Prezes_CCCO Opublikowano 6 Września 2011 Opublikowano 6 Września 2011 adamooo teraz czas na Ciebie by zrobić rs4 body środek już masz
Reggi Opublikowano 7 Września 2011 Opublikowano 7 Września 2011 Ragus ciagle wlasnie mysle czy nie zaje#ac tego na czarno :gwizdanie: Ale w sumie wal na to co kupiles poki co i tak siana brakuje na skonczenie wiec wnetrze oddalam w czasie niestety. Dla mnie to jeden gwóźdź Flokuję Ci to i flokerka idzie na allegro.. nie mam czasu, ani chęci bawic się w to Zresztą .. ja tego później zdzierał nie będę więc nie majne brocha [br]Dopisany: Wrzesień 07, 2011, 08:10:36 _________________________________________________ adamooo teraz czas na Ciebie by zrobić rs4 body środek już masz Wtedy to już by w ogóle z garażu nie wyjechał
Nosb Opublikowano 7 Września 2011 Autor Opublikowano 7 Września 2011 No takie foteliki bylyby piekne Niestety nie teraz Pozatym mam troche inny plan Ragus Bo jakbysm robili na czarno to musielibysmy dowalic wszyskie gorne plastiki + podsufitke na black. doł by zostal tymczasowo bez a potem by sie zmienilo .. Musze to przemyslec
OGr Opublikowano 7 Września 2011 Opublikowano 7 Września 2011 przecież jasny środek jest fajny ;-) trzeba tylko o niego dbać ;-)
Nosb Opublikowano 7 Września 2011 Autor Opublikowano 7 Września 2011 Nie mowie ze nie Ale do bialego bedzie tak sobie wygladał. Pasowalby cos czarno-bialego walnąc
Reggi Opublikowano 7 Września 2011 Opublikowano 7 Września 2011 Przemyśl to bo ja do końca tygodnia muszę Ci te graty oddac !
Brysio Opublikowano 7 Września 2011 Opublikowano 7 Września 2011 przemysl to kolo ukrainy jest )) ale wyjebioaszczo wyszlo max
Tposejdon Opublikowano 7 Września 2011 Opublikowano 7 Września 2011 Nosb.. po pierwsze gratki za efekty ale tak na boku się o Ciebie martwie bo prace już bliżej jak dalej do końca i co Ty będziesz chłopie potem robił ale spoko jak sie bedziesz nudził podeslę Ci swoją landrynke na przeszczep :gwizdanie:
Brysio Opublikowano 7 Września 2011 Opublikowano 7 Września 2011 przecie juz jest plan b8 2,7 bit )) nosb z tym silnikiem sie nie rozstanie do emerytury )) co nie znaczy ze to zle ) skladaj bo efekt koncowy chcemy zobaczyc )
Młody Opublikowano 7 Września 2011 Opublikowano 7 Września 2011 No teraz to nabiera wyglądu przynajmniej skończyły się tematy koloru
Reggi Opublikowano 7 Września 2011 Opublikowano 7 Września 2011 Ta skończyły się.. a ja dalej nie wiem na jaki kolor flokowac Pierdyknę na czarno i bedzie z bani :gwizdanie:
A-rek Opublikowano 7 Września 2011 Opublikowano 7 Września 2011 Nie mowie ze nie Ale do bialego bedzie tak sobie wygladał. Pasowalby cos czarno-bialego walnąc dokładnie
czaki22 Opublikowano 7 Września 2011 Opublikowano 7 Września 2011 nosb podsufite i slupki w czarną alcantare
Nosb Opublikowano 7 Września 2011 Autor Opublikowano 7 Września 2011 Tia kurde... Zrobic teraz na czarno deche itp to znow koszta. Zobaczymy jutro Poki co nowe fotki . Auto totalnie nieposkladane i niepopasowane. Bede skladal na spokojnie .
SebaMC Opublikowano 7 Września 2011 Opublikowano 7 Września 2011 Dla mnie kosmos, kawał dobrej roboty
mrogal Opublikowano 8 Września 2011 Opublikowano 8 Września 2011 Tia kurde... Zrobic teraz na czarno deche itp to znow koszta. Zobaczymy jutro Poki co nowe fotki . Auto totalnie nieposkladane i niepopasowane. Bede skladal na spokojnie . kox cycki du.pa :kox: cieszyl bym sie jak dziecko
Reniu Opublikowano 8 Września 2011 Opublikowano 8 Września 2011 Chciałbym zobaczyć docelowe koła z tym body
Rekomendowane odpowiedzi