Nosb Opublikowano 3 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_drog Opublikowano 3 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 Tną dach, będzie avant Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buba Opublikowano 3 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 Mam nadzieję, bo dawno nie było fotek. ;( Daniel powiedział, że pieprzy i przesiada się z powrotem na B5 kogo piepszy?? czyżby białe RS4 z 3.0 biturbo ? :gwizdanie: triturbo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SebaMC Opublikowano 4 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 Mam nadzieję, bo dawno nie było fotek. ;( Daniel powiedział, że pieprzy i przesiada się z powrotem na B5 kogo piepszy?? Zależy co się trafi Ps. Nosb, dopiero dzisiaj na kacu odczytałem Twój avatar, wcześniej nie umiałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cool506 Opublikowano 4 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 http://otomoto.pl/audi-rs4-auto-na-czesci-C19486451.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buba Opublikowano 6 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 http://otomoto.pl/audi-rs4-auto-na-czesci-C19486451.html własnie miałem wrzucic :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OnasiS Opublikowano 10 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2011 prace posuwają sie coś do przodu?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 11 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 widziałem ze się posuwają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 11 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 Nosb wyrwal dzis fajna dupe ...ciekawe czy juz posuwal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soolek Opublikowano 11 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 widziałem ze się posuwają Ale robota też idzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 11 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 Bo podgladasz Poki co zbroje sie w czesci. Zacznie sie robota kolo 20-tego moze blacharska jak skoluje pesosy FlaJer jej nie ale to chyba bedzie :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Remik-A4 Opublikowano 12 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 to ju zwiadomo dlaczego projek sie slimaczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buba Opublikowano 12 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 Nosb wyrwal dzis fajna dupe ...ciekawe czy juz posuwal wczoraj byl strasznie podniecony i dzwonił do mnie jak ją wywoził na dupczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Damian A4 Opublikowano 12 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 Ćwiary Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tig16 Opublikowano 12 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 hehe i pewnie rzekł Zdejmuj nachy bedziesz pruta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OnasiS Opublikowano 12 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 http://www.tuning.v10.pl/galeria/audi,100,a4,10,artykul,63770,2,jpg.html skonczyłeś?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lookhash Opublikowano 12 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 Nosb na sr dowiedzialem sie ze podobno wsadziles alu zwrotnice z b6 do b5 duzo z tym klopotu? oprocz dolnych wachaczy cos jeszcze trzeba zrobic? jak poloski z 1.8t quattro maja sie do piast z b6? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 13 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2011 wahacz glowny ( ten od amora ) inna srednica sworznia wiec musi byc z b6 , przerobka kostki od czujnika abs (Czujnik z b6 ma inna kostke a musi on zostac ) i tyle. Przegub w Q z 96 prawdopodobnie masz na ten mniejszy wieloklin wiec CHYBA bys musial przeguby od diesla lub czegos z wiekszym. Pozatym powinno banglac : nie wiem jak bedzie czytalo impulsy bo nie jezdzone jeszcze. [br]Dopisany: 13 Lipiec 2011, 00:40_________________________________________________Jak ma byc godny wizerunku RS to sama moc nie wystarczy Troche obczyscic , odmalowac i beda ladne :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stolkien Opublikowano 13 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2011 coś zwalileś bo brak fotki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 13 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2011 http://postimage.org/image/1yfk86tac/ no ładne klocuszki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi