barrowiec1 Opublikowano 9 Marca 2013 Opublikowano 9 Marca 2013 Jak juz jestesmy w temacie DRL czy dałoby radę tak zrobić, że zaaplikuje panel z B7 z DRL i mogę wł/wył dzienne w dowolnym momencie? Przy czym chciałbym jeszcze żeby dzienne współgrały z czujnikiem z zmierzchu i podpiąć tak że mając ustawione pokrętło świateł na AUTO automatycznie zapalają i wyłączają dzienne. Da sie cos takiego ogarnąć z modułem SD-2 i pochodnymi czy za dużo wymagam? pewnie, że się da... przepinasz parenaście kabelków, dorzucasz parę kabelków, zamieniasz masę, i będzie MCE z b7 jak masz moduł z b7 to DRL będą bez SD2... jest wątek w warsztacie...
jozek726 Opublikowano 9 Marca 2013 Opublikowano 9 Marca 2013 NEU Original Audi RS 4 S4 A4 B7 Türgriffe innen Türgriff Türöffner Zuziehgriff | eBay cena mnie przerosła więc macie
domin79 Opublikowano 9 Marca 2013 Opublikowano 9 Marca 2013 Jak juz jestesmy w temacie DRL czy dałoby radę tak zrobić, że zaaplikuje panel z B7 z DRL i mogę wł/wył dzienne w dowolnym momencie? Przy czym chciałbym jeszcze żeby dzienne współgrały z czujnikiem z zmierzchu i podpiąć tak że mając ustawione pokrętło świateł na AUTO automatycznie zapalają i wyłączają dzienne. Da sie cos takiego ogarnąć z modułem SD-2 i pochodnymi czy za dużo wymagam? sie da na spokojnie:decayed: majne pomysł jak znajde chwile to wysmaruje Ci ładnie na pw:naughty: ---------- Post dopisany at 21:40 ---------- Poprzedni post napisany at 21:38 ---------- Jak juz jestesmy w temacie DRL czy dałoby radę tak zrobić, że zaaplikuje panel z B7 z DRL i mogę wł/wył dzienne w dowolnym momencie? Przy czym chciałbym jeszcze żeby dzienne współgrały z czujnikiem z zmierzchu i podpiąć tak że mając ustawione pokrętło świateł na AUTO automatycznie zapalają i wyłączają dzienne. Da sie cos takiego ogarnąć z modułem SD-2 i pochodnymi czy za dużo wymagam? pewnie, że się da... przepinasz parenaście kabelków, dorzucasz parę kabelków, zamieniasz masę, i będzie MCE z b7 jak masz moduł z b7 to DRL będą bez SD2... jest wątek w warsztacie... Bartek to sie da duzoooo mniejszym kosztem:decayed:
kaju Opublikowano 9 Marca 2013 Opublikowano 9 Marca 2013 NEU Original Audi RS 4 S4 A4 B7 Türgriffe innen Türgriff Türöffner Zuziehgriff | eBaycena mnie przerosła więc macie Fajne
Fr0styyy. Opublikowano 9 Marca 2013 Opublikowano 9 Marca 2013 FELGI 18'' 5X112 AUDI A3 A4 A5 A6 A8 Q5 DESIGN S5 (3071507269) - motoAllegro Jakby to na B6 wyglądało?
barrowiec1 Opublikowano 9 Marca 2013 Opublikowano 9 Marca 2013 Bartek to sie da duzoooo mniejszym kosztem:decayed: teraz doczytałem, że chodzi o sam panel DRL a nie o cały MCE ale czujnik deszczu by doszedł
turzol Opublikowano 9 Marca 2013 Opublikowano 9 Marca 2013 Jak juz jestesmy w temacie DRL czy dałoby radę tak zrobić, że zaaplikuje panel z B7 z DRL i mogę wł/wył dzienne w dowolnym momencie? Przy czym chciałbym jeszcze żeby dzienne współgrały z czujnikiem z zmierzchu i podpiąć tak że mając ustawione pokrętło świateł na AUTO automatycznie zapalają i wyłączają dzienne. Da sie cos takiego ogarnąć z modułem SD-2 i pochodnymi czy za dużo wymagam? pewnie, że się da... przepinasz parenaście kabelków, dorzucasz parę kabelków, zamieniasz masę, i będzie MCE z b7 jak masz moduł z b7 to DRL będą bez SD2... jest wątek w warsztacie... Kusi mnie ta zmiana, bo chciałbym tak jak ori mieć to rozwiązane bez dokładania modułów samoróbek. Mając MCE HIGH będzie łatwiej wrzucić MCE z B7? Dodam, że czujnika deszczu nie potrzebuje, ale w manualu widze ze trzeba tez go podłączać
miedzikos Opublikowano 9 Marca 2013 Opublikowano 9 Marca 2013 Jakie żarówki do halogenów polecacie ? może jakieś sprawdzone ledy ?
