Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B6 ASJ] Konwersja na RS4 Swieze foty 157 & 173 & 192 :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

aleee kosssaaa!!!!!!!!! czapki z glow :hi:

w jaka moc docelowo mierzysz?

• Odpowiedzi 3.5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Mysle ze to co mam poki co nie jest zle bo na poziomie ori rs4 b7 a wiecej niuta zapewne :) Jak dobrze pojdzie niedlugo moze sie uda wystrygac 500+ ale czas i $ pokaze.

Opublikowano

gleba konkret :good: fajny fake RS4ki

popieram :good:[br]Dopisany: 05 Październik 2011, 08:47_________________________________________________mogę być dumny mam wkład w ten wóz :naughty:
Opublikowano
Dla mnie przyklejanie 1.6 do podwójnego wydechu jest trochę nie teges.

Grozisz mi?

nabiera sie nie jeden od 1,5 roku :kox:

I nawet jak klekocze to i tak mysla ze mam 1.6 .. wiec u Nosba tez przejdzie :gwizdanie:

Pytanie tylko po co? Ten samochód nigdy nie będzie sleeperem :wink4:

Zresztą Nosb już się w tej kwestii wypowiedział.

Nikomu nie groże :tongue4:, mnie tylko dziwi jak można być tak głupim żeby się na 1.6 nabierać ale z drugiej strony ludzie się na znaczek M nabierają :decayed:

Ostatnio na jakimś forum bmw przeczytałem (muszę ten cytat znaleźć tak swoją drogą), jak gość się chwalił że RS-a objechał :wallbash:

Opublikowano

mogę być dumny mam wkład w ten wóz :naughty:

Stary jest rzesza osób która miała wkład :D

Ja wkładam cały czas coś w ten samochód :decayed:

Opublikowano
Dla mnie przyklejanie 1.6 do podwójnego wydechu jest trochę nie teges.

Grozisz mi?

nabiera sie nie jeden od 1,5 roku :kox:

I nawet jak klekocze to i tak mysla ze mam 1.6 .. wiec u Nosba tez przejdzie :gwizdanie:

Pytanie tylko po co? Ten samochód nigdy nie będzie sleeperem :wink4:

Zresztą Nosb już się w tej kwestii wypowiedział.

Nikomu nie groże :tongue4:, mnie tylko dziwi jak można być tak głupim żeby się na 1.6 nabierać ale z drugiej strony ludzie się na znaczek M nabierają :decayed:

Ostatnio na jakimś forum bmw przeczytałem (muszę ten cytat znaleźć tak swoją drogą), jak gość się chwalił że RS-a objechał :wallbash:

Ludzie, litości...! :facepalm:

Dajcie już spokój z tymi bzdurami :doh1:

Opublikowano

mogę być dumny mam wkład w ten wóz :naughty:

Stary jest rzesza osób która miała wkład :D

Ja wkładam cały czas coś w ten samochód :decayed:

:wink4:
Opublikowano

no widzę że w końcu rezanko dobiegło końca - przynajmniej na zewnątrz :good: :good: :good: :good:

efekt :kox: :kox: :kox: ty jednak masz łeb do tego.... jeśli furka w białym kolorze po ciemku robi taką robotę to w dzień musi du#ę urywać BRAVO Daniel

jednak co RS to RS :notworthy: :notworthy: :hi:

Opublikowano

Pod koniec przyszłego tygodnia moje prace dobiegną końca.

Dziś dostałem skórę dla Nosba.. idę rezać :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :evil:

Opublikowano

Nosb masz już te czarne dolne plastiki ? Jak nie to mogę zobaczyć co mi tam z nich zostało to dam Ci za free :wink4:

Opublikowano

Własnie Robciu podeslij mi dane kur$a do wplaty :)

No klec ragus klec . Moze sie usklada i kapuste za to od razu jak dobrze pojdzie :gwizdanie:

Alvaro generalnie psiknelismy na szybko struktura wszystko na te jasne szajsy ale to sie bedzie wycierac wiec jak cos Ci sie poniewiera to chetnie przygarne :hi:

Zastanawiam sie czy jest sens rezac wiecej mocy ( auto i tak nie jest do wyglupów , cwiartek itp ). Pozatym szkoda je meczyc i rozbic tfu tfu. Myslalem kupic sobie jakies e30 i wwalic v8 z 300 ps do wyglupów i zajezdzania :mysli::)

Opublikowano

Myslalem kupic sobie jakies e30 i wwalic v8 z 300 ps do wyglupów i zajezdzania :mysli::)

Ok, temat można zamknać :closed:

Opublikowano

dobrze myśli, pier**l się tutaj w te 500 koni które będzie szkoda pałować

Opublikowano

No klec ragus klec . Moze sie usklada i kapuste za to od razu jak dobrze pojdzie :gwizdanie

Dawno bym skończył gdyby nie zjazdy kurfa :angry:

Zdjęcia będą w międzyczasie :wink4:

Ogarnij ragga skrzynke bo nie moge do Ciebie napisac :thumbdown:

Jak zatkana to zawsze można na maila/ FB ect :wink4:

dobrze myśli, pieprz się tutaj w te 500 koni które będzie szkoda pałować

Drugi raz się z Tobą zgadzam cycku :decayed:

Opublikowano

Zastanawiam sie czy jest sens rezac wiecej mocy ( auto i tak nie jest do wyglupów , cwiartek itp ). Pozatym szkoda je meczyc i rozbic tfu tfu. Myslalem kupic sobie jakies e30 i wwalic v8 z 300 ps do wyglupów i zajezdzania :mysli::)

jak z kobieta... juz miales sobie robic B3 V8 :decayed:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...