tig16 Opublikowano 4 Października 2011 Opublikowano 4 Października 2011 aleee kosssaaa!!!!!!!!! czapki z glow w jaka moc docelowo mierzysz?
tymonA4 Opublikowano 4 Października 2011 Opublikowano 4 Października 2011 u nosba nie ma docelowego rezania he he
Nosb Opublikowano 4 Października 2011 Autor Opublikowano 4 Października 2011 Mysle ze to co mam poki co nie jest zle bo na poziomie ori rs4 b7 a wiecej niuta zapewne Jak dobrze pojdzie niedlugo moze sie uda wystrygac 500+ ale czas i $ pokaze.
Wąski Opublikowano 5 Października 2011 Opublikowano 5 Października 2011 gleba konkret fajny fake RS4ki popieram [br]Dopisany: 05 Październik 2011, 08:47_________________________________________________mogę być dumny mam wkład w ten wóz
Armi Opublikowano 5 Października 2011 Opublikowano 5 Października 2011 Dla mnie przyklejanie 1.6 do podwójnego wydechu jest trochę nie teges. Grozisz mi? nabiera sie nie jeden od 1,5 roku I nawet jak klekocze to i tak mysla ze mam 1.6 .. wiec u Nosba tez przejdzie :gwizdanie: Pytanie tylko po co? Ten samochód nigdy nie będzie sleeperem Zresztą Nosb już się w tej kwestii wypowiedział. Nikomu nie groże , mnie tylko dziwi jak można być tak głupim żeby się na 1.6 nabierać ale z drugiej strony ludzie się na znaczek M nabierają Ostatnio na jakimś forum bmw przeczytałem (muszę ten cytat znaleźć tak swoją drogą), jak gość się chwalił że RS-a objechał
Reggi Opublikowano 5 Października 2011 Opublikowano 5 Października 2011 mogę być dumny mam wkład w ten wóz Stary jest rzesza osób która miała wkład Ja wkładam cały czas coś w ten samochód
adams78 Opublikowano 6 Października 2011 Opublikowano 6 Października 2011 Dla mnie przyklejanie 1.6 do podwójnego wydechu jest trochę nie teges. Grozisz mi? nabiera sie nie jeden od 1,5 roku I nawet jak klekocze to i tak mysla ze mam 1.6 .. wiec u Nosba tez przejdzie :gwizdanie: Pytanie tylko po co? Ten samochód nigdy nie będzie sleeperem Zresztą Nosb już się w tej kwestii wypowiedział. Nikomu nie groże , mnie tylko dziwi jak można być tak głupim żeby się na 1.6 nabierać ale z drugiej strony ludzie się na znaczek M nabierają Ostatnio na jakimś forum bmw przeczytałem (muszę ten cytat znaleźć tak swoją drogą), jak gość się chwalił że RS-a objechał Ludzie, litości...! Dajcie już spokój z tymi bzdurami :doh1:
Wąski Opublikowano 6 Października 2011 Opublikowano 6 Października 2011 mogę być dumny mam wkład w ten wóz Stary jest rzesza osób która miała wkład Ja wkładam cały czas coś w ten samochód
abdul81 Opublikowano 6 Października 2011 Opublikowano 6 Października 2011 no widzę że w końcu rezanko dobiegło końca - przynajmniej na zewnątrz :good: :good: efekt :kox: ty jednak masz łeb do tego.... jeśli furka w białym kolorze po ciemku robi taką robotę to w dzień musi du#ę urywać BRAVO Daniel jednak co RS to RS :notworthy:
Reggi Opublikowano 6 Października 2011 Opublikowano 6 Października 2011 Pod koniec przyszłego tygodnia moje prace dobiegną końca. Dziś dostałem skórę dla Nosba.. idę rezać :naughty: :naughty:
cool506 Opublikowano 6 Października 2011 Opublikowano 6 Października 2011 Ogarnij ragga skrzynke bo nie moge do Ciebie napisac
alvaro Opublikowano 6 Października 2011 Opublikowano 6 Października 2011 Nosb masz już te czarne dolne plastiki ? Jak nie to mogę zobaczyć co mi tam z nich zostało to dam Ci za free
Nosb Opublikowano 6 Października 2011 Autor Opublikowano 6 Października 2011 Własnie Robciu podeslij mi dane kur$a do wplaty No klec ragus klec . Moze sie usklada i kapuste za to od razu jak dobrze pojdzie :gwizdanie: Alvaro generalnie psiknelismy na szybko struktura wszystko na te jasne szajsy ale to sie bedzie wycierac wiec jak cos Ci sie poniewiera to chetnie przygarne Zastanawiam sie czy jest sens rezac wiecej mocy ( auto i tak nie jest do wyglupów , cwiartek itp ). Pozatym szkoda je meczyc i rozbic tfu tfu. Myslalem kupic sobie jakies e30 i wwalic v8 z 300 ps do wyglupów i zajezdzania
Młody_drog Opublikowano 6 Października 2011 Opublikowano 6 Października 2011 Myslalem kupic sobie jakies e30 i wwalic v8 z 300 ps do wyglupów i zajezdzania Ok, temat można zamknać
variocustoms Opublikowano 6 Października 2011 Opublikowano 6 Października 2011 lepiej Sierrę kupić i swap na V8 zrobić ew. 2.0 T Cossworth'a
Krycha Opublikowano 6 Października 2011 Opublikowano 6 Października 2011 dobrze myśli, pier**l się tutaj w te 500 koni które będzie szkoda pałować
junior_tdi Opublikowano 6 Października 2011 Opublikowano 6 Października 2011 dobrze myśli, pieprz się tutaj w te 500 koni które będzie szkoda pałować święte słowa, a taką e30 to aż miło do odciny karać...
Reggi Opublikowano 7 Października 2011 Opublikowano 7 Października 2011 No klec ragus klec . Moze sie usklada i kapuste za to od razu jak dobrze pojdzie :gwizdanie Dawno bym skończył gdyby nie zjazdy kurfa Zdjęcia będą w międzyczasie Ogarnij ragga skrzynke bo nie moge do Ciebie napisac Jak zatkana to zawsze można na maila/ FB ect dobrze myśli, pieprz się tutaj w te 500 koni które będzie szkoda pałować Drugi raz się z Tobą zgadzam cycku
Flyer Opublikowano 7 Października 2011 Opublikowano 7 Października 2011 Zastanawiam sie czy jest sens rezac wiecej mocy ( auto i tak nie jest do wyglupów , cwiartek itp ). Pozatym szkoda je meczyc i rozbic tfu tfu. Myslalem kupic sobie jakies e30 i wwalic v8 z 300 ps do wyglupów i zajezdzania jak z kobieta... juz miales sobie robic B3 V8
Rekomendowane odpowiedzi