kaju Opublikowano 9 Marca 2013 Opublikowano 9 Marca 2013 Jakie żarówki do halogenów polecacie ? może jakieś sprawdzone ledy ? Do halogenów LEDy? Jeśli mają pełnić swoją funkcję, to nie widzę tego wrzuć xenon 3,4K
barrowiec1 Opublikowano 9 Marca 2013 Opublikowano 9 Marca 2013 Kusi mnie ta zmiana, bo chciałbym tak jak ori mieć to rozwiązane bez dokładania modułów samoróbek. Mając MCE HIGH będzie łatwiej wrzucić MCE z B7? Dodam, że czujnika deszczu nie potrzebuje, ale w manualu widze ze trzeba tez go podłączać prościutko 1.przepinasz kabelki z jednego miejsca w inne, 2.ciągniesz kabelek z jednego przeciwmgielnego tylnego do drugiego, 3. zamieniasz masy w przekaźnikach wycieraczek klaksonu i czegoś tam jeszcze... a czy czujnik jest potrzebny?? nie znaju... wiem tylko, że można go wykodować... ja musiałem jeszcze wersje high dokłądać, także wszystkie światełka do podłączenia
domin79 Opublikowano 9 Marca 2013 Opublikowano 9 Marca 2013 Kusi mnie ta zmiana, bo chciałbym tak jak ori mieć to rozwiązane bez dokładania modułów samoróbek. Mając MCE HIGH będzie łatwiej wrzucić MCE z B7? Dodam, że czujnika deszczu nie potrzebuje, ale w manualu widze ze trzeba tez go podłączać prościutko 1.przepinasz kabelki z jednego miejsca w inne, 2.ciągniesz kabelek z jednego przeciwmgielnego tylnego do drugiego, 3. zamieniasz masy w przekaźnikach wycieraczek klaksonu i czegoś tam jeszcze... a czy czujnik jest potrzebny?? nie znaju... wiem tylko, że można go wykodować... no jeśli go wykodujesz to stracisz też czujnik światła czyli auto z drl poszło w piz*u.....
marcin_o23 Opublikowano 9 Marca 2013 Opublikowano 9 Marca 2013 NEU Original Audi RS 4 S4 A4 B7 Türgriffe innen Türgriff Türöffner Zuziehgriff | eBaycena mnie przerosła więc macie kto dla mnie to kupi??
jozek726 Opublikowano 9 Marca 2013 Opublikowano 9 Marca 2013 NEU Original Audi RS 4 S4 A4 B7 Türgriffe innen Türgriff Türöffner Zuziehgriff | eBaycena mnie przerosła więc macie kto dla mnie to kupi?? to dla mnie flaszka, ciekawe do ile euro dojdzie mój idol :
domin79 Opublikowano 9 Marca 2013 Opublikowano 9 Marca 2013 NEU Original Audi RS 4 S4 A4 B7 Türgriffe innen Türgriff Türöffner Zuziehgriff | eBaycena mnie przerosła więc macie kto dla mnie to kupi?? to dla mnie flaszka, ciekawe do ile euro dojdzie mój idol : yyyebany jest niesamowity:polew::polew::polew:
wladi Opublikowano 9 Marca 2013 Opublikowano 9 Marca 2013 mój idol : ja też chcę to co On bierze:grin:
marcin_o23 Opublikowano 9 Marca 2013 Opublikowano 9 Marca 2013 nie mam tam konta, ale pracuje nad tym, no mam nadzieje że cena dużo nie podskoczy, już prawie zamówiłem nówki w aso
MARCIN607 Opublikowano 9 Marca 2013 Opublikowano 9 Marca 2013 co to logbook?? ---------- Post dopisany at 22:40 ---------- Poprzedni post napisany at 22:39 ---------- fajne boczki A4 1.9 TDI S-LINE PLUS EXCLUSIVE SKÓRA XENON SEDAN (3086618014) - motoAllegro
Rekomendowane odpowiedzi