeo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 26 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 O kur****:polew::polew::polew::polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 26 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 OPONY 225/40R18,OKAZJA,2011rok (3050717005) - motoAllegro dobra cena ---------- Post dopisany at 12:15 ---------- Poprzedni post napisany at 11:37 ---------- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Edyta Opublikowano 26 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 low familia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darooo Opublikowano 26 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 A sunday morning with Quattro and powder snow on Vimeo Osamotniony w swojej pasji wszystkie ujęcia za statywu i jeden kadr... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JotAeN Opublikowano 26 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 A sunday morning with Quattro and powder snow on Vimeo Ja też chce quattro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Edyta Opublikowano 26 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 A sunday morning with Quattro and powder snow on Vimeo Osamotniony w swojej pasji wszystkie ujęcia za statywu i jeden kadr... ale nie da sie ukryc ze dobry ma sprzet do nagrywania no i muzyka niezla ---------- Post dopisany at 13:15 ---------- Poprzedni post napisany at 13:14 ---------- A sunday morning with Quattro and powder snow on Vimeo Ja też chce quattro nie ty jeden Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi