MARCIN607 Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Nosb wez tam lepiej ustaw bramke przed wjazdem na posesje bo sie sepy z forum rzuca na ogladanie "Replika Audi RS4 B7" - wejscie 5zl lub browar "zabrania sie dotykania,robienia zdjec z fleszem" na firmowym parkingu NOSB GARADZE jest cała kolekcja Replik RS4 dla zainteresowanych- część w trakcje ale jest i oczywiście Aśka :notworthy: ja bym dał cenę 6pln-a chętni i tak będą
David Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Opublikowano 30 Sierpnia 2011 moze Nosb powinien normalnie sie zajac tym profi-budowaniem replik teraz nast projekt ferrari http://www.bojar-tuning.eu/pl.html
Sieni Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Opublikowano 30 Sierpnia 2011 http://www.bojar-tuning.eu/pl.html :doh1: Dobrze, że będzie to audi z audi
Nosb Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 30 Sierpnia 2011 No bylem widzialem Auto a komorze Daszek czarny schnie sobie Lakier jest , wszystko w podkladzie. Chlopaki docieraja i jutro juz maja klasc docelowy lakier na auto Takze tego trzymac kciuki
MAGIC87 Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Opublikowano 30 Sierpnia 2011 ja sie pomodle zeby jakies zlewy wyszły
Kimi Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Opublikowano 30 Sierpnia 2011 No bylem widzialem Auto a komorze Daszek czarny schnie sobie Lakier jest , wszystko w podkladzie. Chlopaki docieraja i jutro juz maja klasc docelowy lakier na auto Takze tego trzymac kciuki Daszek czarny, czyli.... biała perła :kox: :kox: :kox: Trafiłem? :naughty: :naughty:
Nosb Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Zlewów itp nie bedzie poki co im ufam No biala tak jak pisalem z GTR
Kimi Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Zlewów itp nie bedzie poki co im ufam No biala tak jak pisalem z GTR Cholera, to musiałem przeoczyć :disgust:
tolek85 Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Zlewów itp nie bedzie poki co im ufam No biala tak jak pisalem z GTR Mogłeś jakieś SpayPhoto wrzucić, bo wszyscy nie potrafią się doczekać jak to wyjdzie w całości
David Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Mogłeś jakieś SpayPhoto wrzucić, bo wszyscy nie potrafią się doczekać jak to wyjdzie w całości racja
cool506 Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Teraz ten Rs jest wszedzie karoseria u lakiernika , srodek lezy w garazu u Ragga - > widzialem w temacie Adamo na fotach twoje jasne boczki i półe, robisz nowa skore czy odnawiasz??
keżor Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Opublikowano 31 Sierpnia 2011 teraz nast projekt ferrari http://www.bojar-tuning.eu/pl.html zobaczcie sobie nakładki na pedały w lambo No biala tak jak pisalem z GTR
-Wizard- Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Ciekaw jestem efektu finalnego. Daj fotki jak najszybciej. Spróbuj z czasem dorezać środek, wiem że nie chcesz robić kopii RS'a B7, ale bez tego jakoś tak cześci efektu nie będzie imho.
marec-ki Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Zlewów itp nie bedzie poki co im ufam No biala tak jak pisalem z GTR Cholera, to musiałem przeoczyć :disgust: W tym temacie to nic nowego coś przeoczyć
Brysio Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Opublikowano 31 Sierpnia 2011 dajcie mu spokoj chlopak paznokcie juz obgryza z niecierpliwosci ) ale koniec sie pojawia powoli ))
Nosb Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Wnetrze to na razie temat na potem. Robie od oka teraz je i jezdze a w miedzyczasie bede cos myslal. Mam kilka koncepcji
Rekomendowane odpowiedzi