Nosb Opublikowano 23 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2010 B6 DIVISION to grupa miłośników Audi A4 B6, każdy w naszym klubie który posiada B6 może należeć do tej grupy, a jeśli uważasz że twój samochód zasługuje na szczególne wyróżnienie wyślij do nas zgłoszenie. Aby twój samochód był na liście wyróżnionych projektów musi spełniać odpowiednie warunki : - AUDI A4 (S4) B6, które nie jest serią (różnice mają być widoczne zarówno we wnętrzu jak i na zewnątrz) - posiadanie tematu w Dziale Moja A4 - Audi A4 B6 - dokładny opis wyposażenia autka z modyfikacjami i fotkami - plany modów - ogólna aprobata komisji B6 DIVISION - wysłanie zgłoszenia na adres [email protected], ze zdjęciami auta (które ma być w miniaturce w rozmiarze 200x134), linkiem do tematu oraz nick z forum w temacie! Facebook WWW.FACEBOOK.COM Смотрите публикации, фото и другие материалы на Facebook. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stolkien Opublikowano 23 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2010 ja jestem Wice. Bo oczywiście liczy się kolejność zgłoszeń. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krotki Opublikowano 23 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2010 - witam Pana samozwańczego prezesa - ja jestem za - to ja skarbnikiem? :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 23 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2010 Buba wal sie i wynocha do siebie Noo to widze ze sie chyba przyjmie Znajde chwile skopiuje od Ive pierwszy watek tylko pozmieniam co trzeba na b6 zeby plagiatu nie bylo I jakiegos zielonego o podwieszenie by trzeba poprosic 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krotki Opublikowano 23 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2010 to co? - zarządze jakąś pierwszą składkę na wejście- tak żeby utrzymać biuro prezesa.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cineksik Opublikowano 23 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2010 Nosb najpierw pokaż to B6 bo nie wiadomo czy warto gadać z samozwańcem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 23 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2010 haha Na razie to chociaz furer umyje bo o klepaniu nie mysle poki co Kij ze skladka trzeba wymyslic nazwe podklubu Zeby nie gapic chamsko Jakies przeblyski ? Cineksik no wiesz co ? Watpisz we mnie ? Na start nieglupio wyposazona wiec juz cos a reszta spokojnie Zreszta prezesz to prezes i nie musi miec super bo mial pomysl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cineksik Opublikowano 23 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2010 ujdzie, aż takiego festynu nie ma , także zostałeś samozwańcem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 23 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2010 To masz w pochwale za zaslugi przyjety pomysl na nazwe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 23 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2010 Nazwa pasuje ... Lagodna acz stanowcza... No sprztam sprzatam WLasnie upchalem pionka i wzmak na szafe Kto rzuci linkiem do przerobki 1 na 2 din ? Nie chce ktos wzmaka i suba do bose ? Mozliwe ze i glosniko Tylko to za jakis czas [br]Dopisany: 23 Październik 2010, 10:31_________________________________________________Zaleczeq ten twoj avatar jest hmmm.... hipnotyzujacy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 23 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2010 pewnie ze fajny pomysl stworzenia B6 DIVISION Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 23 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2010 Dobra to jako prezesz co miesiac rzadam od podklubowiczow wplat po 5 zl od lebka na mody w mojej furce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 23 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2010 Zaleczeq ten twoj avatar jest hmmm.... hipnotyzujacy wiem i musze pilnowac bo panowie moderatorzy mi go usuwaja ale sie nie daje Nosb a co bedziesz rezał Bi turbo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krotki Opublikowano 23 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2010 Dobra to jako prezesz co miesiac rzadam od podklubowiczow wplat po 5 zl od lebka na mody w mojej furce - to może ja podam nr konta... :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 23 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2010 Dobra to jako prezesz co miesiac rzadam od podklubowiczow wplat po 5 zl od lebka na mody w mojej furce - to może ja podam nr konta... :polew: Swoj czy Nosba znasz na pamiec :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krotki Opublikowano 23 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2010 - a to nie ten sam numer??? :gwizdanie: - no przecież ktoś musi prowadzić finanse - nie będziemy przecież obarczać prezesa takimi przyziemnymi sprawami jak kasa - wizjonerzy nie mają do tego głowy... :>[br]Dopisany: 23 Październik 2010, 10:42_________________________________________________ Dobra to jako prezesz co miesiac rzadam od podklubowiczow wplat po 5 zl od lebka na mody w mojej furce ...+ VAT... - jak widzicie ktoś musi się zając finansami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 23 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2010 dobrze ze Poziek nie ma juz B6 bo on jest ksiegowym to bysmy mu wpałcili i ujjj tyle tych pieniedzy bysmy widzieli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 23 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2010 Rejony ogarniete wstepnie Bitwa trwa Bi turbo to na pewno... I to neidlugo... Tylko ze to 2,7 troche przymalo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 23 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 23 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2010 Stolkien , wywal to logo klubu i zmień czcionke na jakąś wojskową to będzie fajniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi