Brysio Opublikowano 28 Września 2011 Opublikowano 28 Września 2011 zagiete w dol ja w dieslu .)) nosb co to za gofry na podszybiu "cos ty tam narobil" )
Michał Opublikowano 28 Września 2011 Opublikowano 28 Września 2011 zagiete w dol ja w dieslu .)) nosb co to za gofry na podszybiu "cos ty tam narobil" ) szerokie pasma na głosnikach wstegowych z trojdroznego zestawu fostex
Brysio Opublikowano 28 Września 2011 Opublikowano 28 Września 2011 zagiete w dol ja w dieslu .)) nosb co to za gofry na podszybiu "cos ty tam narobil" ) szerokie pasma na głosnikach wstegowych z trojdroznego zestawu fostex no to ja czytalme ale jakos kurde dziwnie to wyglada nie dalo sie tego na rowno z decha zrobic zeby nie razilo tak po oczach ?
Reggi Opublikowano 28 Września 2011 Opublikowano 28 Września 2011 no to ja czytalme ale jakos kurde dziwnie to wyglada nie dalo sie tego na rowno z decha zrobic zeby nie razilo tak po oczach ? Spoko.. flock to rozwiązanie na chwile Ide rozpocząc pracę przy Nosbowych pierdołach..
Nosb Opublikowano 28 Września 2011 Autor Opublikowano 28 Września 2011 Nie dalo sie bo bym musial pozapychac nimi kanaly powietrzne w desce. Pozatym ma to swoj urok Raga to rob gore boczki tymczasowo olej tzn do pojutrza mozesz
Reggi Opublikowano 29 Września 2011 Opublikowano 29 Września 2011 Raga to rob gore boczki tymczasowo olej tzn do pojutrza mozesz I tak miałem w planach najpierw górę bo będzie z tym od groma zabawy. Boczki na końcu..akurat może skończy się remont bo biały pył osiadł na wszystkim [br]Dopisany: Wrzesień 28, 2011, 11:26:38 _________________________________________________ :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
seves Opublikowano 29 Września 2011 Opublikowano 29 Września 2011 hello Nosb i jak tam wiesz cos wiecej kiedy Ślonsk odwiedzasz?
igor_89 Opublikowano 29 Września 2011 Opublikowano 29 Września 2011 Furka spoko ale na żywo wygląda lepiej
Nosb Opublikowano 29 Września 2011 Autor Opublikowano 29 Września 2011 Ragus pokaz co wyczarowales bo pewnie juz cos A na slask hmm... Choy wie... W ten weekend chyba nie ale nie ejstem pewien. Moze w nastepny. Gracjan pisal ze jest jakis spęd aut dwudniowy teraz? Igor 15 zl za nadkole !! haha
Reggi Opublikowano 29 Września 2011 Opublikowano 29 Września 2011 Jeśli ktoś myśli, że zrobienie słupków do B6 jest banalnie proste to się troszkę pomylił .. bez szycia nie da ra dy Po niedzieli zwalczę słupki A i C oraz boczki
Reggi Opublikowano 29 Września 2011 Opublikowano 29 Września 2011 będzie kosa Ustawiaj się Młodzian w kolejce
Prezes_CCCO Opublikowano 29 Września 2011 Opublikowano 29 Września 2011 Kosa będzie jak fis kolor byłby kiera rs4 gałka i fotele chociaż recaro i lustereczka , ale ja wiem wszystko wymaga czasu rozumiem i wiem , że nosb dopnie to na ostatni guzik szczerze to musisz jechać do adamoo teraz i mu wykręcić wnętrze haha :naughty:
Tposejdon Opublikowano 30 Września 2011 Opublikowano 30 Września 2011 Nosb na spota byś sie przyturlał wreszcie za dwa tygodnie bo w sumie to od czasów B5 1,8 T to Cie nie widać wcale... zaniżasz statystyki hehe
Nosb Opublikowano 30 Września 2011 Autor Opublikowano 30 Września 2011 Raga nie generuj kosztow bo i tak sie siano skonczylo Kazde to szycie to jakbys mi zyletką po rece przejechal Wszystko powoli Nie ma kiedy i czym bo co astrą mam pzyjechac? Disco-nnected nie sadz sie
Reggi Opublikowano 30 Września 2011 Opublikowano 30 Września 2011 Raga nie generuj kosztow bo i tak sie siano skonczylo Kazde to szycie to jakbys mi zyletką po rece przejechal Ty no.. program sam się nie zrobi
MARCIN607 Opublikowano 30 Września 2011 Opublikowano 30 Września 2011 Kosa będzie jak fis kolor byłby kiera rs4 gałka i fotele chociaż recaro i lustereczka i wtedy będzie kosa :polew: Nosb nie pie..l włóż jeden stołek z kuchni na niedzielę i wpadaj na spocinę [br]Dopisany: 30 Wrzesień 2011, 11:50_________________________________________________ Jeśli ktoś myśli, że zrobienie słupków do B6 jest banalnie proste to się troszkę pomylił .. bez szycia nie da ra dy Po niedzieli zwalczę słupki A i C oraz boczki
Wojtek_A4 Opublikowano 30 Września 2011 Opublikowano 30 Września 2011 Ladnie ta alkantara wyglada :good: Szkoda, ze w b6 i b7 tylko ciemny kolor robili a nie jak w S6, RS6...
Rekomendowane odpowiedzi