Gość Damian A4 Opublikowano 5 Maja 2011 Opublikowano 5 Maja 2011 Pewnie narazie wygląda wujowo (przód w porównaniu do tyło oczywiście) Ale jak tylne ćwiary wspawasz to będzie mega
Nosb Opublikowano 5 Maja 2011 Autor Opublikowano 5 Maja 2011 Nie wyglada tak zle z tymi szerokosciami. Panowie przod jest "zlozony" od oka tylko. Sprawdzic czy wszystko pasuje i pod zrobienie FMIC bo bez tego sie nie przejade Cwiartki tfu tfu maja byc chyba : jutro mam miec telefon w ich sprawie. Autko owszem : odpala i przejezdza o wlasnych silach ale brak IC i plynow w ukladach nie pozwala sieprzejechac Czarny jak mowicie : wyglada megagroznie ale kurcze ginie w piz*u ksztalt auta i poszerzenia wiec bedzie jakis jasniejszy. W umie ten daytona tez mocno ciemny i w tej chwili wybieram miedzy avus silver lub sprint blue
Chuck Norris Opublikowano 5 Maja 2011 Opublikowano 5 Maja 2011 Sprint blue, fajnie będzie widać kształt nadwozia . Cwiartki tfu tfu maja byc chyba : jutro mam miec telefon w ich sprawie. 3x tfu się mówi
marekmartysz Opublikowano 5 Maja 2011 Opublikowano 5 Maja 2011 ryj ladny ale tak jak piszesz, na czarnym sie wszystko zlewa i nie widac przetloczen itp co bedziesz modzil jak to skonczysz, masz juz cos na oku?
szafa Opublikowano 5 Maja 2011 Opublikowano 5 Maja 2011 Nosb graty za projekt, jak poskladasz bedzie kosa
Vandit Opublikowano 5 Maja 2011 Opublikowano 5 Maja 2011 jak będziesz rs sprzedawał to odezwij się do mnie
OnasiS Opublikowano 6 Maja 2011 Opublikowano 6 Maja 2011 mówisz że na czarnym sie gubi....hmm a tu sie też gubi???? jak chcesz rady to moim zdanie daytona grey niebieski zbyt cukierkowy ale to tylko moja opinia :gwizdanie: o gustach i guścikach sie nierozmawia
Nosb Opublikowano 6 Maja 2011 Autor Opublikowano 6 Maja 2011 Gubi sie i poszerzenie i ksztalty Wzialem sie dzisiaj za FMIC jutro bede dzialal dalej. Chlodnice klimy musze deko przerobic zeby to wszystko upchac.
Buba Opublikowano 7 Maja 2011 Opublikowano 7 Maja 2011 mówisz że na czarnym sie gubi....hmm a tu sie też gubi???? jeszcze te wąskie felgi...
Młody_drog Opublikowano 7 Maja 2011 Opublikowano 7 Maja 2011 mówisz że na czarnym sie gubi....hmm a tu sie też gubi???? jak chcesz rady to moim zdanie daytona grey niebieski zbyt cukierkowy ale to tylko moja opinia :gwizdanie: o gustach i guścikach sie nierozmawia Tutaj moim zdaniem popsuli tą rs4
Brysio Opublikowano 7 Maja 2011 Opublikowano 7 Maja 2011 totalna niemiecka wies na tych felgach masarka nosb projekt dobry rob w daytona gray albo silver niebieski nie jest zly ale jakis taki nijaki ) nie ma takiego polotu jak dla mnie
Nosb Opublikowano 7 Maja 2011 Autor Opublikowano 7 Maja 2011 Prawdopodobnie skonczy sie na avus silver ale to sie zobaczy jeszcze. Poki co z placu boju : kutasina ktora miala zalatwic cwiartki sie nie odzywa Chyba bedzie trzeba odwiedzic aso Dzisiaj zrobilem fmic : spasowalem go , polapalem rurki i wioze do spawania Nie obylo sie bez upychania , ciecia , przerobki chlodnicy klimy a i tak wszystko weszlo ( chyba weszlo ) na styk :gwizdanie: Fotorelejszyn wrzuce jutro
moskal Opublikowano 7 Maja 2011 Opublikowano 7 Maja 2011 Gubi sie i poszerzenie i ksztalty przeciez wiekszośc fabrycznych eresów jest czarna
barszczyna Opublikowano 7 Maja 2011 Opublikowano 7 Maja 2011 Zazdroszczę Ci umiejętności i czasu na to wszystko, jesteś dla mnie miszczem.
Reggi Opublikowano 8 Maja 2011 Opublikowano 8 Maja 2011 Prawdopodobnie skonczy sie na avus silver ale to sie zobaczy jeszcze. Com Ci mówił tom Ci mówił, alem Ci mówił.. szary i czarny to takie pospolite jak kluski w rosole Wpierdalasz kupę kasy i swojego czasu, pomalujesz w pospolity kolor i staniesz kurfa w drzwiach garażu patrząc się na tego ulepa i powiesz.. " kurfa.. ragga miał rację.. ten kolor jest po c**ju " :tongue4:
Młody_drog Opublikowano 8 Maja 2011 Opublikowano 8 Maja 2011 :polew: Moim zdaniem musi być coś co się na prawdę będzie wyróżniało z tłumu. Niebieski byłby kosa, albo czerwony jak ten:
Nosb Opublikowano 8 Maja 2011 Autor Opublikowano 8 Maja 2011 Niebieski mnie kusi tylko w polaczeniu z bialymi felami Zbieram sie dobre 30 minut juz zalaczyc fotki z rezxania fmic Podejrzewam ze kolo 16-stej w koncu wrzuce
Rekomendowane odpowiedzi