czaki22 Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2011 normalnie nosb to wiesz co robic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2011 :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes_CCCO Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2011 jak ma być oczojebnie i unikatowo to pomarańcz lub niebieski mat lub połysk do tego black dodatki ale ja byłbym chyba za pomarańczem jednak do tego środek doreżał z czasem w 100% rs4 i stołki, carbony kiera itp. furka na lata jakby nie patrzeć http://www.audizine.com/forum/showthread.php/162963-Orange-RS4 blue--- > Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mekkey Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 marrakesh brown z bmw x1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Jedyny mod jaki zlecił mi Nosb do wnętrza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowak_zg Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 grubo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 grubo Nooo nie chciał nic obszyc bo mówił, że wszystko jest w super stanie i nie będzie kombinował Pussssy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Nooo nie chciał nic obszyc bo mówił, że wszystko jest w super stanie tam to sie wszystko nadaje do obszycia szkoda, ze to gala z B5, dziwnie bedzie wygladac w B6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 szkoda, ze to gala z B5, dziwnie bedzie wygladac w B6 Ta z B6 wyglądała by na gorszą kupę niż ta z B5 Zresztą mogę obszyc i drugą to będzie miał chłopina na podmiankę jak jedną uświni smarami tam to sie wszystko nadaje do obszycia Nosb mówi, że jest salon i szkoda kasy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Galeczka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 szkoda, ze to gala z B5, dziwnie bedzie wygladac w B6 dlaczego "dziwnie" ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes_CCCO Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Mi się wydaje, że skoro to projekt rs4 środek też powinien być rs4 wiem , że stołki drogie są , ale są recaro ;)tańsze reszta wnętrza w black listwy dekory w celu ucięcia kosztów pomalować na piano black gałka kiera rs4 w alcantare , rns i ładnie by to wszystko współgrało a tak zewnątrz rs4 w środku b6 bez slina nawet :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konus Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 nie wszystko na raz kolego Pomyśl ile kasy to pochłonęło i nosb może chwilowo nie mieć na wnętrze RS4 :gwizdanie: Zresztą po co miał pakować teraz w środek żeby przy malowaniu wyciągać wszystko? Zobaczysz za jakiś czas że we wnętrzu pewnie będzie lepiej niż w seryjnym eReSie Nosb jak skończysz body to pogonie mojego paździerza specjalnie żeby oblookać na żywo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Mi się wydaje, że skoro to projekt rs4 środek też powinien być rs4 wiem , że stołki drogie są , ale są recaro ;)tańsze reszta wnętrza w black listwy dekory w celu ucięcia kosztów pomalować na piano black gałka kiera rs4 w alcantare , rns i ładnie by to wszystko współgrało a tak zewnątrz rs4 w środku b6 bez slina nawet :/ nie bój sie , bedzie git , nie od razu rzym zbudowali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Do wnetrza nie mam jeszcze sprecyzowanych planow. Pozatym auto nie ma byc kopią rs4 To b6 w body rs4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konus Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Po twoim byłym B5 widać że b6 napewno będzie lepsze niż RS4 b7 A co z tego że ulep skoro będzie wyglądał :kox: Napewno nie jeden jeździ gorszym składakiem sądząc że jest on bezwypadkowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 No właśnie, a jak tam deska z cabrio? Bedzie? Czy jest jakiś inny plan? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymonA4 Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 No właśnie, a jak tam deska z cabrio? Bedzie? Czy jest jakiś inny plan? z ta deską to już mi sie nie widzi ten projekt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gracjan Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Po twoim byłym B5 widać że b6 napewno będzie lepsze niż RS4 b7 A co z tego że ulep skoro będzie wyglądał :kox: Napewno nie jeden jeździ gorszym składakiem sądząc że jest on bezwypadkowy Taki składak to nie składak To są składaki: http://www.kjauto-service.yoyo.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 To są składaki: http://www.kjauto-service.yoyo.pl/ da się ?! :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi