Reggi Opublikowano 8 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2011 Nie znalazl sie W piz*u wszystkie kontakty ;( Dziala toto jakos lepiej cokolwiek ? Kolejny element ukladanki ( to jeszcze nie jest ostateczna wersja tylko przymiarka ) : Kiedy mam się spodziewać Panicza ? Pasi od Cabrio bez rzeźby ? To total rzeźba, ale koleś ogarnął dechę na poziomie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barszczyna Opublikowano 10 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2011 U mnie rs4 b7 czarne jeździ, robi wrażenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peres Opublikowano 10 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2011 kiedy montaż lpg ? :cwaniak1: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 10 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2011 Pasi od Cabrio bez rzeźby ? Spoko by bylo tylko jak spasowac do tunelu , boczkow , zegarow , przelacznikow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
!Tommy Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 Pasi od Cabrio bez rzeźby ? Spoko by bylo tylko jak spasowac do tunelu , boczkow , zegarow , przelacznikow a tak http://www.joemonster.org/art/9281/Odpiankuj_sobie_auto_ :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 ciekaw jestem ile max to piankowe auto może jeździć hehe :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 13 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 Jedno jest pewne : na bank nie utonie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 fakt hehe :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vandit Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Nosb :gwizdanie: http://allegro.pl/audi-rs4-b7-cwiartka-blotnik-tyl-lewa-avant-07-09r-i1652507289.html http://allegro.pl/audi-rs4-caly-na-czesci-audi-rs-4-b7-8e0-i1642373884.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtas-audi Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Avant :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 15 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Oj staryy... Kiedy ja to widzialem i dzwonilem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vandit Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duffy Opublikowano 18 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 Nosb na otomoto jest rs4 sedan spalony, moze pojdzie na czesci.... mala szansa ze nie widziales no ale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 18 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 Kiedy ja juz prawie zamowilem nowe czesci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cool506 Opublikowano 18 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 http://otomoto.pl/audi-rs4-C18775749.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Bartek_ Opublikowano 18 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 A ja tak wrócę tylko do tych zaworów blow off... :gwizdanie: Za przeproszeniem - co wy pier*@$#icie?! Jeżdżę prawie 2 lata na zaworze od ProPerfekt'a i zero problemów. Wszyscy odradzali montaż zaworu w 1.8T. Olałem i... słusznie! Z turbiną nic się nie dzieje (dmucha 1bar od ponad 2 lat), żadnych zmuleń nie mam, zero check enginów, nawaliłem z 60 tys km i wszystko chodzi jak w fabryce, nie wspominając już, że pięknie syczy. Więc totalnie nie rozumiem tego o czym wy tu piszecie... Tak to jest jak jeden posłyszy i przekaże drugiemu farmazon, a zaworu nigdy nie miał (i nie będzie miał, bo mu kolega odradził...) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Damian A4 Opublikowano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 cześć Bartek Nosb wybrałeś kolor???? Bo jak nie to zmień w tytule Konwersja na Kontrowersja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Bartek_ Opublikowano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 Siemanko Poznałem po logo FCB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Damian A4 Opublikowano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 21 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 A ja tak wrócę tylko do tych zaworów blow off... :gwizdanie: pomyśl : po co Ci zawór skoro montując stożek masz to samo + odetkanie dolotu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi