Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak Sysek właśnie się bawiłem ale muszę papieru dokupić bo brakło:wink:

---------- Post dopisany at 17:48 ---------- Poprzedni post napisany at 17:48 ----------

a u nas w bixach na długich jest h7 tak ?

Tak

• Odpowiedzi 86 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jozek726

5807

• Wandej

4734

• wladi

3818

• kaju

3324

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Myślałem, że jeszcze działasz wpadłbym oblukać:naughty:

Opublikowano

Już się ubieram.

Opublikowano

:hi:

Szukam tej listwy i szukam i nic , już ponad miesiąc trzęsę aukcjami i całym GOOGLE i kupa :disgust:,chyba trzeba będzie kupić nówkę i wyrzucić 450zł za kawałek plastiku :kwasny::doh:

Opublikowano
Już się ubieram.

I co profi robota nie?:naughty::naughty::naughty::naughty::naughty:

Opublikowano

Szukam tej listwy i szukam i nic , już ponad miesiąc trzęsę aukcjami i całym GOOGLE i kupa :disgust:,chyba trzeba będzie kupić nówkę i wyrzucić 450zł za kawałek plastiku :kwasny::doh:

wytrzymaj się poszło zapytanie. Przypomjij mi jutro to Ci powiem czy będzie listwa czy niet.
Opublikowano

wytrzymaj się poszło zapytanie. Przypomjij mi jutro to Ci powiem czy będzie listwa czy niet.

dzięki :wink:

Opublikowano
Już się ubieram.

I co profi robota nie?:naughty::naughty::naughty::naughty::naughty:

Nigdy nie ma tak dobrze żeby nie mogło być lepiej:decayed::decayed:

A w B8 cicho co:naughty::naughty::naughty::naughty::naughty::naughty:?

Opublikowano

Z porównaniem do mojego rykota to na pewno:decayed:

Jutro kupie ten papier 3000 i poprawię powinno być wtedy dobrze bo jednak zostały takie małe ryski

Opublikowano

No będę moje też robił jak trochę cieplej się zrobi i z innymi zajęciami się uporam:wink:

Opublikowano

A rotorki założyć kusi co nie?:naughty::naughty::naughty::naughty:

Opublikowano

No też bym już moje S5 zarzucił:wink:

Opublikowano
I jak, wyrzucam swoją skrzynie, władam ten komplet i wsio? Takie to proste?

No do mnie jeszcze by inne pierdoły doszły jak sprzęgło, przewody, pompka sprzęgła, pedały, może ECU ale o sam fakt mi chodzi i ile by mnie to wyjściowo kosztowało, 5k?

Odpowie kto? :P Chodzi o swap na multi na Q.

Opublikowano

zmiana tweeterów tył ze zwykłych na bose przy zwykłej instalacji da coś?? albo inaczej nie pogorszy??

Opublikowano
Potrzebuje zdjecie zderzaka pod spryski (od strony auta ) jak jest w orginale poprowadzony wąż pod spryskiwacze. Ma ktoś taka fote?>

Przez środek wzmocnienia...

Tapnięte z SGS III

Opublikowano

dzisiaj zapaliłem silnik i zgasiłem po 3 sec. i usłyszałem dziwny szum, jakby coś wyhamowywało. Powtórzyłem to i znów ten dżwięk. Jak pochodzi z 10 sec i zgasze to tego nie ma Tylko własnie jak zapale i o razu zgaszę. Dźwię jest podobny do tego jaki pojawia się w większości właścicieli b6 TDI podczas jazdy i nagłego zabrania nogi z pedału gazu taki szum z chrobotaniem. Co to może być że jak dłużej pochodzi to dego nie ma jest tylko jak szybko wylącze silnik. To normalne?

Opublikowano

Zrobiłem papierem 800-1000-1500-2000-2500 i potem menzerną fg500 i zostały rysy. Chyba muszę papierkiem 3000 zrobić.

Wgl to już na ścianie widać że światło z soczewki jest mocniejsze w polerowanej lampie:wink:

Hmm też musze nad tym pomysleć chyba :eusathink: co do końca polerki to ja bym jeszcze przeleciał drobniutka pasta np menzerną 3000 to będzie lustro :kox: