Brysio Opublikowano 6 Września 2011 Opublikowano 6 Września 2011 no ale 2,7 bit z b5 jeszcze nikt w b8 nie ma nosb bedzie pierwszym )
Nosb Opublikowano 6 Września 2011 Autor Opublikowano 6 Września 2011 Nie fantazjujcie Są nowe sŁit focie dodam potem bo spadam odebrac szyby z przyciemnienia Krotko to powiem tak ze do dzisiaj nie bylem jeszcze na 100% pewien czy wybralem dobry kolor Dzisiaj juz wiem ze tak
Nosb Opublikowano 6 Września 2011 Autor Opublikowano 6 Września 2011 Jutro odbieram z lakierowania i powoli skladam do kupy dalej :jerk:
Reggi Opublikowano 6 Września 2011 Opublikowano 6 Września 2011 http://www.audizine.com/forum/showthread.php/304085-AUDI-A4-B6-to-B7-RS4-Widebody-Replica-Conversion-Build-Diary[br]Dopisany: 05 Wrzesień 2011, 18:24_________________________________________________ Co to za fela ?
bajk Opublikowano 6 Września 2011 Opublikowano 6 Września 2011 coraz lepiej zaczyna wyglądać mam również nadzieję, że szybko uda Ci się środek ogarnąć bo nie ma co ukrywać póki co będzie szpecił całościowy efekt
slepy Opublikowano 6 Września 2011 Opublikowano 6 Września 2011 coraz lepiej zaczyna wyglądać mam również nadzieję, że szybko uda Ci się środek ogarnąć bo nie ma co ukrywać póki co będzie szpecił całościowy efekt wrzuci czarne szyby to nie bedzie sie rzucał w oczy
Nosb Opublikowano 6 Września 2011 Autor Opublikowano 6 Września 2011 No srodek wiem ze lipa niestety nie da sie wszystkiego naraz Zima idzie wiec i tak wiecej przestoi niz przejezdzi.na spokojnie zrobie fajnie wnetrze
letallec Opublikowano 6 Września 2011 Opublikowano 6 Września 2011 No i zjebales z tym kolorem A moglo byc tak pieknie
Reggi Opublikowano 6 Września 2011 Opublikowano 6 Września 2011 No srodek wiem ze lipa niestety nie da sie wszystkiego naraz Zima idzie wiec i tak wiecej przestoi niz przejezdzi.na spokojnie zrobie fajnie wnetrze TY mnie nawet nie wk... bo rzuce na plastik czarnego pyłu i będzie po kłopocie
keżor Opublikowano 6 Września 2011 Opublikowano 6 Września 2011 ale pięknie widać po tylnych kołach różnice między A a RS
Stolkien Opublikowano 6 Września 2011 Opublikowano 6 Września 2011 Miałem okazję oglądać dzisiaj z danielem Efekt pracy lakiernika i muszę to powiedzieć... KOLOR JEST PIĘKNY To nie jest biały. Na żywo i w słońcu dopiero widać cały efekt. A wykonanie roboty. Fabryka tak nie pomaluje auta. Gość pokazał Klasę. Czekam na efekt końcowy. Dobrze, że nie mam daleko do Daniela:)
plastuch Opublikowano 6 Września 2011 Opublikowano 6 Września 2011 jestem u Ciebie na dniach zobaczyc toto
Reggi Opublikowano 6 Września 2011 Opublikowano 6 Września 2011 jestem u Ciebie na dniach zobaczyc toto weź gwoździa z jednego
Nosb Opublikowano 6 Września 2011 Autor Opublikowano 6 Września 2011 Ragus ciagle wlasnie mysle czy nie zaje#ac tego na czarno :gwizdanie: Ale w sumie wal na to co kupiles poki co i tak siana brakuje na skonczenie wiec wnetrze oddalam w czasie niestety. A pozatym to walta sie gwozdziarze:) Plastuch ty to z piwem , kluczami i grillem Tomek niestety kazdemu nie dogodze wyborem Mialo byc widocznie i nietuzinkowo na ulicy Pomarancz i zolty odpadly , wsciekla zielen tez. Ten jest najlagodniejszy z widocznych. Pozatym naprawde na zdjeciach jest kupa. Auto zaczyna sie podobac na zywca tzn lakier
Nosb Opublikowano 6 Września 2011 Autor Opublikowano 6 Września 2011 Na tyl wpadna zwrotnice z RS4 ( miedzy innymi na to mi brakuje kasy ) + dystanse zmieniajace rozstac pod kolo z et60 wynikowo da et25 . Tylko ze et25 w A4 i Rs4 nie jest sobie rowne W rs4 sa bardziej wypchniete zwrotnice niz w A4 , takze mimo tego ze felga ma teraz et 25 ( rs4 ori et29 ) to i tak brakuje do nadkola z racji innych zwrotnic. Dalbym wiekszy dystans ale zwrotnice sa potrzebne do zamontowania hamlucy wiec musze chwilke poczeka i po prostu je kupic.
plastuch Opublikowano 6 Września 2011 Opublikowano 6 Września 2011 Plastuch ty to z piwem , kluczami i grillem Oczywiście że pomoge a na koniec zrobie Ci masaż stóp
Rekomendowane odpowiedzi