Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B6 ASJ] Konwersja na RS4 Swieze foty 157 & 173 & 192 :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nosb a czy te progi od rs4 pasują do a4 b6 bezpośrednio czy błotniki i tylne panele poszerzałeś lub je zmieniałeś :mysli:

Łuki nie załamuj mnie proszę :facepalm:

Nosb założył całe body Rs4, ćwiartki rs4, błotniki, zderzaki, wszystko ORI RS4. Progi takie niestety nie podejdą do zwykłej B6 chyba, że wyrzeźbisz poszerzone nadkola i jakoś to wpasujesz, tzn w sumie to byś je dał radę zamontować ale jak to będzie wyglądać :thumbdown:

Sorry mlody ale nie bylem pewien czy body rs4 jest szersze dlatego pytałem :tongue4::bag:

Coś w tym dziwnego :slina: [br]Dopisany: 18 Wrzesień 2011, 22:55_________________________________________________

Nosb a czy te progi od rs4 pasują do a4 b6 bezpośrednio czy błotniki i tylne panele poszerzałeś lub je zmieniałeś :mysli:

Czytaj temat od pierwszej strony :kox: :kox: :kox:

Temat? Książkę można by z tego wydrukować. Myślisz że chce mi sie czytać tyle :polew:[br]Dopisany: 18 Wrzesień 2011, 22:57_________________________________________________

Spokoj dziewczynki dac sE buzi na zgode :decayed:

Moze jutro wypcham toto na ulice zobaczyc jak sie prezentuje w naturalnym srodowisku a poki co najt kłik prawie seszyn :

p1020273c.th.jpg

p1020209b.th.jpg

p1020215o.th.jpg

p1020204n.th.jpg

p1020266e.th.jpg

p1020202kw.th.jpg

Co do progow mozna sobie wyrzezbic takie trojkaciki zeby spasowac je z ori blotnikiem ale to bez sensu wdg mnie. [br]Dopisany: 18 Wrzesień 2011, 22:57_________________________________________________Acha przod pojdzie 1,5- 2cm w gore. Tylu nie tykam bo dojdzie wnetrze , kanapa , suby , wzmaki wiec troche przykucnie jeszcze :gwizdanie:

Nosb normalnie rzeźnia :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina:

Pogratulować :hi:

• Odpowiedzi 3.5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

wcześniej byłem przekonany do tych białych kółek a teraz jakoś mi tam za dużo białego ale jak to się mówi ... co mi do tego hehe

Opublikowano

Zdjęcia kox ale na żywo robi dopiero wrażenie :)

Opublikowano

patrząc na to co było... i na to co jest... to różnica nawet zauważalna :polew:

Opublikowano

Wygląda :kox: zapodaj jeszcze fotki w dzień :decayed:

Opublikowano

przód za nisko,

Gość -makaveli-
Opublikowano

podobna do b7 :mysli:

fajna.....szkoda że nie diesel w kombiaku :gwizdanie:

PS wrzuć temat gdzieś w świat,na pewno auto zrobi karierę na różnych forach :decayed:

Opublikowano

Kazdemu do gustu nie przypadnie wiadomo :)

Czaki ty marudo :) Przeciez napisalem jak byk ze pojdzie 1,5-2 cm do gory :decayed::P tylko na tym gwincie juz nie moge podniesc bo sie regulacja skonczyla :kox:

Opublikowano

nosb dospawaj od dolu do amora przedluzke i bedzie :)) :kox::polew:

ale furka pieknie tak jak napisales przod musi ciut do gory bo bedzie obcierac na skretach

Opublikowano

nie wiem czy dobrze doczytałem - wsadziłeś gwint z B5 do B6 ?

Opublikowano

miazga :kox: :kox: Zostaje biel ?

Opublikowano

Z każdą fotką coraz ciekawiej to wygląda :slina: :slina: :slina: felgi :good:

Opublikowano

Tak gwint zapakowany od b5 ale jest deko nizszy niz gwint z b6 i mimo tego ze podkrecony na maksa to siedzi jak widac :decayed: Moj fk v2 front do b6 okazal sie rozlany i musialem cos wrazic na szybko :)

Opublikowano

acha ale rozumiem ze zamienne to normlanie nie jest i tył z B6 do B5 też pewnie zupełnie inny :decayed: ?

Opublikowano

Tyl mam normalnie do b6 a przod myslalem ze bedzie pasil a okazuje sie ze sa deko krotsze zawiaski od b5 :)

Opublikowano

spox ;-) a tego gwinta z B5 nie będziesz chciał sprzedać ? aaa tyko Ty tam miałeś Q :/

Opublikowano

Na chwilę obecną, przez te koła, przód wydaje się optycznie "wydłużony" i chyba zbyt głęboko z przodu koła siedzą :tongue4:

Opublikowano

nie myslałes o air ride :wink4:

Opublikowano

nie myslałes o air ride :wink4:

może jeszcze od Glinka ?? :polew: :polew:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...